İyi niyetmi beni bu hale getirdi?

iyi niytli olmak her seye ragmen insan icin kendi icin iyidir bence. Cunku keskin sirke kupune zarar derler .

Ama iyi niytli olmak saf olmak yani kandiralacak biri olmak olmamali. Insanlarla yeni tanisinca mesafeli olmak lazim . bazen samimi sanip yanlislikla serli insanlara icimizi acmis oluyoruz.

bazen de hep ayni kisilerden kazik yiyoruz cunku diyoruz ki iyi biri , hakkinda ben yanlis dusunmusum vs . ama herkes karekterinin gereğini sergiler. yani kimse degismez aslinda . sadece biz oyle umariz degismek kolay olsa başta biz bzii uzen iyi niytimizi degistirebilirdik oyle degil mi?

Iyi olmak ama sifir telorensla itimatli olmak değil.

Iyi niyetimden dolayi basima gelmedik kalmadi.. ama tecrube kazanmis oldum, artik kimseye guvenmemeyi ogrendim, saf olmamayi ogrendim.. iyi niyetimi kotu niyetle degistirmedim hic bir zaman, ama ikisinin ortasini tercih eder oldum.. ne iyi nede kotu niyetli..

Ergenlerden nefret ederim ya kendi oğlumu ergenlik zamanı derin dondurucuya koyucam o dönemi atlatması lazım :D Sonra çözdürürüm geri :deli:
Kardeşiniz gibi ama olmayan bu 16 yaşındaki şahıs kimdir?

Şu iyi niyeti biri açsın ya , burda herkes iyi niyetli , ne yaptınız da karşılığında ne gördünüz.
Size durmadan iyilik eden birini düşünün , yorar bu duygu ya , minnet duygusu sanıldığı gibi matah bir şey değil.Almak güzel vermek zordur minneti.
Ciddi ciddi iyilik yapmak istiyorsanız ve iyi niyetli olmak istiyorsanız bir bedel alın .
Ama para ama eşya vs vs ...

Back
X