İyileşsemiyorum:(

ikikediannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
29
9
36
Slm kızlar...
30 haftalık gebeyim, yaklaşık 1,5 haftadır doğal olarak denemediğim yöntem kalmadı. Burun akıntısı ile başlayan soğuk algınlığı simdi öksürüğe çevirdi. Geceleri uyuyamıyorum.
Sirke mi içmedim, zencefil,zerdacal, çörek otu tozunu balla karıştırıp içtim, sarimsak yuttum, ballı limonlu su içtim, pastil çiğnedim.
Geçmesi için illa antibiyotik mi kullanmam gerekiyor? :(

Slm kızlar...
30 haftalık gebeyim, yaklaşık 1,5 haftadır doğal olarak denemediğim yöntem kalmadı. Burun akıntısı ile başlayan soğuk algınlığı simdi öksürüğe çevirdi. Geceleri uyuyamıyorum.
Sirke mi içmedim, zencefil,zerdacal, çörek otu tozunu balla karıştırıp içtim, sarimsak yuttum, ballı limonlu su içtim, pastil çiğnedim.
Geçmesi için illa antibiyotik mi kullanmam gerekiyor? :KK43:

Sen yapman gerekenleri zaten yapmışsın. Bunların haricinde belki nane limon yapabilirsin. Onun haricinde sabırla geçmesini beklemek. Başka yapabileceğin bir şey yok

Bende gripliyim doktorum ihlamur icebilirsin dedi ama günde ortalama 1 buçuk bardak kadar içiyorum hamile olunca cok abartmak istemiyorum doktoruna ıhlamuru sor cnm Allah sifa versin

Slm kızlar...
Çok geçmiş olsun, gece yatmadan ayağının altına viks sür, öksürüğün hafifleyecek ve rahat uyuyacaksın. Şifa olsun inşallah...

Slm kızlar...
Canım bol bok kivi ye. Hem bebeğin için hem senin için C vitamini deposu. Çok iyi gelecek

geçmiş olsun..ALLAH şifa versin..

tavuk suyu çorba için..drlar tavsıye edıyor çokça.. tabi market tavuğu değil..köy tavuğu.. dr yasakladı bana market tavuğunu..

organık tavuk keskınoğlunda var o da en son çare..

Dr a gittim. Largopen verdi 1g lık. Kötü olursan kullan dedi ama cesaret edemiyorum. Ayrıca ıhlamur, ayva, elma, tarçın, zencefil kaynatıp içtim bana misin demedi.
Viksi deneyecegim.
Çok teşekkür ederim hepinize.

Dr a gittim. Largopen verdi 1g lık. Kötü olursan kullan dedi ama cesaret edemiyorum. Ayrıca ıhlamur, ayva, elma, tarçın, zencefil kaynatıp içtim bana misin demedi.
Viksi deneyecegim.
Çok teşekkür ederim hepinize.

ayy nasıl okuyorsam bnde yazıları..

largopen 1 kg, vikiste oldu viski.. vallahi gözlerim büyüdü bı an :p

bn enfeksıyon için israr yolu antiseptığını ıçtım mecbur kalınca..parol ve buscopanda ağrım olunca kullandım..

hamilelikte kullanılan bır ilaçsa son çareye başvurursun.. ALLAH şifa versin..

ayy nasıl okuyorsam bnde yazıları..

largopen 1 kg, vikiste oldu viski.. vallahi gözlerim büyüdü bı an :p

bn enfeksıyon için israr yolu antiseptığını ıçtım mecbur kalınca..parol ve buscopanda ağrım olunca kullandım..

hamilelikte kullanılan bır ilaçsa son çareye başvurursun.. ALLAH şifa versin..

Hahaha ben de viski diye okudum valla hatta hamilesin ne viskisi ? Diye çemkirmeye de hazırlamıştım kendimi :KK70:

Aman kızlar Allah muhafaza. Siz böyle yazınca ben de dönüp mesaja tekrar bakıyorum yanlış mı yazdım diye.
Visk yazmak daha doğru olurdu herhalde. :KK16:

Tavuksuyu çorbayı denedim bugün bol karabiberli ve limonlu birazda ev yapımı sirke.
Şimdi turp ve bal yapıyoruz yarın sabaha içmek için inşallah şifa buluruz, benim yüzümden eşimde aynı halde... :KK43:

Back
X