İyi ki pes etmemişim..

secdenur

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
482
39
323
45
- Yurtdışı
kizim dogdugundan beri beni cok zor emiyordu.gogsumun ucundasislikler oldu ucu iki kati buyudugu icin bebegim ememedi 15 gunlukken tarttigimizda tam bir kilo kaybetmisti hastaneye yatirdilar bizi ben bebegimin emdigini zannediyordum ama megerse o memeyi agzinda tutuyormus.gugsumde yara oldugu icin farkedemedim.neyse benim uzuntuden stresten sutum iyice azaldi mama takviye etmeye basladim.ama cok zor gunlerdi ben sadece anne sutuyle beslemek istiyordunm.cogu zaman umutsizlige dusuyordum olmuycak diye ama vaz gecmekte istemiyordum.sabrettim cok dualar ettim allaha sukur kizim 5 gundur sadece anne sutu aliyor. zemuszemus pes etmeyin arkadaslar.

çok sevindim tatlım inşallah memeler daha çok sütle dolar ...

ne güzel bi haber bu rabbim hepimize bol sütler versin bebişlerimize yarasın inş. bu aylarda bebişler diş çıkarmaya hazırlandıkları için emmek istemeyebilirlermiş aman vaz geçmeyelim kızlar emzirmeye devam.

masallah canim ne iyi yapmissin pes etmeyerekten bende senin gibiyim halada savasiyorum oglumla :) ama pes etmicem diyorum :hulya: en azindan 6.ci aya kadar boyle olacak...hepimize bol sütlü gunlerrrrrrr insallah

ya sormayın ben kahr oluyorum şu olayı ben başaramadım malesef.size boool şefalı sütler dilıyorum.

Gözün aydın canım, ben ilk 1 ay her emzirmemde ağlamıstım benimde gögüslerimin ucunda çatlak degil resmen yarık olusmustu, hatta gittiğimiz dr. Bu yarıklar emzirmeyi bırakmazsan kesinlikle gecmez bile demişti. Ama hiç pes etmedim. ınşallah 6 aya kadarda bırakmayı düşünmüyorum:)

çok sevindim gerçekten:))ben de 1 yadır uğraşıyodum..kızım memeyi almak istemiyodu..çok uğraştım..çok ağladım..2 haftada sadece 160 gram almış..inatla başka bişi vermedim..iyice soğur memeden diye..en son alrji testi yapıldı..inek sütüne,mısıra,domatese,tavuk etine alerjisi çıktı kızımın:sinifsinif:bu ve bunlardan yapılan ürünleri kestim 5 gün oldu..kızım yine nazlanıyo memeyi alırken ama eskisi gibi bağırmıyokaydirigubbakcemile2
ben de iiki pe etmemişim.gerçi şimdi de sütüm az gibi onu çoğaltmaya çalışıyorum..doktorun önerisiyle bi hapa başladım..inşallah işe yarar..Allahıom hiç bi bebeyi sütsüz bırakmasın inşallah..tüm anaların bol bol sütü olsun:Saruboceq::Saruboceq:

böyle haberleri duyunca çok mutlu oluyorum.şu anda 4 aylık oğlum var. bende kırkı çıkıncaya kadar günde 30 ml mama verdim.sütüm yetmiyordu hiç durmadan ağlıyordu. kaç saat aradan sonra göğüslerimden süt akması gerekirken sıktığımda bile süt gelmiyordu.eşim annem senin sütün yok tabii çocuk doymayınca ağlıyor deyip beni de üzüyorlardı.ama pes etmedim. her şeyi araştırdım hepsini denedim ama olmadı.göğüslerim ağrıdı sağdım öyle verdim.acıdan emziriken ayaklarımı yerlere vuruyordum.sonra arkaşadım haşlanmış mısırı önerdi. o gün hemen denedim sonuç süper şu anda mama vermiyorum ama oğlum ayda 1200-1300 kg alıyor.ek hiç bir şey de vermiyorum.inş. hep böyle devam eder. bütün annelere bol sütlü günler.

Son düzenleme:
tesekkur ederim.allah herkezin yardimcisi olsun.cok zor bir donemdi beni destekleyen kimse yoktu kimsenin yaninda emzirmiyordum ozellikle kayin valdemin bebek emmek istemeyince senin sutun yok diyip duruyordu.ben de tabi daha cok uzulup daha cok agliyordum.ama ben inat ettim o oyle dedikce benim sutum var dedim.insaallah 2 yasina kadar emzirmek istiyorum.hepimize bol sutlu gunler insallah

Back
X