iyileşmeyen yaralarımdan senelerdir müzdaribimi

sencul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
45
7
98
38
İstanbul
Merahaba Arkadaşlar yaklaşık üç senedir yüzümde ve kolumda iyileşmeyyen yara mı diyim karartımı diyim lekemi diyim ne olduğunu bile bilmediğim bir sorunum var. Sayısız cildiyeye gittiğim halde kurtulamadığım sorunum var, (yabana atılmayacak paralar harcadım) İçten olan bir hastalıkmı yoksa cilt ama doğru ilacımı bulamadım ana sebebi bile bulunamadı. Fotoğraflarınıda paylaşıyorum bu konu hakkında bilgisi tecrübesi olan birisi varsa lütfen yardım etsin çünkü artık girdiğim bunalımdan çıkamıyorum. Lütfen yardım edin kadınlar kulubü ailesi!!!

Eklentiler

• $Screen Shot 2014-02-10 at 10.56.40 AM.webp
    $Screen Shot 2014-02-10 at 10.56.40 AM.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 434
  • $Screen Shot 2014-02-10 at 10.56.54 AM.webp
    $Screen Shot 2014-02-10 at 10.56.54 AM.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 201
  • $Screen Shot 2014-02-10 at 10.56.58 AM.webp
    $Screen Shot 2014-02-10 at 10.56.58 AM.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 1.060
önce bir doktora görünmek gerekmezmi sizce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

önce bir doktora görünmek gerekmezmi sizce

gittiğim bin bir türlü doktorlardan sonra bir çare bulamayınca burayı yazma kararı aldım zaten yani bir doktor değil rahat yirmi doktora görünmüyümdür :)

Hic birsey demedilermi neden veya ne oldugunu hayret

Hic birsey demedilermi neden veya ne oldugunu hayret

hepsinin ortak bir dili var allahtan stresten :):):):) yahu kim stres içinde değilki günümüz zamanında ben sadece iyileşmesi için güçlü bir ilaç istedim onuda bulana rastlamadım henüz :)

Iyilesmesi icin birsey yazilmasi önce ne oldugunu bilmek lazim dimi tani ne koydular stressdenmi yani sadece...insani drlar gercekten sinir ediyor bazen

Iyilesmesi icin birsey yazilmasi önce ne oldugunu bilmek lazim dimi tani ne koydular stressdenmi yani sadece...insani drlar gercekten sinir ediyor bazen

Gerçekten stressten dediler hani bu ne bilim bir gül hastalığı allah korusun bir sedef hastalığı demediler hani insanlar gider bu yaranın ismi bu derler ya benim yaranın ismide stres hatta şu kadar söylim yüzümdede vardı yara değilde leke bana en son doktor antidepresan verdi inanabiliyormusun he birde numune bir fondoten verdi kelimeyi bire bir söylüyorum fondoten sür kendini daha iyi hissedersin dedi :1: bu doktorun muayenesi 250 tl kullandığım ilaçlar 50 küsür tl tutmuştu zaten artık doktorlardanda medet ummayı bıraktım :)

Dahiliyeyede gittinmi peki icerden gln bisey olmasin...bende hep soru soruyorum kusura bakmada yani bi caresini bulursun ins. Yaglarla fln denesen

Dahiliyeyede gittinmi peki icerden gln bisey olmasin...bende hep soru soruyorum kusura bakmada yani bi caresini bulursun ins. Yaglarla fln denesen

endokronoloğa ve dahiliye ye de gittim ya benim sorunum doğru ilaç verilmemesi bu bukadar kötü değlidi yanlış ilaçlarla dahada kötüleşti sorun bu aslında belki burdan biri böyle birşeyle karşılaşmıştır bana yardımcı olur diye paylaştım dediğim gibi bütün seçenekleri denedikten sonra burda paylaştım neyse artık yaz gelsin belki deniz kum güneş iyi gelir bakalım

Canım istanbul aksarayda ahmet arpacı adnda bi doktır var ona git. kesin çözümü vardır bende senin gibiydim :/ iyiyim şu an

Back
X