Iyiki anne olmuşum

chiglet

2 çiçek annesi
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2007
1.299
3
116
Kayseri
BEBEĞİNİZE, ÇOCUĞUNUZA BAKDIĞINIZ ANLARDA İYİKİ ANNE OLMUŞUM DEDİĞİNİZ ANLAR MUTLAKA OLMUŞTUR, 4 YAŞINDA BİR KIZIM VAR, O DOĞDUĞUNDAN BERİ ONUN GÖZLERİMİZ ÖNÜNDE BÜYÜMESİ BİZİM İÇİN ÇOK BÜYÜK MUTLULUK RABBİM BİZE BÖYLE BİR NİMET VERDİĞİ İÇİN BİNLERCE ŞÜKÜR.. DÜN YEMEK YERKEN TABAĞA DOĞRADIĞIM DOMATESLERİN SUYU ÇOKTU, BU ZAMANA KADAR YEMEK YEMESİ BİZİM İÇİN İŞKENCE OLAN KIZIMIZIN TABAĞI ELİNE ALIP BEN DOMATES SUYU İÇİÇEM DİYE ELİNE ALIP TABAĞI BAŞINA DİKİP, DOMATES SUYUNU BİR GÜZEL İÇMESİ BİZİ O KADAR DUYGULANDIRDI EŞİMLE GÖZGÖZE GELDİK VE İKİMİZİNDE GÖZLERİ DOLUYDU.. HAYATTA BÖYLE BİR MUTLULUK OLAMAZ YAVRUNUZUN YEMEK YEMESİ BİLE MUTLULUK VERİYORSA BU NE KADAR GÜZEL BİR NİMETTİR. opuyorumnanaktan

Bu arada ıyıkı anne olmuŞum hayatta benı bu kadar mutlu eden hıÇbırŞey olmadı, ya sızı.

rabbime hergün binlercekez şükrediyorum iyiki anne olmuşum iyiki dünyalar tatlısı bikızımız var iyiki rabbim bizede bugüzel duyguyu yaşamayı nasip etmiş herzaman diyorum buduyguyu bilseydim daha önce evlenirdim diye rabbim isteyen herkese şu mübarek günlerde nasip etsin inşallah

25 yaşında anne oldum keşke daha önce anne olsaydım bu harika duyguyu daha önce yaşasaydım diyorum ama belki de o zaman yavruma yeterli bir anne olamazdım.

rabbimin mucizevi bir hediyesi ona her baktığımda şükrediyorum.

şimdi yine hamileyim çok şükür rabbim muzicesini yine nasip etti.

yüce rabbim bu güzel nimetini isteyen herkese versin
amin.

bu topik çok güzel olmuş canım,,canlarımıza sevgimizi ilan etmek güzel
oğlumu bazen öpmeye doyamıyorum,hele bana sarılıp sıktığı zaman boynumu alıp içime tekrar sokasım geliyor
inanın öperken ağzım sulanıyor kızlar
allah herkesin evladına sağlık,uzun ömür,akıl versin

iyiki anne olmuşum iyiki allaha şükürler olsunki oğlum var .hani çok sevdiğimizde aşık olduğumuzda senin için canımı veririm diyosunuz ya bu o anki sevgiyle aşkla söyleniyor.ama hiç şartsız şurtsuz evladım için ccanımı veririrm o başka bir aşk başka bir boyut benim için bu hayatta .allahıma binlere kez teşekür ediyorum bana bu duyguyu yaşattığı için

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah hiç kimseyi çocuk özlemiyle yaşatmasın isteyen herkese versin , ama haketmeyenlere değil.. Minicik yavruların sefillikler içinde olduğunu görmeye dayanamıyorum.
Dün doğum günümde aslında daha önceki gündü ama bayramda o kadar çok gelen giden olduki biz evden ayrılamadık eşim özür diledi, dün kızımla eşim eve gelirken pasta almışlar bana göstermeden akşam kızım yerimde duramıyor hadi baba, hadi baba fıkır fıkır , hayırdır diyorum gülüyorlar, onun o hali hiç gözümün önünden gitmiyor, canım kızım benim kendisi minicik aklı, yüreği kocaman kızım..

konu gerçekten harika olmuş..
aynen bende aşkla bağlıyım kızıma..o yemezse yiyemiyorum,o uyumazsa uyuyamıyorum.
onsuz hayatı düşünemiyorum her an yanında olmak istiyorum..
birilerini yabancılayıp ağladığı zaman hoşuma gidiyor beni istemesi filan..
Allahıma şükürler olsunki anneyim..

anne diyip kollarıma sarılması o minnacık elleriyle boynuma atılması yok mu işte ben o an ölüyorum iki kelimemden biridir şükür rabbim hiç birimizin evlatlarının acısını göstermesin buna nasıl dayanılır düşüncesi bile beni harap ediyo

annelik kadar güzel bir duygu varmı şu dünyada 2 tane çocuğum var ve eşimsiz onlarsız bir hayat düşünemiyorum.hayata sıkıca tutunmamı sağlıyorlar meğer bekarken ne kadar gayesizmiş hayatım şükürlar olsunki artık onlarlayım...

çok güzel bir konu
onlar biraz yemeleri insanı ne kadar mutlu ettiği ortada bende çok mutlu oluyorum o gülünce bende gülüyorum o ağlayınca ben 10 ağlıyorum
iyi anne olmuşum iyiki meleğim bizimle
seni çokkkkkkkkkkkk seviyorum annecim
paylaşım için tşk ederimmm canım benimmm

bizde bugün tam bu konu üzerinde konuşmuştuk yemekte bir arkadaşım hamile oldugunu öğrenmiş ve aldırma kararı almıştı bende anneliğin nasıl güzel bir duygu olduğunu anlatmıştım ona inşallah vazgeçer kararından oda daha sonra iiki doğurmuşum der benim gibi inşallah

biri 12 diğeri 5 yaşında 2 tane kızım var iyiki onları doğurmuşum bu hayatta allahın bana layık görüp verdiği iki varlık iyiki anneyim iyiki varlar allah acılarını göstermesin

23 yaşında anne oldum iyiki olmuşum... hep genç anne olmak istedim,bi kızım olsun istedim Rabbim gönlüme göre verdi. evlat sevgisi hiçbişeye benzemiyormuş gerçekten. kılına zarar gelse mahfoluyorum... bebeğim seni çok seviyorum iyiki varsın ipek kızım...

rabbim banada nasip et ,kimseyi evlat hasretiyle sınama
kızlar hepinizi tebrik ediyorum allah sizede çocuklarınızada sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah
darsıı bana ve tüm isteyenlere inşallah:Saruboceq:

çook duygulandım arkadaşlar ben yazdıklarınıza..gerçekten güzel bir konu olmuş..ben de binlerce kez şükrediyorum Allahıma bana böyle bir eş ve böyle tatlı akıllı bir evlat verdiği için..

ben de bu konu aracılığıyla, kızıma olan aşkımı ilan etmek istiyorum. canım kızım benim, evimin neşesi, gözümün bebeği, varlığın öyle bir huzur kaynağı, öyle bir mutluluk ki,seni her geçen gün diğerinden daha çok seviyorum. bunun bir sonu yok emin ol yavrum. hergün yeni birşey öğrendiğini görmeye bayılıyorum. seninle beraber ben de yeni şeyler öğreniyorum, seni bana veren rabbime şükürler olsun. isteyen herkese de nasib etsin inşallah.

iyiki anne olmuşum.
henüz 1 yaşına girmemiş bi kızım var
beni bazen çok sinirlendiriyor.
yanımdan ayrılma diyor.
ama onun bi gülüşü herşeyi unutmama yetiyor.
hayatım onunla anlam kazandı...
anne olmak çok farklıymış.
uyuyunca bile özlüyorum onu.
bir an önce kalksada sevsem diyorum.
Allahıma binlerce şükürler olsunki annelik duygusunu bana yaşattı
Rabbim yavrumun acısını bana göstermesin.
kimseyi evlat acısıyla sınamasın.
Allahım tüm bebek isteyenlerin kucağını doldursun inşallah...:ecrin_bebek:

gerçekten anne olmak çok güzel bir duygu önce daha erken diyordum ama şimdi ikinci bile geçiyor aklımda kızım daha küçük olduğundan daha değil diyorum annee demesi harika bişey allah anne olmak isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

Back
X