İyi kalpli bdv üyeleri kızım bişey yutmuş olabilir nolur akıl verin bana

tebessum91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
94
38
3
image.webp
Arkadaslar kızımın elinde bu resimdekinden vardı aynısı.Bi ara ağzına soktu çıkar dedim kızım 2 yaşında.Yanımdan koşarak çıktı.Ağzına baktım,her yere baktım yok.Daha cümle tarzı pek konuşmuyo.Nerde diyorum sadece yüzüme bakıyor.Koltuk altı,ünite,konsol altı,oyuncaklarının içine baktım ama hiç bi yerdede yok.Yutmuş olma ihtimali var.kakasından çıkar mı yuttuğunu farzedersek

Eki Görüntüle 2039859 Arkadaslar kızımın elinde bu resimdekinden vardı aynısı.Bi ara ağzına soktu çıkar dedim kızım 2 yaşında.Yanımdan koşarak çıktı.Ağzına baktım,her yere baktım yok.Daha cümle tarzı pek konuşmuyo.Nerde diyorum sadece yüzüme bakıyor.Koltuk altı,ünite,konsol altı,oyuncaklarının içine baktım ama hiç bi yerdede yok.Yutmuş olma ihtimali var.kakasından çıkar mı yuttuğunu farzedersek

Bu çok büyük bişry 2 yaşında bir çocuğun boğazından geçer mı ki tereddütte kaldım. Ama yine de rahat olmanız açısından bence götürün doktora

Evi iyice arayın, tarayın balkon dan yada camdan aşağı atmış olma ihtimali var mı ?

Çöpe bakın bide benim oğlum da bazen çöpe atar böyle ufak şeyleri.

Belki bi yere saklamış olabilir , eğer yoksa yine de hiç bir yerde Dr . gidin ultrasonda anlaşılır sakin olmaya çalışın.

Geçmiş olsun.

Bana bu cisim cok buyuk geldi eger fotoda oyle cikmadiysa bununyutmasi zor bence. Ama yine de iciniz rahat etmeyecekse acile goturun bi rontgen cekerler en azindan

Evi iyice arayın, tarayın balkon dan yada camdan aşağı atmış olma ihtimali var mı ?

Çöpe bakın bide benim oğlum da bazen çöpe atar böyle ufak şeyleri.

Belki bi yere saklamış olabilir , eğer yoksa yine de hiç bir yerde Dr . gidin ultrasonda anlaşılır sakin olmaya çalışın.

Geçmiş olsun.
Sağolun inşAllah atmıştır saklamıştır ama yutmamıştır.Çöp ulaşacağı yerde değil,balkonun kapısı kapalı kulpu da sorunlu zor açılıyo açamaz

Bu kadar büyük bi plastiği ben bile yutamam kaldı ki küçücük çocuğun boğazından geçmez. Nefes borusunu tıkardı kaçsaydı, o zaman da anlardınız zaten çocuk nefes alamazdı. Ama yine de nolur nolmaz atlayın taksiye bi acile götürün içiniz rahat etsin

Bu neyin kapağı?
Büyüklüğünü pek anlayamadım. her türlü bi doktora göstermekte fayda var.

nedir ki bu? kapak gibi bişey mi? 2 yaşındaki çocuğun kolaylıkla yutacağı bişeye benzemiyor. çocuklara su ile birlikte hapı zor yutturuyoruz.

Hic caktirmadan yutamaz heralde. Yutcak.olsa bogulur aksirir tiksirir tikanir bi bisey olur.. ayy Allah korusun.
Ama yuttuysa bile kakasndan cikar heralde. Korkunc olan.yutma asamasi bence :/

Bu pek 2 yaşındaki bir çocuğun boğazından geçebilecek bir obje değil ancak yanlışta yönlendirmek istemem. Bir taksi çağırıp en yakın hastanenin aciline gidin lütfen. İçiniz rahat etsin.

Bir de çocuğunızun ruh hali nasıl şu anda. Bir farklılık bir huzursuzluk var mı? Yutkunurken değişik bir yüz ifadesi takınıyor mu? Bunlar elbette kesin kriterler değil ancak küçükken ben de madeni para yutmuştum ve hissettirdiklerini hala hatırlıyorum :/

Back
X