İyi miyim kötü mü?

depresifbirinsan

La la lalaaaaalaaaaa bir şarkı söyle 🎶
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2023
597
464
23
Merhaba Hanımlar
Uzun zamandır içimde olan bir duyguyu kimse ile paylasamiyorum. Sizlerin de bu tip bir duygu oluşumunuz var mı merak ediyorum
Çevremde yer alan insanlarla (aile, arkadaş, tanıdık vb) haksızlığa ugradigim, incindigim ve uzuldugum bir konu olduğunda karşımdaki insanında aynı duyguyu yaşamasını istiyorum. Beni anlayabilmesi ben böyle yapmıştım ona o da böyle hissetmişti demek ki demesini içinden bu durumu yaşattığı için üzülmesini çok istiyorum.
Yalnızca aynı duyguyu veya aynı haksizligi yaşamasını istiyorum. Olumsuz cana veya mala gelebilecek çevresini de etkileyebilecek şeyler olmasını asla istemem. Sadece adalet tecelli ettiğinde yaşattığıni yaşasın istiyorim beni inciten insanlar.
Bu duyguya bir türlü engel olamıyorum. Sizler de oluyor mu ?

Bende de aynı duygular var. Hatta aynı seyleri yaşadığında gelip helallik isteyeceği günlerin hayalini kuruyorum yaşadığın şeyleri haketmedigini düşündüğün için böylesin. Ama çok da takilma. Hayatı kendine zindan ediyorsun.

Yasatmisligim çoktur.

Kıskançlık duygusu en çok bize zarar verir canım. Hisslerin normal ama hayatına bakmanı öneririm.
Hayatıma bakarken içimin bir köşesinde hep bu duygu bu his
Kıskançlık duygusu demişsiniz ama kıskançlıkla ilgisi yok anlatmaya çalıştığım duygunun.
Bir haksızlığa ugradigimda karşımdaki de aynısını yaşasın istiyorum

Ahaaa benimle aynı düşünce Helallik isteyecekler mi gerçekten

Takilmiyorim ama içimde bir yerlerde o duygu gece uyandığında veya yalnız olduğumda hep bir yerden hortluyor

Darısı başıma
Nasıl yasattiniz bir formülü var mı ben de bir an önce yaşasınlar istiyorum
Bilmek istemezsinBen kendim yaşatirim.Once ne yapacağıma karar verip etrafını sarar zayıf noktasından vururum.Sonuclarina katlanmayi göze alarak tabi.Cocuklarim olduğundan beri kendimi duaya verdim tabi ama öncesi pek kimse umrumda olmazdı.Bu arada dua da cok etkili resmen ne dediysem 2 kişinin başına geldi.Demek gerçekten hakliymisim

Tülay kökün en son paylaştığı videoyu dinleyin orda detaylıca anlatıyor.

Demek ki gerçekten caninizi haksız yere yakmışlar, ne üzücü.
Dua derken nasıl? Bana da faydası olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…