Iyi mi yaptim kotu mu?

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kizlar hemen konuya girecegim benim ortaokul yillarindan beri gorustugum samimi bir arkadasim var.Bu ise girdi sehir disina gitti ordan biriyle tanisti orda aile arasinda soz yapmislar sonra kendi evine gelip soz yaptilar.Bu sehir disindaki sozunu bana haber etmedi.Ortak tanidiklarimiz bana soyledi ben de yok oyle birsey olsa haberim olurdu demistim.Sonra kendisine sorunca da hayir olmadi bizim evde olacak dedi.Aradan 1 ay gecti kendisinin sozlusu sosyal paylasim sitesinde taniyor olabilecegin kisminda cikti baktim profiline soz yapmislar baya baya.Sonra arkadasa soyledim baya da saydim nasil arkadassin vs diye.Kendisi bana soylememis soyleseymis ben teyzeme soylermisim o da digerlerine.Oyle oyle derken herkes ogrenirmis.Sanki yaptigi ayip birsey de.Ben de ne farketti millet bana dedi dedim.Daha sonra sozu oldu israr etti yaninda bulundum.Ama o anda kendime soz verdim dugunune gitmeyecegim diye.Dun kinasi oldu ve gitmedim.Bana cok darilmis.Fazla mi abarttim sizce?

Ben olsam sözüne bile gitmezdim.madrm kimse duymasın istiyorsan orda burda paylasma

Bana ister gel ister gelme diye seçenek sunan arkadaşımın sözüne, nişanına, çeyizine, kınasına, düğününe gitmedim hiçte pişman olmuyorum. Arkadaşının senin onun sözüne gitmene rağmen tavrı değişmemişse en doğrusunu yapmışsın düğünede gitme bence..

Size resmen geveze, agzinda bakla ıslanmayan biri muamelesi yapmış ben çok darılırdım. Sen yine dayanamayip gitmissin. Ben gitmezdim. Bide bu giz niye tarkan bile göstere göstere evlendi yahuu.

Bence sozune de gitmemeliydin.
Oraya gidip dugune gitmemek olmamiş.

Kizlar hemen konuya girecegim benim ortaokul yillarindan beri gorustugum samimi bir arkadasim var.Bu ise girdi sehir disina gitti ordan biriyle tanisti orda aile arasinda soz yapmislar sonra kendi evine gelip soz yaptilar.Bu sehir disindaki sozunu bana haber etmedi.Ortak tanidiklarimiz bana soyledi ben de yok oyle birsey olsa haberim olurdu demistim.Sonra kendisine sorunca da hayir olmadi bizim evde olacak dedi.Aradan 1 ay gecti kendisinin sozlusu sosyal paylasim sitesinde taniyor olabilecegin kisminda cikti baktim profiline soz yapmislar baya baya.Sonra arkadasa soyledim baya da saydim nasil arkadassin vs diye.Kendisi bana soylememis soyleseymis ben teyzeme soylermisim o da digerlerine.Oyle oyle derken herkes ogrenirmis.Sanki yaptigi ayip birsey de.Ben de ne farketti millet bana dedi dedim.Daha sonra sozu oldu israr etti yaninda bulundum.Ama o anda kendime soz verdim dugunune gitmeyecegim diye.Dun kinasi oldu ve gitmedim.Bana cok darilmis.Fazla mi abarttim sizce?
ne alaka teyzene sen söyleuince teyzen onun sözlüsündenmi ayıracaktı çok ucuz bahane teyzenede hakaret ayrıca bence ,seni demekki yakın bulamamışki sözü bile saklamak ihtiyacı duymuş bencede gitme düğününe küsersede küssün kısasa kıssas

Size güvenmemiş, boşboğazlıkla itham etmiş biri ile zaten arkadaş olmayın o ayrı da o söze gitmeyecektiniz. Madem gittiniz düğüne de gidip bir daha ilişkinizi keserdiniz. Söze gidip düğüne gitmemek olmamış.

Sözu olmus baskasindan duydum, profilinden gordum dedin sonra dondun sozune çağırdı gittim dedin ben anlamadim

Ama deger verse bastan haber verirdi. Sana dedikoducu ve kem gozlu kiskanc muamelesi yapmis :)
Bosver boyle arkadas lazim degil. Gitme, aramada. Darilsin amaaan...

Abartmışsın bence. Dargınlık olmasın diye o tür Zaman'larda bazı şeyler saklanıyor. Herkes davet bekler. Yer müsait olmaz. Herkes anlayış göstermiyor. Aile içi diyorsun anlamıyor veya aile bir eve sığamayacak kadar kalabalık oluyor. Ünlüler dargınlık olmasın diye kaçıp yurtdışında 8- 10 kişi nikah yapıyorlar.

Teyzem o profil resminden daha az yayardi diyeydin.

Back
X