Iyiki doğdun can'ımmm :(:(:(:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi hcs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hcs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2010
226
1
46
Diğer
25 ekim doğum günün sevgilim...1 ay öncesinde terkedip gittin..unuttum sanıyosun senii bittimi sanıyosun dindimi sanıyosunn acıımmm..hyırr dinmedi halaa acıımm halaa her saniyee aklımdasınn..beni istemediğini söylemiştin sevmediğini söylemiştin amaa öylee değilmiş duydumm...geçen sene dogum günün kutlarken aklımdan geçirmiştim acaba seneye nasıl nerde olucaz diyee meğer bu şekilde olmak varmış..neler değişti bak..
içim okadar buruk içim okadar acı dolu ki çook kötüyüm bebeğimm..yinede gelicektim yanınaa hediyen bilee hazırr ne zamandırr plan yapıyodumm ayarlıyodumm ama nasip değilmiş bakk neyse--iyiki doğmuşsunn güzel gözlü kuşuumm benim yeni yaşın saglık mutluluk huzur versinn yavru kuşunuu sana geri bağışlarr inşallah yinee en güzel günler bizim olurrr.....iyiki doğmuşsun CAN'ımmmm:asigim:
:(:(:(:(:((:(

ne güzel yazmışsın canım inş barışırsınız...........

Ne kadar içten gelerek yazılan mesaj böle çok duygulandım :gitme: İnşallah duaların en kısa sürede kabul olur.. :Saruboceq:

ne kadar düşüncelisin canım inşallah eger hakkında hayırlısıysa tekrar kavusursunuz.....:gitme:

duygularını çok güzel anlatmışsın canım...
inşallah en kısa zamanda tekrar beraber olursunuz

tşklerrr içimm okadar kötü ki yazmak istedimm...benim diğerr yarım doğum günü ama beraber deiliz 3 seneden sonra..çook tuhafmm...:gitme:

Çok üzüldüm. :((((((( Bundan sonraki doğum gününde yine beraber olursunuz inşallah. :((

tşklerrr içimm okadar kötü ki yazmak istedimm...benim diğerr yarım doğum günü ama beraber deiliz 3 seneden sonra..çook tuhafmm...:gitme:

canım neden görüşmüyosunuz bu kadar seviyomusun bak çok mu uzak sen türkiyedesin deilmiii fisfisfis

ayyy cok duygulandım
canım benım ınsallah seneye beraber kutlarsınız
Rabbım sevenleri ayırmasın
amınn

Sevdiginden ayrılmak eminim cook coook zor birseydir.. İnsallah tekrar beraber olursunuz canım.:Saruboceq:

Böyle bir sevgiyi kacırdıgına yansın tatlım içini ferah tut döner. boshayallersmile

herşeyee göze aldımmm hediyesini daha önceden almıştım saten duruyodu aldım hediyemii düştüm yollaraa haber alamıyodumm amaa görürüm dedim umut ettimm sonunu düşünmeden çıktımm
annesi aradı dedi trabzona gidiyo..arkdası aradı dedi trabzonaa gidiyo tmm dedim bende gidiyorum sbl ulaşamazsın gitme dedilerr...kararlıydım onca saat umrumda deildi..
SONUÇ:göremedimm boludan çıktım izmit karamürsel istanbul tekrar izmit sonuç hüsraan ağlayaa ağlayaa gittim ağlaya ağlayaa döndüm..olmadı olaamadı... :(:(:(

Back
X