İyi niyetlilik mi saflık mı benimki, bilemiyorum.

diablo

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
851
294
303
İstanbul
Eltım ve Kaynımla konusmuyordum , kayınvalıdemın tum ısrarlarına ragmen barısmayada yanasmadım. Küsme sebebımse 7 ay boyunca esım yurtdısındaydı bırkere bıle aramamalarından dlayı kırgındım. Gecen hafta eltımın hamıle oldugunu ogrendım. Bırkacgun bekledım ama içime sinmedi arayıp hayırlı olsun demem gerektıgını dusundum. Kaynımı aradım ama telefonda benı baksa bırı sandı  daha sonra eltımı aradım hayırlı olsun dedım.
Napayım ben ya içime sinmiyor ne gelıyorsa başıma iyi niyetimden gelıyor. Birkez daha insanlık yaptım buyukluk bende kalsın dedım. İnsallah ıyı yapmısımdır.

iyi yapmışsın bence canım bunda ne gibi bir kötülük olabilirki insanllık sende kalsın belki onlarda örnek alır

elime yapışmadıkı, koskaca bır gunden sadece 2 dakıkamı ayırdım işte. ben boyle dusunurken insanların bana 2 dakıkasını ayrımamasına kırılıyorum.

sen üstüne düşeni yapmışsın
aramamış olsaydın ellerinde koz olarak kullanırlardı bunu
sen eniyisini yapmışsın

güzel birşey yaptığın saflık değil canım
inşallah karşı taraf yaptığın bu büyüklüğü anlayacak kapasitededir

maaleef hep ben arar cagrırım onlar benı aramayınca kırgınım derım. ben kırgınım dedıkten sonrada hıc ses cıkarmadan cekılırler kenara.... artık kendılerı blırler ıyılık yap denıze at durumuna geldım zaten. rabbım gonlume gore versın.

İyilik ve saflık tanıyorum bunları sanki.Bende aynı böyleydim.Gel tamam, Git tamam.Özel bir gün olur ben kimsenin aklına gelmem.Yaptıgım seyler yada düsündüklerim bir bakmısım bütün milletin agzında sakız olmus.

Zoraki bir araya gelirim artık.O zaman da mesafeli olurum olur biter.Kimse benden daha önemli degil.:1closedeyes:

Mesafeli olmalısın ve kendini ezdirmemelisin.

Ama sen böyle yaparsan onlar senin kırgın olmana aldırmayacakladır.Nasıl olsa yumusayacaksın bunların farkındalar.Bence kırıldıgını bile belli etmemelisin.

Bundan sonra onları aramayarak baslayabilirsin mesela.Görüsme konusunda arayı ac.Ve zoraki görüsmelerde de mesafeli oll.

sen üstüne düşeni yap her zaman.. onlar bilmese,eşin bilir,kayınvaliden bilir kıymetini..

hepimizin görgüsü bilgisi bir değildir.

yaklasık 1 senedır gorusmuyorum , iyice anladılar kırıldıgımıda benı takan yok. benım kısılıgım ve terbıyem ınsanlarla aramdakı bagı koparmaya musade etmıyor. evet smuwıla cok haklısın benım kırıldıgımı sallamıyorlar bıle. cunku ben dogum gunlerınde v.s ozel durumlarda arıyorum. sonra onlar benı hıc aramıyorlar.

er_ca esımı bılmem ama kayınvalıdemın kıymetımı bılecegını sanmam. o da aynı cunku, kendısı aramaz ben aramyınca kocama benı sıkayet eder. insanları ıdare etmek gercekten cok zor hele anlamak ondan da zor. dedıgınız gıbı aradakı mesafemı bozmadan devam edecegım ama ınsanlıgımıda unutmadan uzerıme dusenlerı yapıyorum. bılmıyorum belkı daha sonra pısman olacaım aradıgıma

Senin iyi niyetini fazlasıyla suistimal etmisler.

anlamiyorumki insanların üzerine neden bukadar düşüyorsunuz
aramak ve aranmak
bunlar içinden geldiği için yapılmalı mecburi oldu için değil
aramiyorlara görüşmek istemiyorlar demektir
neden ila aramalarını istiyorsun
sen ariyorsanda demekki görüşmek istediğin için ariyorsun bunun için madalya bekelmek çok yanlış

Sende haklısın aslında , madalya beklemıyorum ama aranın boyle olmasını ıstemedıgım ıcın cok fazla takılıyorum bunlara. sessız kendını ezdıren bırıde degılım, tepkılerım bellıdır.

bebek icin arardim yok dogumgunuymus vs.aramazdim..onlar nasilsa sizde ayni sekilde karsilik verin..kafana takma bosver..herkes biz gibi dusunmeyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…