iyi mi ettim kotu mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nio

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.523
1.611
198
hanimlar benim ailem pek iyi bir aile degil.evlendigimden beri dertli oldugumun farkindaydi esim.bos yere kendini uzuyorsun dedi bu hircinligin neden, annen baban sonucta vs...
yaklasin 4-5 aydir geceleri sayikliyormusum.
esim sayikliyprsun dedi yaklasin 2 yildir icime ata ata iyice birikti.
son 6 aydir ufak tefek sorunlarimi anlatiyordum.
sonra esim ailemin cidden zararli oldugunu anlasin diye iyice actim ve son 3 gundur ne var ne yok anlattim...
( ailenle sorunun ne diyenler diger konularima bakabilir)
simdi icim icimi kemiriyor.esim arkamda kimse olmadigini anladi bu gune kadar olan tuhaf seyleri basima kakmadi ama su an ciplak hissediyorum.
bir nevi cözünme bosalma yasadim hic alakasi olmayan eski anilarimi bile anlattim..
rahatladim ama icimde bi sikinti da olmadi degil.
sizce esime anlatmakla iyi mi kotu mu ettim?
esler herseyi birbiriyle paylasmali mi?

Valla kimi anlatmamak lazım diyor kimi de anlatmak lazım diyor.
Ben de eşime herşeyimi anlatmıştım.

hanimlar benim ailem pek iyi bir aile degil.evlendigimden beri dertli oldugumun farkindaydi esim.bos yere kendini uzuyorsun dedi bu hircinligin neden, annen baban sonucta vs...
yaklasin 4-5 aydir geceleri sayikliyormusum.
esim sayikliyprsun dedi yaklasin 2 yildir icime ata ata iyice birikti.
son 6 aydir ufak tefek sorunlarimi anlatiyordum.
sonra esim ailemin cidden zararli oldugunu anlasin diye iyice actim ve son 3 gundur ne var ne yok anlattim...
( ailenle sorunun ne diyenler diger konularima bakabilir)
simdi icim icimi kemiriyor.esim arkamda kimse olmadigini anladi bu gune kadar olan tuhaf seyleri basima kakmadi ama su an ciplak hissediyorum.
bir nevi cözünme bosalma yasadim hic alakasi olmayan eski anilarimi bile anlattim..
rahatladim ama icimde bi sikinti da olmadi degil.
sizce esime anlatmakla iyi mi kotu mu ettim?
esler herseyi birbiriyle paylasmali mi?

Aslında bu karşınızdaki insanın karakterine bağlı.(esi konularınıza bakmadım.)

Kimi anlat der,kimi anlatma der.Bunu en iyi siz bilirsiniz.Ama ben anlatmaktan yanayım ve BENCE doğru yapmışsınız.:34:

Umarım sorun yaşamazsınız. Ben de anlatan kesimdenim karşımdaki kişiye.Zaten saklamayı beceremem.:14:

Kimi anlat der,kimi anlatma der.Bunu en iyi siz bilirsiniz.Ama ben anlatmaktan yanayım ve BENCE doğru yapmışsınız.:34:

Umarım sorun yaşamazsınız. Ben de anlatan kesimdenim karşımdaki kişiye.Zaten saklamayı beceremem.:14:[/QUOTE

saklamayı bende becermiyorum ve gerçekten çıldıracaktım
şu an rahatladım
birde eşim gece çok sayıklıyorsun dedi
ne zaman ailemle sorun yaşasam eşim sabah korktun hep sayıkladın diyor
kafayı yiyene kadar anlattım kurtuldum pofff ama bazı kişiler anlatma yarın başına kakar diyorlar
zamanla görecez bakalım inşallah Allahım yardımcım olsun

Bence bu kadar şüpheci düşünmek yanlış
Eşiniz duysa üzülürdü :44:
Hemen bu kadının ailesi arkasında değilmiş ezeyim bunu diyecek değil ya :20:
Ben de her şeyi paylaşmıştım...

peki sen anlattığına pişman oldun mu???

Hayır hiç pişman olmadım.
Ben ilişkimizin 2.günü anlatmıştım,o da bana anlatmıştı.
Aramız da hiç gizli birşey yok,ikimiz de çırılçıplak geziniyoruz.:1:

Umarım sorun yaşamazsınız. Ben de anlatan kesimdenim karşımdaki kişiye.Zaten saklamayı beceremem.:14:[/QUOTE

saklamayı bende becermiyorum ve gerçekten çıldıracaktım
şu an rahatladım
birde eşim gece çok sayıklıyorsun dedi
ne zaman ailemle sorun yaşasam eşim sabah korktun hep sayıkladın diyor
kafayı yiyene kadar anlattım kurtuldum pofff ama bazı kişiler anlatma yarın başına kakar diyorlar
zamanla görecez bakalım inşallah Allahım yardımcım olsun

Amannn millet konuşur,takma sen.:ssz:

aslında paylaşıp rahatlayabilmen gerekir. eşinin de bunu kötüye kullanacak kadar karaktersiz olmaması gerekir.

Bence bu kadar şüpheci düşünmek yanlış
Eşiniz duysa üzülürdü :44:
Hemen bu kadının ailesi arkasında değilmiş ezeyim bunu diyecek değil ya :20:
Ben de her şeyi paylaşmıştım...

insanın doğuştan getirdiği karekter zamanla ve yaşadıklarıyla öyle değişiyor ki...
eşimi çoook seviyorum ondan şüphe ediyorum ama ben kendi şahsımdan bile şüphe ediyorum
yaşadıklarımdan dolayı ne yazık ki

Konularınızı okudum da bence iyi ki anlatmışsınız.
Eşinizin ailesi "niye ailenle görüşmüyorsun" diye baskı yaptığında en azından nedenini bilen eşiniz arkanızda durur.
Yada babanız tekrar para istediğinde siz vermek istemezseniz bunun nedenini bildiği için eşiniz tepki vermez.
Hatta babanız ondan istese o bile vermez belki.
Herkesin ailesiyle arası iyi olacak diye bir kaide yok. Olmayınca olmuyor işte.
Eşinize sıkı sıkı sarılın. Bunları kesinlikle dert etmeyin.
Bir de merak ettiğim siz evlenirken ailenizin eşinize tepkisi ne oldu? Yani nasıl zorluklarla karşılaştınız?Sorun çıkardılar mı?

Konularınızı okudum da bence iyi ki anlatmışsınız.
Eşinizin ailesi "niye ailenle görüşmüyorsun" diye baskı yaptığında en azından nedenini bilen eşiniz arkanızda durur.
Yada babanız tekrar para istediğinde siz vermek istemezseniz bunun nedenini bildiği için eşiniz tepki vermez.
Hatta babanız ondan istese o bile vermez belki.
Herkesin ailesiyle arası iyi olacak diye bir kaide yok. Olmayınca olmuyor işte.
Eşinize sıkı sıkı sarılın. Bunları kesinlikle dert etmeyin.
Bir de merak ettiğim siz evlenirken ailenizin eşinize tepkisi ne oldu? Yani nasıl zorluklarla karşılaştınız?Sorun çıkardılar mı?

eşime hiç bir kötü tepkileri olmadı zaten damatları iyi babamın
abim ben evde kaldım deyip durdu kıskandı triplere girdi
sorun dediğim abimin nişan günü kız kaçırması babamın ben evlenirken elini cebine asla sokmaması eve gelen misafirlere yemeği bile eşimden para isteyip yapmamız zerre çeyiz alınmadığı gibi babamın saçmalamaları ...
bende bunları belli etmemek için gayret sarfedip ezilip yorulmam
böyle zorluklar işte :18:

Back
X