Hayatta iyi olursan sadece iyilik, kötü olursan sadece kötülük bulunacağına dair doğru olmayan bir denkleme sahibiz.Başımdan geçen bir olay değil de şahit olduğum bir olay üzerinden bu konuyu açmak istedim. ben 25 yaşında biri olarak çevremdeki evlilikleri gözlemliyorum , ilişkide iyi ve çok uyumlu bir kadın olmak hayatta neden iyi insanlarla karşılaşmakla ödüllendirilmiyor ki? örneğin bir kadın evlılıgınde cok iyi ,uyumlu ,yalansız dürüst bir insanken o çok efendi görünen , yıllarını verdiği, herkes tarafından efendi görünen kocası onu aldatıyor ve bunu saklayabiliyor hem de öyle bir saklıyor ki evren kadının önüne bunu cıkartmıyor her sey erkeğin kontrolunde ilerliyor. Şimdi sorarım evlilikte ve ilişkide kadın mı baskın olmalı , bir insanın güvenilir olduğu nasıl anlaşılacak, onunla nasıl bir yola güvenip çıkılacak? Bu cok buyuk bır karar ve güvenebilmek için tüm telefonları ,mesajları didik didik mi edilmeli , böyle psikopat korkunc bır kadın olmak mı lazım ,rahat ve uyumlu olunca aldatılıyor . Dünya neden iyiler icin iyi bir yer değil iliskilere dair umudumu kaybetmek ıstemıyorum ama erkeklere çok şüpheci yaklasıyorum,arkadaslıklarına bıle guvenemiyorum , bu konuda görüslerinizi merak ediyorum.
kesinlikle çok yanlis buldugum bir önerme. evliligin bir suru parametresi var.Başımdan geçen bir olay değil de şahit olduğum bir olay üzerinden bu konuyu açmak istedim. ben 25 yaşında biri olarak çevremdeki evlilikleri gözlemliyorum , ilişkide iyi ve çok uyumlu bir kadın olmak hayatta neden iyi insanlarla karşılaşmakla ödüllendirilmiyor ki? örneğin bir kadın evlılıgınde cok iyi ,uyumlu ,yalansız dürüst bir insanken o çok efendi görünen , yıllarını verdiği, herkes tarafından efendi görünen kocası onu aldatıyor ve bunu saklayabiliyor hem de öyle bir saklıyor ki evren kadının önüne bunu cıkartmıyor her sey erkeğin kontrolunde ilerliyor. Şimdi sorarım evlilikte ve ilişkide kadın mı baskın olmalı , bir insanın güvenilir olduğu nasıl anlaşılacak, onunla nasıl bir yola güvenip çıkılacak? Bu cok buyuk bır karar ve güvenebilmek için tüm telefonları ,mesajları didik didik mi edilmeli , böyle psikopat korkunc bır kadın olmak mı lazım ,rahat ve uyumlu olunca aldatılıyor . Dünya neden iyiler icin iyi bir yer değil iliskilere dair umudumu kaybetmek ıstemıyorum ama erkeklere çok şüpheci yaklasıyorum,arkadaslıklarına bıle guvenemiyorum , bu konuda görüslerinizi merak ediyorum.
Tamamen kısmet.hiçbir şeyle alakası yok.kaderin neyse çekeceksin.Başımdan geçen bir olay değil de şahit olduğum bir olay üzerinden bu konuyu açmak istedim. ben 25 yaşında biri olarak çevremdeki evlilikleri gözlemliyorum , ilişkide iyi ve çok uyumlu bir kadın olmak hayatta neden iyi insanlarla karşılaşmakla ödüllendirilmiyor ki? örneğin bir kadın evlılıgınde cok iyi ,uyumlu ,yalansız dürüst bir insanken o çok efendi görünen , yıllarını verdiği, herkes tarafından efendi görünen kocası onu aldatıyor ve bunu saklayabiliyor hem de öyle bir saklıyor ki evren kadının önüne bunu cıkartmıyor her sey erkeğin kontrolunde ilerliyor. Şimdi sorarım evlilikte ve ilişkide kadın mı baskın olmalı , bir insanın güvenilir olduğu nasıl anlaşılacak, onunla nasıl bir yola güvenip çıkılacak? Bu cok buyuk bır karar ve güvenebilmek için tüm telefonları ,mesajları didik didik mi edilmeli , böyle psikopat korkunc bır kadın olmak mı lazım ,rahat ve uyumlu olunca aldatılıyor . Dünya neden iyiler icin iyi bir yer değil iliskilere dair umudumu kaybetmek ıstemıyorum ama erkeklere çok şüpheci yaklasıyorum,arkadaslıklarına bıle guvenemiyorum , bu konuda görüslerinizi merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?