- Konu Sahibi Gamze_Belinay
Şimdi sen gidiyorsun ya sevgilim ,
Ne herkes sana benzeyecek , ne de bir başkası senin kadar sevilecek .
Geceleri seni düşünerek uyuya kaldığım bu yataktan sabah senin yokluğunla uyanacağım.
Çoğu sabah gözyaşlarım eşlik edecek uyandığımda.
Her ağladığımda gözyaşlarımı silen hatta dayanamayıp ağlayan sen olmayacak mısın artık ?
..
Beraber kahvaltı yapacağız pazar günleri (bazı pazarlar yaptığımız gibi )
2 bardak hazırlayacağım sana ve bana ; .
çayı sen çok seversın çünkü ;.
Sürekli Yokluğunun Farkına Vardırıyor Herşey Beni ,
Ben Ne Kadar 2 Kişilik Yaşasamda Herkez Bozmaya Çalışıyor Bunu ..
Ne herkes sana benzeyecek ne de bu kalp bir başkası için atmayı kabul edecek .
Süpriz yapmak için sabahın bir köründe uyanıp senden önce msj atamayacakmıyım artık ?
sabahın köründe şirinevler metrosunda göremicekmiyim artık seni ?
kavga ettiğimizde ertesi sabah dayanamayıp metroda beni bekleyip usulca arkamdan gelip sarılan sen de mi olmayacaksın ?
..
Elele yürümeye başlayacağız her zaman geçtiğimiz sokaktan ,
Bir kaç adım sonra ..
Bir tanıdık ; Seni Soruyor ?
- Gitti ' diyemiyorum sevgilim .
anlatamıyorum 7 haziran 2009 akşamı saat 20:00'de o kapıdan ağlayarak çıktığını ve beni öldürdüğünüüü
Ne herkes sana benzeyecek ne de bu kalp bir başkasıyla bu kadar mutlu olacak .
hep üstünde görmeye bayıldığım mavi gömleğini giymeyecekmisin ben göremeyecekmiyim
Kime kızacağım yatma erkenden uyuyakalma özlüyorum diye .
Kumpir yerken seni izlerdim bilirsin ve patateslerini bile yerdin sonrada o çocuk gülümsemen olurdu yüzünde, ben artık göremicekmiyim onu?
..
Markete gideceğiz beraber çikolata alacağız çeşit çeşit bilirsin çok severim senin kadar olmasa da , haa birde dondurma alacağız olmazsa olmazımız .
Ve dışarda oturup yemeye başlayacağız , çikolatalar azalacak yavaş yavaş sevgilim .
Ve bir dallama oturuyor sağıma tam senin oturduğun yere yüzüme bakıp gülümsüyor bana aptal mı ne ?
Bağırıp çağırıyorum sonra kalkıp gidiyor ne olduğunu anlamadan .
Ama onlar bilmiyorlar sevgilim benim seninle yaşadığımı , içimdeki seni bilmiyorlar.
Benim 2 kişi olduğumu bilmiyorlar..
Ne herkes sana benzeyecek ne de bu can aldığı nefesten mutluluk duyacak .
Beraber nefes alışlarımız vardı hani birbirimizin kalp atışlarını hissederken..
'' Sadece gözlerine bakardım'' utanırdın ve gülümserdin her defasında .
Bense , çoktan kaybolmuş olurdum o gözlerde .
Sarılırdın sonra sımsıkı , nefes alamazdım çoğunda ama mutlu ederdi bu sarılışlar beni .
Kimsede yoktu senin sıcaklığın sevgilim .
Üşüyorum bu sıcak temmuz gecesinde sevgilim ,
Yoğun bir toprak kokusu ,
Toprak çok soğuk ,
Burası çok karanlık .
Korkuyorum .
ve yok oluyorum sevgilim!!
senı hiç görmemecesine ....................
07.06.2009 Gününden Beri Artık Gitmiyorum Bakırköye, Avşara Salon 1'e asla Gitmiyorum Film İzlemeye, Kimseye "PAŞAM, ÖMRÜM" Demiyorum Demekte istemiyorum... Minübüste asla En Arkayı ve Cam kenarlarını tercih etmek istemiyorum , Şirinevler Minübüsüne yada metrobüse Binmemeye çalışıyorum Bindiğimde İse Şirinevlerden Geçerken Gözlerimi Kapıyorum, Hiç biyerde 15 dakikadan fazla bekleyemiyorum eve gelmek istemiyorum dışarıda dolaşmakta istemiyorum, Nefes almak isterken kalbim dursun diyorumm lanetli bişii bu farkındayım .. Ölmek isterken yaşamakta istiyorum ; Uyumak istemiyorum ama uyumakta istiyorum rüya görmek istemiyorum ... Dedimya Bakırköyü sevmiyorum profiteroldense nefret ediyorum ; Parmağında yüzük taşıyan Bayanlara herşey okadar masum değil diyip gözlerini açmaları gerektiğini söylüyorum ; Kimseye güvenmiyorum kimseyle beraber bişiler yapmıyorum gibi gibi gibiiii ...Kısacası yaşayamıyorum yaşamıyorum yaşamakta istemiyorumm ama bi okadarda çok seviyorum bu dünyayı nasılsın diye soranlara İYİ DEĞİLİM AMA İYİ GİBİYİMM DİYORUMM gerçektenn İYİ DEĞİLİM AMA İYİ GİBİYİMMMM........
Ne herkes sana benzeyecek , ne de bir başkası senin kadar sevilecek .
Geceleri seni düşünerek uyuya kaldığım bu yataktan sabah senin yokluğunla uyanacağım.
Çoğu sabah gözyaşlarım eşlik edecek uyandığımda.
Her ağladığımda gözyaşlarımı silen hatta dayanamayıp ağlayan sen olmayacak mısın artık ?
..
Beraber kahvaltı yapacağız pazar günleri (bazı pazarlar yaptığımız gibi )
2 bardak hazırlayacağım sana ve bana ; .
çayı sen çok seversın çünkü ;.
Ne herkes sana benzeyecek ne de bu kalp bir başkası için atmayı kabul edecek .
Süpriz yapmak için sabahın bir köründe uyanıp senden önce msj atamayacakmıyım artık ?
sabahın köründe şirinevler metrosunda göremicekmiyim artık seni ?
kavga ettiğimizde ertesi sabah dayanamayıp metroda beni bekleyip usulca arkamdan gelip sarılan sen de mi olmayacaksın ?
..
Elele yürümeye başlayacağız her zaman geçtiğimiz sokaktan ,
Bir kaç adım sonra ..
Bir tanıdık ; Seni Soruyor ?
- Gitti ' diyemiyorum sevgilim .
anlatamıyorum 7 haziran 2009 akşamı saat 20:00'de o kapıdan ağlayarak çıktığını ve beni öldürdüğünüüü

Ne herkes sana benzeyecek ne de bu kalp bir başkasıyla bu kadar mutlu olacak .
hep üstünde görmeye bayıldığım mavi gömleğini giymeyecekmisin ben göremeyecekmiyim

Kime kızacağım yatma erkenden uyuyakalma özlüyorum diye .
Kumpir yerken seni izlerdim bilirsin ve patateslerini bile yerdin sonrada o çocuk gülümsemen olurdu yüzünde, ben artık göremicekmiyim onu?
..
Markete gideceğiz beraber çikolata alacağız çeşit çeşit bilirsin çok severim senin kadar olmasa da , haa birde dondurma alacağız olmazsa olmazımız .
Ve dışarda oturup yemeye başlayacağız , çikolatalar azalacak yavaş yavaş sevgilim .
Ve bir dallama oturuyor sağıma tam senin oturduğun yere yüzüme bakıp gülümsüyor bana aptal mı ne ?
Bağırıp çağırıyorum sonra kalkıp gidiyor ne olduğunu anlamadan .
Ama onlar bilmiyorlar sevgilim benim seninle yaşadığımı , içimdeki seni bilmiyorlar.
Benim 2 kişi olduğumu bilmiyorlar..
Ne herkes sana benzeyecek ne de bu can aldığı nefesten mutluluk duyacak .
Beraber nefes alışlarımız vardı hani birbirimizin kalp atışlarını hissederken..
'' Sadece gözlerine bakardım'' utanırdın ve gülümserdin her defasında .
Bense , çoktan kaybolmuş olurdum o gözlerde .
Sarılırdın sonra sımsıkı , nefes alamazdım çoğunda ama mutlu ederdi bu sarılışlar beni .
Kimsede yoktu senin sıcaklığın sevgilim .
Üşüyorum bu sıcak temmuz gecesinde sevgilim ,
Yoğun bir toprak kokusu ,
Toprak çok soğuk ,
Burası çok karanlık .
Korkuyorum .
ve yok oluyorum sevgilim!!
senı hiç görmemecesine ....................
07.06.2009 Gününden Beri Artık Gitmiyorum Bakırköye, Avşara Salon 1'e asla Gitmiyorum Film İzlemeye, Kimseye "PAŞAM, ÖMRÜM" Demiyorum Demekte istemiyorum... Minübüste asla En Arkayı ve Cam kenarlarını tercih etmek istemiyorum , Şirinevler Minübüsüne yada metrobüse Binmemeye çalışıyorum Bindiğimde İse Şirinevlerden Geçerken Gözlerimi Kapıyorum, Hiç biyerde 15 dakikadan fazla bekleyemiyorum eve gelmek istemiyorum dışarıda dolaşmakta istemiyorum, Nefes almak isterken kalbim dursun diyorumm lanetli bişii bu farkındayım .. Ölmek isterken yaşamakta istiyorum ; Uyumak istemiyorum ama uyumakta istiyorum rüya görmek istemiyorum ... Dedimya Bakırköyü sevmiyorum profiteroldense nefret ediyorum ; Parmağında yüzük taşıyan Bayanlara herşey okadar masum değil diyip gözlerini açmaları gerektiğini söylüyorum ; Kimseye güvenmiyorum kimseyle beraber bişiler yapmıyorum gibi gibi gibiiii ...Kısacası yaşayamıyorum yaşamıyorum yaşamakta istemiyorumm ama bi okadarda çok seviyorum bu dünyayı nasılsın diye soranlara İYİ DEĞİLİM AMA İYİ GİBİYİMM DİYORUMM gerçektenn İYİ DEĞİLİM AMA İYİ GİBİYİMMMM........