iyice hasta olmadan gelme ://

Bence bu konu kapatılmalı. Konu neydi ne oldu. Herkes durumu yaşadığına göre değerlendiriyor. Bana da hep meslek etik kurallarına uyan doktorlar denk gelmiş olsa eminim ki ben de sizin gibi düşünürdüm. Her meslekte olduğu gibi sapıtan kısımdan bahsediyoruz. Bu da burada yorum yazan bi'çok kişiyi sizin uslubunuz ile "doktor düşmanı" yapmıyor.

Her doktor bir değil...

İşini etik kurallarına uyarak yerine getirene de kimse ağzın eğri demez zaten.

Bastıra bastıra doktorların zor çalışma şartlarını masaya yatırıyorsunuz da kimse onların işi kolay demiyor ki...
Hiçbir zor şart saygısızlığın bahanesi olamaz, olmamalı diyoruz.
Ayrıca ben içerdeyken elinde kahve arkadaşıyla sohbet edip, benimle ilgilenmeyen doktoru üst kurula şikayette bulunduğumda haklı bulunan taraf ben olurum. Bir Allah'ın kulu da sizler gibi "zor çalışma şartları"na değinmez. Çünkü meslek etik kuralları her meslekte geçerlidir zor meslek/kolay meslek diye ayrım yapılmaz. He bi'tarafta doktorlara kötü davranan kesim de var ki o da zaten ayrı bir olay.

Ancak değinmeden de geçemeyeceğim halen inşallah şöyle olursunuz, böyle olursunuz diyorsunuz ya hani ne diyelim inşallah sizin demenizle hasta oluruz da sizde yatağınızda mışıl mışıl uyursunuz
:42:

her şeyden bihaber olma ya da olmama meselesi değil bu, sistemden şikayet etmek ayrı bir durum hastalara olan tavrın tartışılması ayrı bir durum. kimsenin şartları dört dörtlük değil olaylara sığ bakmak diye ben buna derim asıl. askerin, polisin, öğretmenin şartı nasılsa doktorun şartları da öyle bu ülkede. siz özel değilsiniz ama yalnız da değilsiniz. kendimizi ötekileştirmek yerine hepimizin bir olup bize yapılan haksızlıklarla mücadele etmemiz gerekiyor madem sıkıntı orda. sisteme kızıp vatandaşı mağdur etmeye hiç birimizin hakkı yok.

ben liseye gelip de okuma yazma öğrenememiş çocuklarla ilgileniyorum şartlarsa buyrun; belinde silahla velilerin bastığı okullarda çalıştım kimseyle sidik yarıştırma derdinde değilim ama alın size şartlar. bunun sonu yok hepimizin sıkıntıları var hem mesleki hem fiziki hem duygusal olarak yıpranıyoruz bunun acısını kimseden çıkarma lüksümüz yok. bunu kabullenmek neden bu kadar zor geliyor anlamak mümkün değil.

afferim sana!!!!!!!!!! madalya mı verelim bir de burda acil hemşiresinin boğazını sıkmışlığım var diye bir haltmış gibi anlatıyorsun!!!!!!!!!!!:20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:

doktor, hemşire, personel benim için fark etmez hepsi sağlık için uğraşıyor yeri geliyor kendi işinden fazlasını yapıyor hiç tanımadığı insanların iyiliği için. istediğin kadar doktor düşmanı değilim de ben bu mantıktaki insanlara hiç bir zaman yardım etmek istemem. ha bir başkasının canına kast etmiş ha benim, senin sağlığın için uğraşan insanların sağlığına gasp etmenin mantığı nedir!!!

sonra doktor düşmanları o nefret ettiğiniz doktorların eline düşün dediğimde kızıyorsunuz gayet ciddiyim eğer senin gibi sağlık düşmanı kendini herşeye hakkı gören kim varsa inşallah kendileri gibi doktor/sağlık görevlileriyle karşılaşırlar, öyle elini öpülecek insanların sana müdahale etmesi çok yazık.

sağlığı için gözünün içine bakan insanlar var o eli öpülecek insanlar umarım öyle kişilere denk gelir, herkes hak ettiği gibi müdahale görür.
çok mutlu oldum bu konuda tepki aldığım için.pişmanlık duyduğumu falan ummayın diye cavap yazıyorum.şimdi olsa şimdide sıkardım boğazını iğneyi kafasına yemediğine şükretsin. başına gelmediği için bedava konuşmucaksın.ne tür doktorlara gidiyosun hangi özel hastanelerde hemşirelere iğne vurunuyosun bilmem ama ben doğumumuda ameliyatımıda,çocuğumun hastalıklarınıda vs vs devlet hastahanelerinde çektim.çektim diyorum bunu dert yapanlar yaptıranlar oranın doktorları ve hemşireleri.ben paşa paşa her ay sigortamı yatırırken neden özele gitme ihtiyacı duyayım.iyi bakmıyorlar nemrutlar diye!!sonra gelip bana artistlik taslıcak başkasına olan sinirini benden alıcak.benm doktorumun dediğini sallamayıp bana inat gidicek.vuracağı bir iğne okuyacağı bir rapor.okumam ben bilmiyomuyum neyi okucağımı dicek!ben o kriz anında hemşiremi görürüm be.baş hekim gelse kaç yazar.bilip bilmeden konuşmucaksın böyle çirkef hemşireleride benm gibiler paklar.zaten haklı olsaydıda verselerdi mahkemeye.doktoru bile özür diledi diletti..insanlığı bi siz biliyosunuz bisiz öğretiyosunuz lulu hanım!
ne mutlu size.
bi de övünmüş yaa hemşire boğazını sıktım diye.
keşke dava açılsaydı da yeseydin tazminat cezasını :ssz::ssz:
ah keşke açılsaydıda geçirdiğim felcin hesabını bir soraydım bir soraydım..bilip bilmeden konuşmayın sizin yaşadığınız yere nazaran bizim burası böyle demekki napıcaksın.

ayrıca o elini öptüğü 2 psikolog doktor değilki boşuna yazmıs
doktorları kendi kölesi zannedenler kendileri doktor olsa havalarından geçilmezdi eminim
cok biliyorlarsa buyursunlar tıp fakülteleri herkese acık,kazanabiliyorlarsa okuyabiliyorlarsa hatta mezun olmayı basarabiliyorlarsa gerçek doktorluğu göstersinler
ablam göz doktoru ve kaç senesi nöbetlerde okuyarak geçti bilirim

ne demişler Allah kimseyi doktora da düşürmesin,doktoru da kapımdan eksik etmesin
demeyaa 2 psikolok doktor değilmiş.hastanede ne işi vardı acaba,niye uzuuun uzun kuyruğu vardı göz doktorunda kimse yokken acabaa.kimseyi kölem sanmıyorum onlar yeterki sağlam insanı hasta etmesinler.yarı yarıya doktorlar seçmece.özelinde melaike kesiliyolar çoğu.nadir de olsa işinin ehli olanları var zaten karşılıklı saygıda kusur etmiyoruz.sülalede doktor avukat mühendis öğretmen bol maşşallah görmemiş değiliz akılsızda değiliz cahilde.önceden şimdiki gibi gaddar olsaydım zaten sağlık okurdum.ben doktor olsaydım havalanmazdımda senden doktor olsaydı bu burnu büyüklükle benm gibilerden çok sopa yerdi bilmiş ol!

çok mutlu oldum bu konuda tepki aldığım için.pişmanlık duyduğumu falan ummayın diye cavap yazıyorum.şimdi olsa şimdide sıkardım boğazını iğneyi kafasına yemediğine şükretsin. başına gelmediği için bedava konuşmucaksın.ne tür doktorlara gidiyosun hangi özel hastanelerde hemşirelere iğne vurunuyosun bilmem ama ben doğumumuda ameliyatımıda,çocuğumun hastalıklarınıda vs vs devlet hastahanelerinde çektim.çektim diyorum bunu dert yapanlar yaptıranlar oranın doktorları ve hemşireleri.ben paşa paşa her ay sigortamı yatırırken neden özele gitme ihtiyacı duyayım.iyi bakmıyorlar nemrutlar diye!!sonra gelip bana artistlik taslıcak başkasına olan sinirini benden alıcak.benm doktorumun dediğini sallamayıp bana inat gidicek.vuracağı bir iğne okuyacağı bir rapor.okumam ben bilmiyomuyum neyi okucağımı dicek!ben o kriz anında hemşiremi görürüm be.baş hekim gelse kaç yazar.bilip bilmeden konuşmucaksın böyle çirkef hemşireleride benm gibiler paklar.zaten haklı olsaydıda verselerdi mahkemeye.doktoru bile özür diledi diletti..insanlığı bi siz biliyosunuz bisiz öğretiyosunuz lulu hanım!
ah keşke açılsaydıda geçirdiğim felcin hesabını bir soraydım bir soraydım..bilip bilmeden konuşmayın sizin yaşadığınız yere nazaran bizim burası böyle demekki napıcaksın.

demeyaa 2 psikolok doktor değilmiş.hastanede ne işi vardı acaba,niye uzuuun uzun kuyruğu vardı göz doktorunda kimse yokken acabaa.kimseyi kölem sanmıyorum onlar yeterki sağlam insanı hasta etmesinler.yarı yarıya doktorlar seçmece.özelinde melaike kesiliyolar çoğu.nadir de olsa işinin ehli olanları var zaten karşılıklı saygıda kusur etmiyoruz.sülalede doktor avukat mühendis öğretmen bol maşşallah görmemiş değiliz akılsızda değiliz cahilde.önceden şimdiki gibi gaddar olsaydım zaten sağlık okurdum.ben doktor olsaydım havalanmazdımda senden doktor olsaydı bu burnu büyüklükle benm gibilerden çok sopa yerdi bilmiş ol!

daha psikoloğun doktor olmadığını bilmiosun gelmiş konuşuosun.
ne olursa olsun kimsenin boğazını sıkmayı nasıl kendinde hak görürsün yaa
şaka mısın?
hala gelmiş yaptığını savunuo bi de!
bi şikayetin varsa git gerekli yerlere şikayet et.
nickin gerçek seni yansıtıo herhalde
dikkat et de o hemşireler doktorlar dalmasın sana bi gün.
kendini ne sanıosan

daha psikoloğun doktor olmadığını bilmiosun gelmiş konuşuosun.
ne olursa olsun kimsenin boğazını sıkmayı nasıl kendinde hak görürsün yaa
şaka mısın?
hala gelmiş yaptığını savunuo bi de!
bi şikayetin varsa git gerekli yerlere şikayet et.
nickin gerçek seni yansıtıo herhalde
dikkat et de o hemşireler doktorlar dalmasın sana bi gün.
kendini ne sanıosan

Ülkemizde psikolog doktor olarak nitelendirilmekte yalnız. Yani en azından ben ve çevrem bu zamana kadar öyle bildik. Diğer doktor olan arkadaşlarımda dahil olmak üzere:44:

Hacı sen ne ayaksın ?

Back
X