İyi geceler arkadaşlar eşimle aramız çok kötü kıskançlığım yüzünden çok üzgünüm

KIRIK_KALP90

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2018
150
25
13
31
Şuan ağlayarak yazıyorum sorumu. Arkadaşlar eşime bakan komşum olduğunu yazmıştım eğer hatırlıyorsanız kadının dışarı çıktığını eşime kendini gösterdiğini ve benim de sinir sistemimi bozduğunu... Eşim şimdi kıskançlıgımdan yürüyor bana... Bugün yemek yedik sofrayı topladım ailelerimize kargo yollayacaktık koliye koyarken tartıştık yemek yaparken parmağımı kesmiştim eşime gösterirken bana git başımdan diye bağırdı bende bağırdım doğru konuş diye. Sonra içeri geçtim o arkadan geldi yüzüne bakmıyorum bağırdı diye oda eline telefonu aldı bir uygulama var t ı k t o k diye oraya girdi Video bakmaya başladı bir tane şarkı var o uygulamada o çalınca dans ediyor insanlar. O şarkı çalıyordu esimde bana baktı videoyu izlemeye devam etti yerimden uçtum diyebilirim ne bakıyorsun sen diyerekten. Bir gördüm ki yarı çıplak bir kadın dans ediyor minicik elbisesi var altında eşimde öyle videolar denk gelince hiç bakmazdı kavga ettik bağırdım benim onunla ilgilenmedigimi dikkatimi çekmek için baktığını söyledi. Arkadaşlar eşim ona olan duygularimi kıskançlıgımi bana karşı kullanıyor bu durum beni çok üzdü... Aptal yerine koyulmuş gibi hissediyorum herzaman böyle mi yapacak? Akıl verecek insanlara şimdiden teşekkür ederim...

Eşinizin bunu bilerek yaptığının bilincindeyseniz oralı bile olmayın her defasında böyle düşerseniz yapmaya devam eder.O yokmuş gibi davranın o an zaten oralı olmadığınızı anlayınca vazgeçecektir.
Tez canlı davranıyorum maalesef biraz soğukkanlı olmak lazım da yapamıyorum onuda aklımdan şuda geçiyor kendime bir hobi bulsam onunla ilgilenmeyince belki kafam dağılır diye dusunuyorum ama yinede esime karsı da bir taktik bulmam lazım

Yeni mi evlisiniz :) sanki öyle gibi geldi. Yani biraz tatlı biraz çocukça geldiniz ne diyeyim.size tavsiyem birbirinizi boş yere kırıp döküp tüketmeyin.

Tez canlı davranıyorum maalesef biraz soğukkanlı olmak lazım da yapamıyorum onuda aklımdan şuda geçiyor kendime bir hobi bulsam onunla ilgilenmeyince belki kafam dağılır diye dusunuyorum ama yinede esime karsı da bir taktik bulmam lazım
Olaylara sakin yaklaşmak herzaman kazandırır.Eşinize bu kozu vermeyin bence

Yeni mi evlisiniz :) sanki öyle gibi geldi. Yani biraz tatlı biraz çocukça geldiniz ne diyeyim.size tavsiyem birbirinizi boş yere kırıp döküp tüketmeyin.
7 aylık evliyim ama esim bir gün görevde bir gün evdeydi saatleri yeni değişti yeni yeni alışmaya çalışıyoruz birbirimize
Ben herseye rağmen gittim sarıldım yatakta ama o bana sarilmadi çok üzüldüm

Olayları çok büyütüyorsunuz komşum eşime baktı videoya baktı vs. Kaç yaşındasınız? Çocukça geldi bana bu anlattıklarınız
Eşim bu huyumun üstünden yürüyor onunla ilgilenmezsem başkalarına bakarmis ben tez canlıyım ne yapacağım bilmiyorum... 25 yaşındayım

Zaaflarınızı bu kadar belli ederseniz o da kullanmaktan çekinmez doğal olarak. Aranızdaki bağ bana çok saçma geldi neden bilmiyorum.

Olayları çok büyütüyorsunuz komşum eşime baktı videoya baktı vs. Kaç yaşındasınız? Çocukça geldi bana bu anlattıklarınız
Ben burada soru soruyorum ve insanlardan cevap bekliyorum. Yeterli bilgiyi verip ona göre yorum yapılsın istiyorum olaylari olduğu gibi aktariyorum üçüncü bir şahıs fikir verecekse taraflı bakmadan fikir versin diye

Bütün olayları ve duyguları uçlarda mı yaşarsınız?
Çok garip tepkiler bunlar,çok uç tepkiler. Oradan uçtum buradan zıpladım falan ne kadar çocukça? Sanki kadınlarla sohbet sitelerinde alem yapıyor gibi anlatmışsınız. Bu kıskançlık duygunuzu biraz törpüleyin,yoksa eşinizi kendinizden soğutacaksınız. Ve bu arada herşeyi yanlış anlayıp herşeyi kafanıza göre yorumlamayı da bırakın.

Çok garip tepkiler bunlar,çok uç tepkiler. Oradan uçtum buradan zıpladım falan ne kadar çocukça? Sanki kadınlarla sohbet sitelerinde alem yapıyor gibi anlatmışsınız. Bu kıskançlık duygunuzu biraz törpüleyin,yoksa eşinizi kendinizden soğutacaksınız. Ve bu arada herşeyi yanlış anlayıp herşeyi kafanıza göre yorumlamayı da bırakın.
Zaten kıskançlık duygum yüzünden burada soru sordum torpulemek istiyorum esim beni çok yıpratıyor onu seviyorum ama mutlu değilim

Zaten kıskançlık duygum yüzünden burada soru sordum torpulemek istiyorum esim beni çok yıpratıyor onu seviyorum ama mutlu değilim
Evlilik terapistine gidin ya da sorun sizdeyse bir psikoloğa gidin. Belki de eşinize olan takıntınız onu kaybetmekten korktuğunuz içindir. Belki psikolojik bir rahatsızlığınız vardır. Buradan gözüken de öyle,aşırı aşırı aşırı bir paniğiniz var ve duygularınızı hareketlerinizi kontrol edemiyorsunuz.

D
Duygularimi çok yoğun yaşayan biriyim

Benim takildigim nokta parmaginizi kesmissiniz ve eşiniz ona gösteriyorsunuz diye bağırıp ters tepki veriyor. Fazla duygusuzca değil mi ?

Evlilik terapistine gidin ya da sorun sizdeyse bir psikoloğa gidin. Belki de eşinize olan takıntınız onu kaybetmekten korktuğunuz içindir. Belki psikolojik bir rahatsızlığınız vardır. Buradan gözüken de öyle,aşırı aşırı aşırı bir paniğiniz var ve duygularınızı hareketlerinizi kontrol edemiyorsunuz.
Esime karsı böyleyim sadece bilmiyorum bana güven veremiyor içimde bir sıkıntı olsa ferahlatmiyor icimi gönlümü de almıyor kaybetme korkusu kıskançlık duygusu hep onun bana takındığı davranış biçimi yüzünden...

Back
X