İyi mi yaptım bilmiyorum siz ne dersiniz

vufu

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
37
2
13
Balıkesir
Merhaba kızlar öncelikle iyi ki Varsınız. Konuma gelince..iki ay kadar sevgili olduğum, cok aşık olduğum adam aramızdaki yaş farkını sorun ederek (ben ondan 7 yaş buyugum) evlilik düşünmediğini ve beni oylamamak için ayrıldı. Çok kısa bi zaman sonra aramalara başladı. Ama öyle ciddi bi barışma isteğiyle karşıma çıkmadı. Bu arada sosyal ortamlardan yeni arayışlara girdiğini de duydum.ama hep bi şekilde bana mesaj attı hiç bikmadi bir ay boyunca.ben hep kayıtsız sessiz kaldım. En son geçen gün görüşelim mi dedi kabul ettim sözlestik. Sonra çok düşündüm. Guvenimi hislerimi kaybetmisim. Çok üzüldüm çünkü. Bunları ona belirten bir mesaj atarak artık görüşmemizin doğru olmayacağını hislerimi yitirdiğini söyledim ve bitirdim.iyi yapmış miyim siz ne yapardınız

kesinlikle iyi yapmışsın
yaşınızı bilmiyorum ama erkek severse yaş maş hikaye

Iyi yapmışsın, net. İlişkiye başlarken düşünsemiş.

Ne yardan gecer ne serden...boyle insanlardan uzak dur canim.karsinda kararli ve istikrarli insanlar olsun.hayatina biri girince gidecek zaten.bence noktayi senin koymanda ona ders olmus.geri adim atma ...

Merhaba kızlar öncelikle iyi ki Varsınız. Konuma gelince..iki ay kadar sevgili olduğum, cok aşık olduğum adam aramızdaki yaş farkını sorun ederek (ben ondan 7 yaş buyugum) evlilik düşünmediğini ve beni oylamamak için ayrıldı. Çok kısa bi zaman sonra aramalara başladı. Ama öyle ciddi bi barışma isteğiyle karşıma çıkmadı. Bu arada sosyal ortamlardan yeni arayışlara girdiğini de duydum.ama hep bi şekilde bana mesaj attı hiç bikmadi bir ay boyunca.ben hep kayıtsız sessiz kaldım. En son geçen gün görüşelim mi dedi kabul ettim sözlestik. Sonra çok düşündüm. Guvenimi hislerimi kaybetmisim. Çok üzüldüm çünkü. Bunları ona belirten bir mesaj atarak artık görüşmemizin doğru olmayacağını hislerimi yitirdiğini söyledim ve bitirdim.iyi yapmış miyim siz ne yapardınız

Gayet iyi yapmissiniz bence.
İlk olarak bahaneleri dahi cocukca.
Sonra yeni arayislara girmis demissiniz, bu sizden koptugunun belgesidir.
Zaten iciniz de sogumus.
Mantiksiz olurdu devam ettirseydiniz.
Hayirlisi olsun.

bence de iyi yapmışsınız. seven insan bahaneler üretmemeli.. :ssz:

en doğrusunu yapmışsın..sana yedek muamelesi yapıyo çaktırmadan...sinir oldum:20::20:

Back
X