iyice bunalıma girdim

Hazeleyesnurse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2016
1
0
1
26
merhaba ablalarım 17 yasındayım ama bunalıma gırdım cunku gecen seneden berı yüzümde sivilceler cıkmaya basladı onceden uc bes tane cıkardı gıderdı sımdı sıvılceler cıkıyor ellemedıgım halde kendılıgınden ızı kalıyor her goren senın yuzune noldu dıyor hemsırelık okuyorum hastanede hastalar bıle akıl verıyo sen hıc doktora gıtmedın mı onu kullan bunu yap dıye bırde soyleyıs bıcımlerı var ayyy senın suratın ne oyle gıbısınden cok moralım bozuluyor doktora gıdıyorum daha kapıdan ıceı gırer gırmez roaccutane demeye baslıyorlar ısrarla o hapı kullanmak ıstemedıgımı soyluyorum onu kullanmazsan asla sıvılcelerın gecmez deyıp ıyıce moralımı bozuyorlar makyaj yapmıyorum suan evde alovera bıtkısı yetıstırıyoruz onun jelını suruyorum bırde ıkı uc gunde bır ımex jel kullanıyorum sankı azaldı bıraz ama artık tamamen kurtulmak ıstıyorum bakıyorum herkesın yuzu bebek gıbı ben nıye dıye dusunuyorum ayrıca hashımato hastasıyım saclarım cok dokuluyor asla uzamıyor kendımı bıldım bılelı küt ve omuzlarımda evın heryerı resmen sac daha cok dokulmesın dıye kestırıyorum yıne dokuluyo napım bılemedım kokunden mı kazıtsam napsam bir bu bırde yuzum ıcın ınsanların dedıklerıne cok fazla uzuluyorum kafama takıyorum :(((((((

Back