<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="Patiska" data-source="post: 3878990"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=3878990"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-3878990">Patiska .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
kıızım sen haksızsın ya bu konuda,<br />
<br />
tamam görümcen senın lafına cemkırerek cevap vermıs olabılır ama senın bebegının olmamasının konuyla alası nerede ??? acayıp alınganlık etmıssın<br />
<br />
bebegın olmuyosa olmuo kadın 2 tane bebek buyutmus sana mı soracak bunu, tamam cemkırmıs bagarmayabılırdı o onun görgusuzlugu<br />
<br />
ama sen de kırıldım kırıldım kadın her an senın bebegın olmuo ona göre mı konuscak ne dıcektı orda<br />
<br />
ne acayıp ınsanlarsınız hee ıyı kı b ı gelın oldunuz wala kırıldım kırıldım aman kırıl.!!
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="Patiska" data-source="post: 3879085"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=3879085"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-3879085">Patiska .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
hayır bu sey gıbı sımdı ben evlı degılım mesela ewlenmek de ıstıyorum<br />
<br />
arkadaslarımın gelıp benım yanımda oh evlendım cok mutluyum demesı gıbı,<br />
ne oluo kız mutlulugunu soleyemıcek mı yanımda ben evlı degılım dıye,<br />
amma alıngansın wala sırf görumcen o dıye bu kadar asabiyet yapıyosun dımı, gelın kısmı işte nolcak!!
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<br />
<span style="color: Black"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><b>açılan konuyu o kadar ön yargılı okumuşsun ki verdiğin cevap o kadar kırıcı bir mesaj ki farkında değilsin diye düşüyorum yoksa bi kadın bu şekilde hissedemez emin ol ona düşünmeden cevap veren görümcesi bile bu kadar acımasız değildir insanların üzüntülerine saygı duymak zorundasın herkes senin kadar basitleştiremiyo işte bazı duyguları umarım böle bir acıyı yaşama çok zor bir durum bebek sahibi olamamak nasıl bir duygu tatma inş. sölenen kötü laflar değil güzellikle sölenen laflar bile alınganlık yaptırabiliyo o psikolojiyi bilemessin dedim ya yaşaman gerek insanları kırmak bu kadar kolay olmamalı biraz hoşgörülü olmak lazım ki bebek sahibi olamayan insanları küçümseyerek yazdığın cvp beni ayriyeten kırdı saygı büyük bir erdemdir ve diyosunya o iki tane çocuk büyütmüş ondan iyi biliceksin evet öle anneler grüyorum ki etrafımda evet idda ediyorum onlardan çok daha kaliteli anne adaylarıyız biz hasret kalmak çok daha başkalaştırıyo duyguları mantıkla değil kalple duyguyla düşünmeye başlıyosun zamanla Rabbim tüm benim gibi bebek sahibi olamayan arkadaşıma yardımcı olsun konuyu açan arkadaşımla aynı kaderi paylaşıyorum ne kadar kırıldığını anlaya biliyorum bu gibi msj larında ne kadar yaralayıcı olduğunu biliyorum ve şuan issediyorum canım benim takmayacaksın kaile almayacaksın demek alınca alınganlık oluyo karşındaki kötü konuşanları kaile alma yapacak bişi yok çok öpüyorum üzülme Rabbim ne verirse hayırlısını versin sevgiyle kal :teselli:</b></span></span></span></div>