selam arkadaşlar ; dün sinirden yazamadım derdimi. 7. ayda hastaneye gittim okmeydanı araştırma hastenine adını söylemek istiyorum hastanenin.saçlarım dökülüyordu cildiye doktoruna gittim tahlil yaptı demir kan normal çıktı senin gutarın var ondan saçlarım dökülüyor dahiliye ye git dedi. tamam gittim bana ilaç verdi dahiliye daha çok bişey yok bu ilacı kullan gel 1 ay sonra dedi ,gidemedim bişeyler çıktı neyse perşembe okmeydanı hastenesine gtitim doktor hanım tahlil istedi tabi bu arada yüzüme de bakmıyor sadece konrtol dedim ama soracağım şeyler var neyse dedim, tahlille gelip sorarım. kan aldılar yarın al dediler tahilleri gittim aldım doktora bi çıktım yok hanımefendi ben yarım yokum demek zahmetine girmiyor ben çalışıyorum zırt pırt çıkamam keyfime göre allahtan sıkıntılı bi yer de değilim de çıkıyorum ama ya başkaları... neyse pazartezi oldu gittim hanımefendinin yanına bi arkadaşı var yanında beni dinlemiyor tahlillere baktı ilaç yazdı demirim inanılmaz derecede düşmüş yani normalde o kadar düşmesi o kadar zamanda imkankız gibi bi sebebi olmalı neden düşmüş diyorum arkadaşıyla konuşurken gülen kadın bana bakınca bi surat düşmüş işte diyor
troid değerlerim yüksek çıkmış kendi referansından bu neden böyle yükselmiş diyorum daha onda pek yükseklik yok yekselince bakarız diyor yani başlangıcında bakmam diyor sen önce troid hastası ol sanra bakarım diyor
daha önceden gittiğim kadın hastalıkları doktoru da öyle garip şeyler yapmıştı elinde kahve fincanıyla muayene etmişti hemde baya azarlayarak dedim çık şunları şikayet et ama al birini vur ötekine nefret ettim bu hastaneden varmı okmeydanında herhangi bi doktorundan memnun kalan bana mı denk geliyor acaba