- Konu Sahibi aslenmelektir
-
sizin ilişki biraz farklı başlayıp farklı bitmiş azda olsa biyerlerde varsınki soruyo
Iyiki aramamissin zaten belki arayip barisalim vs deseydin bu kdr pesine dusmezdi
Bence yine de temkinli olevet canım ve oda bunu yediremedi gibi geliyo bi anda bukadar silmemi bi bilse içimde neler kopuyo :)
Bence yine de temkinli ol
Yani cok cok pismanmis gbi gorunup sonradan oyun oynayabilir
Yaa bilemedim ama tek bildiğim bir insanın değişmesini beklemek en büyük hatadır...
Eğer içinde birşeyler kaldıysa dene derim aradan zaman geçmiş belki o da düşünüp olgunlaşmıştır.
Ama bu umursamaz, rahat tavırları, haber vermeme durumları bir adım geriye aldı düşüncelerimi ki geçmiş deneyimlerimden olsa gerek...
Hakkında hayırlısı olsun canım...
Kesinlikle ama kesinlikle o sana tam anlamıyla adım atmamalısın bence.. Tamam uzun bir süre geçmesine rağmen arayıp sorması umut vaadedici olabilir ama içinde bir yerlerde bunu gururuna yedirememiş senden de olumlu şeyleri sadece duymak istiyor olabilir malesef..<
evet canım kesinlikle çok iyi yapmışssınher sölenen aklıma yatıyo çünkü okadar ihtimal warki ama benmde aklımda esas sizin sölediğiniz war sadece ona ne hissettiğimi duymak istiyo duysa hiç bi kıymatim kalmıcak.ondan hiç adımına karsılık veresim gelmedi iyi yapmısım ozaman
Arıycakmış madem Neden bukadar beklemiş ki,gerçekten bişiyler hisseden insan araya bukadar zaman sokamaz.dayanamazdı....şüpheli görüyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?