iyice siyirdim kafayi dibinde bisey kalmadi

ucus modu

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
43
59
18
38
Merhaba.uzun zamandir forumu takip ediyorum yazmak simdiye kismetmis. Arkadaslar benim derdim evlilikle kafayi bozmam!
27 yasindayim. Nazar degmesin mukemmel bir hayatim var. Iyi bi ailem, iyi arkadaslarim, guzel bir evim, bol kazancim, huzurlu ortamim, mukemmel bir kariyerim... tek eksigim evlilik. Sarkida diyor ya bitek sen eksiksin isim gucum herseyim tamam diye. Hah onu ben soyleyeyim diye yazmislar.
Yillarca milletin dudagini ucuklatacak ne taliplerim oldu. Okul is genclik vs derken burun kivirdim. Son zamanlarda istiyorum ama cikanlar hep 35 40 yas arasi, gecmisinde nisanliliklari sozlenmislikleri olan kelli felli adamlar. Veya kimsenin bana yakistiramayacagi kisiler. Megalomanlik bir yanda dursun ama evlenecegim adam aile olarak da sosyal cevre olarak da dinen de is yasaminda da benden ust konumda olsun istiyorum ve oyle birileri varsa eger, hepsi erkenden kapilmis. Yok! Taze bitti batan geminin mallari!
En fenasi da evlenen arkadaslarima istemeye istemeye hasetlik besliyorum. Cok kiskaniyorum. Evlerini cocuklarini eslerini.. butun aksamim milletin "kociskomun aldigi 5tasim" "askistomun yollarima serdigi cicekler" "oglusumun ilk kakasini yerim ben" albumlerini gezmekle geciyor.
Daha daha fenasini soyleyeyim mi, mesela saatlerce kina gecesi hayalleriyle dans edebiliyorum ayna karsisinda. Kendime yalanci gelinlikler yapiyorum. Gobegime yastik doldurarak hayallere daliyorum. Saatlerce internette yemek odasi takimi,bornoz seti, damatlik veya 48 parca kahvalti takimi arastiriyorum. Kizlar kafayi yiyorum! Ay cildirazaam! Yardim edin ne yapayim ben?

İyi de 27 yaşındasınız daha, gören de 45 falan sanacak.
Ismarlama koca da aranmaz. Öyle de olsun böyle de olsun derseniz 45 yaşına gelip hala bunları düşünüyor, yapıyor olmanız muhtemel. Siz dört dörtlük müsünüz de öyle bir eş adayı bekliyorsunuz. Sevgi saygı huzur olsun gerisi boş. Kariyerli, ailesi süper, iyi para kazanan vs vs bir adam olup da huzursuz olacağınıza bunların hiç biri olmasın da huzurunuz olsun.

Ayol derdim evlenememek degil ki.nasipse olur degilse olmaz. Ha o da buyuk dert fakat o ayri :KK53:
Derdim 40 ima kadar evlenemeyeceksem 40 ima kadar boyle evlilik manyagi psikopat olarak yasama korkusu. Gun gectikce de artiyor artar

Yatak ortusunu al mesela dimi:KK39::KK39:
Hahaha göstersek belki bir soğuma olur:KK70:
Ucus modu, bak annem bana ekteki yatak örtüsünün pembesini beğenmişti. Evlilik hazırlığında böyle oluyor yani:KK70: Benden söylemesi.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 161
Kedidir o kedi ,evlen bu ozendigin şeylergecer .Genelin yaşadığı gibi nefret edee pişman olursun:)

Şaka Allah mutlu bir evlilik versin tez zamanda

Hahaha göstersek belki bir soğuma olur:KK70:
Ucus modu, bak annem bana ekteki yatak örtüsünün pembesini beğenmişti. Evlilik hazırlığında böyle oluyor yani:KK70: Benden söylemesi.

YOOOO:KK57::KK57::KK57:
Benim sectiklerim ayri yahu. Simdi muhabbeti bi acarsaniz yatak ortulerinin kralini sererim onunuze oyle de bi ihtisas sahibi oldum:KK59:

Ben tek birşeye takıldım, siz 27 yşındasınız - geç kaldınız diye söylemiyorum bunu yeterli olgunluktasınız diye söylüyorum- 35-40 yaş size niye arada uçurumlar varmış gibi geliyor ki. Zaten sizden daha üstün bir kariyeri vs.si olması için sizden daha büyük olması gerekiyor. Öncesinde nişanlılık- sözlülük deneyimi de geçirmiş olabilir zaten bu kurumlar çiftler evlenmeden önce birbirlerini tanısın, uyumlu olup olmadıklarını görsünler diye var. Bu iki kriterinizi anlamsız buldum diğerlerine uyN bir adayı Allah en kısa zamanda karşınıza çıkarır inşallah.

İyi de 27 yaşındasınız daha, gören de 45 falan sanacak.
Ismarlama koca da aranmaz. Öyle de olsun böyle de olsun derseniz 45 yaşına gelip hala bunları düşünüyor, yapıyor olmanız muhtemel. Siz dört dörtlük müsünüz de öyle bir eş adayı bekliyorsunuz. Sevgi saygı huzur olsun gerisi boş. Kariyerli, ailesi süper, iyi para kazanan vs vs bir adam olup da huzursuz olacağınıza bunların hiç biri olmasın da huzurunuz olsun.

Tabi ki 4 4luk degilim kusurlarim girla.ama ne bileyim kim mukemmeli istemez ki.. simdiye kadar kacanlari o yuzden kacirdim ama valla son donemde kriterlerimde bayaaa bi indirime gittim. Sezon sonu indirimi diyebiriz :D

:-):-)hiç aklımdan çıkmıyor bu örtü tam annemlik tam annenlik :-)
Haftaya gidip kaçak olarak yatak örtüsü alacağım kendime, yoksa korkarım bu fırfırlar süsleyecek yatağımı:anneadayı: Annemle aramda patlamaya hazır bir bomba gibi havada salınıyor:KK76:
YOOOO:KK57::KK57::KK57:
Benim sectiklerim ayri yahu. Simdi muhabbeti bi acarsaniz yatak ortulerinin kralini sererim onunuze oyle de bi ihtisas sahibi oldum:KK59:
Hahah, bizimki espri tabii :D

Umarım en kısa zamanda seveceğiniz biriyle bir araya gelirsiniz :)

Back
X