maaleef hep ben arar cagrırım onlar benı aramayınca kırgınım derım. ben kırgınım dedıkten sonrada hıc ses cıkarmadan cekılırler kenara.... artık kendılerı blırler ıyılık yap denıze at durumuna geldım zaten. rabbım gonlume gore versın.
yaklasık 1 senedır gorusmuyorum , iyice anladılar kırıldıgımıda benı takan yok. benım kısılıgım ve terbıyem ınsanlarla aramdakı bagı koparmaya musade etmıyor. evet smuwıla cok haklısın benım kırıldıgımı sallamıyorlar bıle. cunku ben dogum gunlerınde v.s ozel durumlarda arıyorum. sonra onlar benı hıc aramıyorlar.
er_ca esımı bılmem ama kayınvalıdemın kıymetımı bılecegını sanmam. o da aynı cunku, kendısı aramaz ben aramyınca kocama benı sıkayet eder. insanları ıdare etmek gercekten cok zor hele anlamak ondan da zor. dedıgınız gıbı aradakı mesafemı bozmadan devam edecegım ama ınsanlıgımıda unutmadan uzerıme dusenlerı yapıyorum. bılmıyorum belkı daha sonra pısman olacaım aradıgıma
anlamiyorumki insanların üzerine neden bukadar düşüyorsunuz
aramak ve aranmak
bunlar içinden geldiği için yapılmalı mecburi oldu için değil
aramiyorlara görüşmek istemiyorlar demektir
neden ila aramalarını istiyorsun
sen ariyorsanda demekki görüşmek istediğin için ariyorsun bunun için madalya bekelmek çok yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?