- 27 Ekim 2018
- 150
- 25
- 13
- 31
- Konu Sahibi KIRIK_KALP90
Şuan ağlayarak yazıyorum sorumu. Arkadaşlar eşime bakan komşum olduğunu yazmıştım eğer hatırlıyorsanız kadının dışarı çıktığını eşime kendini gösterdiğini ve benim de sinir sistemimi bozduğunu... Eşim şimdi kıskançlıgımdan yürüyor bana... Bugün yemek yedik sofrayı topladım ailelerimize kargo yollayacaktık koliye koyarken tartıştık yemek yaparken parmağımı kesmiştim eşime gösterirken bana git başımdan diye bağırdı bende bağırdım doğru konuş diye. Sonra içeri geçtim o arkadan geldi yüzüne bakmıyorum bağırdı diye oda eline telefonu aldı bir uygulama var t ı k t o k diye oraya girdi Video bakmaya başladı bir tane şarkı var o uygulamada o çalınca dans ediyor insanlar. O şarkı çalıyordu esimde bana baktı videoyu izlemeye devam etti yerimden uçtum diyebilirim ne bakıyorsun sen diyerekten. Bir gördüm ki yarı çıplak bir kadın dans ediyor minicik elbisesi var altında eşimde öyle videolar denk gelince hiç bakmazdı kavga ettik bağırdım benim onunla ilgilenmedigimi dikkatimi çekmek için baktığını söyledi. Arkadaşlar eşim ona olan duygularimi kıskançlıgımi bana karşı kullanıyor bu durum beni çok üzdü... Aptal yerine koyulmuş gibi hissediyorum herzaman böyle mi yapacak? Akıl verecek insanlara şimdiden teşekkür ederim...