iyice siyirdim kafayi dibinde bisey kalmadi

çevremde hala evlenmemiş 31 yaşında ve 37 yaşında gerçekten çok hoş iki kardeş var.bi tanesini anlatıyım.yok kısa,yok uzun,yok kötü giyiniyo hiç kimseyi beğendi.sonra bi sevgilisi oldu.tam istediği gibi zengin yakışıklı.sonuç aldatıldı.hemde affetmesine rağmen ikinci kez.halada zengin olsun yakışıklı olsun ben fakiri çirkini napıyım diyo.
diğerinın de sevdiği bi adam vardı.astsubay diye ayrıldı.kriterleri çok önemli çünkü.sonra sırf çocuğu olsun diye hiç olmıycak biriyle evlendi.adamın cinsel sağlık sorunları varmış.ilişkiye bile giremeden bi sene içinde ayrıldı.çok üzülüyo şuan psikolojisi bozuldu.
kriterler tabiki önemli ama karşınızdakinin bazı kusurlarını görmezden gelmek gerek bence.tabi belki karşınıza kriterlerinizi düşünmiyceğiniz kadar etkileyen birisi çıkmadı.sizinkisi zaten heves olduğu için hazırlıklarınızı yavaş yavaş yapın geçer heralde.çok da güzel bişey olduğunu düşünmüyorum.

çevremde hala evlenmemiş 31 yaşında ve 37 yaşında gerçekten çok hoş iki kardeş var.bi tanesini anlatıyım.yok kısa,yok uzun,yok kötü giyiniyo hiç kimseyi beğendi.sonra bi sevgilisi oldu.tam istediği gibi zengin yakışıklı.sonuç aldatıldı.hemde affetmesine rağmen ikinci kez.halada zengin olsun yakışıklı olsun ben fakiri çirkini napıyım diyo.
diğerinın de sevdiği bi adam vardı.astsubay diye ayrıldı.kriterleri çok önemli çünkü.sonra sırf çocuğu olsun diye hiç olmıycak biriyle evlendi.adamın cinsel sağlık sorunları varmış.ilişkiye bile giremeden bi sene içinde ayrıldı.çok üzülüyo şuan psikolojisi bozuldu.
kriterler tabiki önemli ama karşınızdakinin bazı kusurlarını görmezden gelmek gerek bence.tabi belki karşınıza kriterlerinizi düşünmiyceğiniz kadar etkileyen birisi çıkmadı.sizinkisi zaten heves olduğu için hazırlıklarınızı yavaş yavaş yapın geçer heralde.çok da güzel bişey olduğunu düşünmüyorum.
Offf cok uzucu :KK43: dogru karsima hic etkilendigim biri cikmadigindandir belki.

Merhaba.uzun zamandir forumu takip ediyorum yazmak simdiye kismetmis. Arkadaslar benim derdim evlilikle kafayi bozmam!
27 yasindayim. Nazar degmesin mukemmel bir hayatim var. Iyi bi ailem, iyi arkadaslarim, guzel bir evim, bol kazancim, huzurlu ortamim, mukemmel bir kariyerim... tek eksigim evlilik. Sarkida diyor ya bitek sen eksiksin isim gucum herseyim tamam diye. Hah onu ben soyleyeyim diye yazmislar.
Yillarca milletin dudagini ucuklatacak ne taliplerim oldu. Okul is genclik vs derken burun kivirdim. Son zamanlarda istiyorum ama cikanlar hep 35 40 yas arasi, gecmisinde nisanliliklari sozlenmislikleri olan kelli felli adamlar. Veya kimsenin bana yakistiramayacagi kisiler. Megalomanlik bir yanda dursun ama evlenecegim adam aile olarak da sosyal cevre olarak da dinen de is yasaminda da benden ust konumda olsun istiyorum ve oyle birileri varsa eger, hepsi erkenden kapilmis. Yok! Taze bitti batan geminin mallari!
En fenasi da evlenen arkadaslarima istemeye istemeye hasetlik besliyorum. Cok kiskaniyorum. Evlerini cocuklarini eslerini.. butun aksamim milletin "kociskomun aldigi 5tasim" "askistomun yollarima serdigi cicekler" "oglusumun ilk kakasini yerim ben" albumlerini gezmekle geciyor.
Daha daha fenasini soyleyeyim mi, mesela saatlerce kina gecesi hayalleriyle dans edebiliyorum ayna karsisinda. Kendime yalanci gelinlikler yapiyorum. Gobegime yastik doldurarak hayallere daliyorum. Saatlerce internette yemek odasi takimi,bornoz seti, damatlik veya 48 parca kahvalti takimi arastiriyorum. Kizlar kafayi yiyorum! Ay cildirazaam! Yardim edin ne yapayim ben?
kardeş yani bende 30 uma geldim neredeyse ama sen 27 yaşında benden betermişsin :KK45::KK19: bence bu konuyu düşünmemeye çalış evlenip mutsuz olanlara odaklan böyle insan kendini daha mutlu hissediyor. bende birbirine yakışan uyumlu çiftler görünce benim niye yok moduna giriyorum :oops:

kardeş yani bende 30 uma geldim neredeyse ama sen 27 yaşında benden betermişsin :KK45::KK19: bence bu konuyu düşünmemeye çalış evlenip mutsuz olanlara odaklan böyle insan kendini daha mutlu hissediyor. bende birbirine yakışan uyumlu çiftler görünce benim niye yok moduna giriyorum :oops:
evet artik evlilik hazirligi araştırmalarım son bulsa iyi olur.
O uyumlu ciftler ah...aralarina girip ayrilin lan diye bagirmak istiyorum. Olan var olmayan var :P

Ayol derdim evlenememek degil ki.nasipse olur degilse olmaz. Ha o da buyuk dert fakat o ayri :KK53:
Derdim 40 ima kadar evlenemeyeceksem 40 ima kadar boyle evlilik manyagi psikopat olarak yasama korkusu. Gun gectikce de artiyor artar
ya bendede abaza yaşlı teyze olma korkusu var varya şöyle gelmiş 60 yaşına giymiş deri pantolonu ayağında sivri topuk ayakkabılar takmış koluna 30 yaşında delikanlıyı yahu içimden " teyzecim gelmişsin 60 yaşına kapan başı
evet artik evlilik hazirligi araştırmalarım son bulsa iyi olur.
O uyumlu ciftler ah...aralarina girip ayrilin lan diye bagirmak istiyorum. Olan var olmayan var :p
yani öyle tabi de şimdi düşündümde benimde varken olmayanları pek düşünmüyordum . üfff keşke yeniden olsa o kadar ağlan sızlan yine iste hiç akıllanmıycam ben hiç

Secici olma ilk onune cikanlada evlen demiyorum tabi. Yani ask evliligi yap. Sen asik olurken iliskinizi yasarken evlilik oluversin bi anda. O evlenenler cok mu mutlu saniyosun ne konular var burda. Bizi disardan gorenler imrenirdi ama bizim kavgalarimiz vardi hala da cozulemeyen bisiler var. Kader kismet bu isler. Belki evlenince cok mutsuz olucaksin hayirlisini dile.. Sana oyalanacak bisiler lazim biraz da ondan sariyosun evlilige :)

Bence size baştan güzel talip geldiği ve su anda o talipler 35-40 yaş arası ve kel olarak değiştiğini gördüğünüz için psikolojik olarak etkilenmissiniz? Hala o ilk gelenlerden olsaydı umrunda olmazdi:KK53:

Zamaninda dusunecektin sen onu yapicak bir sey yok artik ne cikarsa bahtina:KK57::KK35:

Dur dur saka yaptim:pNe o oyle 40.50 yasinda falan zannedecektim yasini soylemesen:confused:

Ayol kriterlerini birazcik asagi cekersen olur bu evlenme isi:KK69:

Back
X