iyi niyetimi kaybediyorum :(

umay86

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
214
47
323
Mrb kızlar nişanliyim nisanlimla ikimiz ist da calisiyorduk. Babam beyin kanaması geçirdi işi bıraktım memlekete döndüm. Ikimizde ayni memleketteniz. Nisanlim istda. ben burda aileler arasinda kaldım cok zor :(ailesi gelin kkız gelsin altinlari taksin evcilik oynayalım istiyo annesi ben dogurdum ben de varım kafasi ablası bi o kadar kıskanç evliliği berbat nisanlım gonderiyo iki cocuguna gorumceye paraları bana nisanlimin aldiklari ilgisi delirtiyo bunları. Cok kiskaniyolar yarisiyoruz resmen. Ailecek cocuktan para.yemeye alismislar tabi. İşin kötüsü memlekete yerlesicez nisanlim avukat burda buro acip yasamak istiyor. Ben ailesine ablasina tahammul edemiyorum. Yalnizken baska biri varken baska davraniyolar yalancılar allahim normal hayatta muhattap olmayacağım insanlarla birarada yıllarca olma düşüncesi bile uykularimi kaçırıyor. Ista donelim diyorum o kabul etmiyo artık. Annesinin ablasini cok sevip yakin davrandim basta.sonra tepeme ciktilar her seyin icinde olup yonetmek istiyolar patladı simdi de. Uzun Uzun anlatmiyim.. Psikiyatriye gidicem walla sevmiyorum onları iki yuzluler daha simdiden böyle daha gelin olmadan. ilcede ben bi ömür boyu napcam ya deli oluyorum sorunlu insanlarla gelincilik yapamicam bi fikir verin nolur gorme duyma sen bana bak diyo nisanlim olmuyo takiyom kafaya kavga ediyoruz :(

Allah mesut etsin önce
Nisanlini seviyorsan ailesiyle uzak oturacagini simdiden bunu cok istedigini anlat... ailesiyle ayni sorunlari evlenince yasamak istemiyorsan uzak durmak en güzeli

• Beğen
Reactions: Cac
Öncelikle babanıza çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.Yazdıklarınızı okurken kendimi gördüm bir an benim eşimin ailesi de aynı sizin sevgilinizin ailesi gibi ikiyüzlü başkalarının yanında canım kızım ama sorsan beni 1 kere aramışlıkları yoktur.Hani demişsinz ya bu insanlarla yıllarca nasıl birarada olacam diye çok haklısınız ben de onun pişmanlığını yaşarım hep,normalde selam vermeyeceğim insanlarla akraba oluyosun çünkü.Burda tek diyebileceğim sevgilinizin tavırları.Size destek olsun ailesine karşı ezdirmesin gerçekleri görsün,ozaman evlilik için doğru adam olabilir.Ama sizi ezdirecekse bir ömür çekilmez bu aile

Erkekler maalsef evlendikten sonra 180 derece dönüyor nişanlıyken hep seni tutan adam gidiyo anneci ablacı bi tip geliyo.birden ailesini tutası onları hep haklı bulası tutuyor.uzak durmakta bir çöüm diil maalesef içli dışlı sıkı fıkı olmak istiyorlar sürekli,eleştiriler,kaprisler,kıskançlıklar başlıyor
yeni evliyken eşim bensiz bakkala gitmzdi görümcem dediki bir gün ne o yagmuru çanta gibi taşıyorsun o artık bu evin gelini annemlerle vakit geçirsin dedi
sinirden donup kalmıştım valla şimdi 5 yıl oldu herşey oturdu ama oturana kadar çok şey yaşadık,istersem giderim istersem kabul etmem benim keyfim artık.geçmişte yaptıklarının acısını şimdi çektiriyorum onlara
hatta eşim geçen dedi sen böle katı yürekli diildin noldu sana çok merhametliydin.herkese ederi kadar diyorum artık
bu hale getirene kadar ugraştılar artık eyvallahım yok
seninde olmasın
boşer çekinme sende yapmacık ol,insanların yanında canım cicim de,kimse yokken yüzlerine bakma

Ben senin yerinde olsam nişanı atardım
Uykuların kaçacak kadar seni etkiliyosa şimdiden, bunlar daha fragman diyeyim sen anla
Hangi biri ile uğraşacaksın, hele de nişanlın bu kadar gönüllüyken
En temizi ayrılmak bu yüzden.

ayrılırsan aşkından ölür müsün, bence ölmezsin gerek var mı bu kadar farklı bi ailenin içine girmeye bence yok, kalbimi dinlicem dersen 2 senede kalbindeki aşkı sevgiyi öldürürler zaten ama genede sen bilirsin, bu tip erkek yapısında aaa evlendim hadi düzeleyim diye bişey görmedim ben, gören varsa beri gelsin

Canım nişanlınla tatlı bir dille konuş ona durumu izah et. Seni anlamasını iste. Ve bol bol dua et Rabbim sana yardım edecektir. Ailesiyle de çok fazla içli dışlı olma araya biraz mesafe girerse iyi olur. Hakkında hayırlı inşalllah ailesi hatalarını anlar :(

nişanlınla birlikte çözebileceğin bir sorun bu :( ısrarcıol ist konusunda dasha mutlu olacağınızı düşündüğünü anlat. ve babana geçmiş olsun acil şifalar dilerim

ayrılırsan aşkından ölür müsün, bence ölmezsin gerek var mı bu kadar farklı bi ailenin içine girmeye bence yok, kalbimi dinlicem dersen 2 senede kalbindeki aşkı sevgiyi öldürürler zaten ama genede sen bilirsin, bu tip erkek yapısında aaa evlendim hadi düzeleyim diye bişey görmedim ben, gören varsa beri gelsin
2 yıl sonra boşandık çok haklıymışsınız.

😕her şey kısmet hayırlısı olsun
Maalesef olayların içindeyken doğru kararlar almak çok zor, dışardan bakan insanlar kadar gerçekçi olamıyoruz.

Babanıza acil şifalar diliyorum Allah’tan. İnşallah her şey yoluna girer ve hakkınızda hayırlısı olur 🙏🏻

Mrb kızlar nişanliyim nisanlimla ikimiz ist da calisiyorduk. Babam beyin kanaması geçirdi işi bıraktım memlekete döndüm. Ikimizde ayni memleketteniz. Nisanlim istda. ben burda aileler arasinda kaldım cok zor :(ailesi gelin kkız gelsin altinlari taksin evcilik oynayalım istiyo annesi ben dogurdum ben de varım kafasi ablası bi o kadar kıskanç evliliği berbat nisanlım gonderiyo iki cocuguna gorumceye paraları bana nisanlimin aldiklari ilgisi delirtiyo bunları. Cok kiskaniyolar yarisiyoruz resmen. Ailecek cocuktan para.yemeye alismislar tabi. İşin kötüsü memlekete yerlesicez nisanlim avukat burda buro acip yasamak istiyor. Ben ailesine ablasina tahammul edemiyorum. Yalnizken baska biri varken baska davraniyolar yalancılar allahim normal hayatta muhattap olmayacağım insanlarla birarada yıllarca olma düşüncesi bile uykularimi kaçırıyor. Ista donelim diyorum o kabul etmiyo artık. Annesinin ablasini cok sevip yakin davrandim basta.sonra tepeme ciktilar her seyin icinde olup yonetmek istiyolar patladı simdi de. Uzun Uzun anlatmiyim.. Psikiyatriye gidicem walla sevmiyorum onları iki yuzluler daha simdiden böyle daha gelin olmadan. ilcede ben bi ömür boyu napcam ya deli oluyorum sorunlu insanlarla gelincilik yapamicam bi fikir verin nolur gorme duyma sen bana bak diyo nisanlim olmuyo takiyom kafaya kavga ediyoruz :(
Yani mesafeli olun eviniz ayrı olursa sorun olmaz gibi

Back
X