iyi Yada Kötü Duycaklarım İyi Gelicek.

aslenmelektir

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
61
7
13
İstanbul
merhaba arkadaşlar bende kısa ve öz olarak anlatmak istiyorum.bi fikir bile madalya bana.hoşlanmanın ötesinde yaşadğım bi duyguya kapıldım.ilk gördüğümde içimi ısıtan bi histi ve peşini bırakmadım çünkü ondan da bu ışığı almıstım.belli bi süre arkdslıktan sonra kendiliğinden oturup bu konu uzerinde konuşmadan aramızda ilişki başlamıştı.6 ay süre zarfında aynı iş yerınde olmamız sebebiylede dewamlı beraberdik.cok güsel günlerimiz geçti yanyana çok eğlenıyoduk her gece saatlerce konusurduk dertleşirdik.tek kusuru biras raat davranırdı öle haber verme huyları,kırdıgında alttan alma durumları pek yoktu ve genelde ufakta olsa tartısmalarımz hep bu yöndeydi baska hiç bi derdimiz yoktu.ve yine bu nedenle olusan bi tartısmanın sonunda telefonu kapadık ve ölece bitti ne o bitti dedi ne ben.2 ay sora o aradı biraz püzgün biraz sitemli seni unutucam dedi.birdaha konusmadık üstünden 1 sene geçti bu konusmanın ve 5 ay önce birgece beklemıyoken aradı özledim ne güsel günlerimiz vardı vs tarzında konustu.benım hala içimde olmasına rağmen ona ısık tutcak kapı açıcak bişe demedim.şimdi beni sorduğunun haberlerini alıyorum.ona hiçbizaman dön,barısalım yapamıyorum demedim çok istememe ragmen hatta hiç aramadım onu ama hep onun suan ne hissettiğine dair merakı atamıyorum içimden.onun zannettiğinden daha fasla sevmiştim onu ama ayrıldıktan sora bunun yansıtılmasından yana değilim.hala onun içinde olduğumu okadar hissediyorumki?bukadar zaman geçmesine ragmen ben unutmadıysam o unutmus mudur?

sizin ilişki biraz farklı başlayıp farklı bitmiş azda olsa biyerlerde varsınki soruyo

Yaa bilemedim ama tek bildiğim bir insanın değişmesini beklemek en büyük hatadır...

Eğer içinde birşeyler kaldıysa dene derim aradan zaman geçmiş belki o da düşünüp olgunlaşmıştır.

Ama bu umursamaz, rahat tavırları, haber vermeme durumları bir adım geriye aldı düşüncelerimi ki geçmiş deneyimlerimden olsa gerek...

Hakkında hayırlısı olsun canım...

Yaa bilemedim ama tek bildiğim bir insanın değişmesini beklemek en büyük hatadır...

Eğer içinde birşeyler kaldıysa dene derim aradan zaman geçmiş belki o da düşünüp olgunlaşmıştır.

Ama bu umursamaz, rahat tavırları, haber vermeme durumları bir adım geriye aldı düşüncelerimi ki geçmiş deneyimlerimden olsa gerek...

Hakkında hayırlısı olsun canım...

Bende aynısını düşünüyorum değişceğine inansaydım ben koşardım peşinden gurur yapmasdım belki ama bi insan nekdr severse sewsın sorumluluk hissi tasımıyosa o adamdan nekdr hayır gelir bilemem :/

Kesinlikle ama kesinlikle o sana tam anlamıyla adım atmamalısın bence.. Tamam uzun bir süre geçmesine rağmen arayıp sorması umut vaadedici olabilir ama içinde bir yerlerde bunu gururuna yedirememiş senden de olumlu şeyleri sadece duymak istiyor olabilir malesef..<:(

Kesinlikle ama kesinlikle o sana tam anlamıyla adım atmamalısın bence.. Tamam uzun bir süre geçmesine rağmen arayıp sorması umut vaadedici olabilir ama içinde bir yerlerde bunu gururuna yedirememiş senden de olumlu şeyleri sadece duymak istiyor olabilir malesef..<:KK43:

her sölenen aklıma yatıyo çünkü okadar ihtimal warki ama benmde aklımda esas sizin sölediğiniz war sadece ona ne hissettiğimi duymak istiyo duysa hiç bi kıymatim kalmıcak.ondan hiç adımına karsılık veresim gelmedi iyi yapmısım ozaman :KK64:

her sölenen aklıma yatıyo çünkü okadar ihtimal warki ama benmde aklımda esas sizin sölediğiniz war sadece ona ne hissettiğimi duymak istiyo duysa hiç bi kıymatim kalmıcak.ondan hiç adımına karsılık veresim gelmedi iyi yapmısım ozaman :KK64:
evet canım kesinlikle çok iyi yapmışssın :D zaten o kadar uzun zaman konuşmadan da durabilmişsin :D bekle tam anlamıyla gelmeden , geldiğinden emin olmadan hiçbişey yapma dayan sabırlı ol :P

Arıycakmış madem Neden bukadar beklemiş ki,gerçekten bişiyler hisseden insan araya bukadar zaman sokamaz.dayanamazdı....şüpheli görüyorum açıkçası

Arıycakmış madem Neden bukadar beklemiş ki,gerçekten bişiyler hisseden insan araya bukadar zaman sokamaz.dayanamazdı....şüpheli görüyorum açıkçası

basklarınla denemiştir canım erkek deilmi.gerçekten adam olan sewen basından tutardı elimden ben ona hiç elinin iiçindeyim havasıda vermedm benı kaybettiğini anlasın die ama geç anladı yada sadece gerçekten unuttummu onu bilmek istiyo.

Back
X