25 ekim doğum günün sevgilim...1 ay öncesinde terkedip gittin..unuttum sanıyosun senii bittimi sanıyosun dindimi sanıyosunn acıımmm..hyırr dinmedi halaa acıımm halaa her saniyee aklımdasınn..beni istemediğini söylemiştin sevmediğini söylemiştin amaa öylee değilmiş duydumm...geçen sene dogum günün kutlarken aklımdan geçirmiştim acaba seneye nasıl nerde olucaz diyee meğer bu şekilde olmak varmış..neler değişti bak..
içim okadar buruk içim okadar acı dolu ki çook kötüyüm bebeğimm..yinede gelicektim yanınaa hediyen bilee hazırr ne zamandırr plan yapıyodumm ayarlıyodumm ama nasip değilmiş bakk neyse--iyiki doğmuşsunn güzel gözlü kuşuumm benim yeni yaşın saglık mutluluk huzur versinn yavru kuşunuu sana geri bağışlarr inşallah yinee en güzel günler bizim olurrr.....iyiki doğmuşsun CAN'ımmmm:asigim:

(
içim okadar buruk içim okadar acı dolu ki çook kötüyüm bebeğimm..yinede gelicektim yanınaa hediyen bilee hazırr ne zamandırr plan yapıyodumm ayarlıyodumm ama nasip değilmiş bakk neyse--iyiki doğmuşsunn güzel gözlü kuşuumm benim yeni yaşın saglık mutluluk huzur versinn yavru kuşunuu sana geri bağışlarr inşallah yinee en güzel günler bizim olurrr.....iyiki doğmuşsun CAN'ımmmm:asigim: