- 27 Ağustos 2013
- 29
- 9
- 36
- Konu Sahibi ikikediannesi
-
Slm kızlar...
30 haftalık gebeyim, yaklaşık 1,5 haftadır doğal olarak denemediğim yöntem kalmadı. Burun akıntısı ile başlayan soğuk algınlığı simdi öksürüğe çevirdi. Geceleri uyuyamıyorum.
Sirke mi içmedim, zencefil,zerdacal, çörek otu tozunu balla karıştırıp içtim, sarimsak yuttum, ballı limonlu su içtim, pastil çiğnedim.
Geçmesi için illa antibiyotik mi kullanmam gerekiyor?
Çok geçmiş olsun, gece yatmadan ayağının altına viks sür, öksürüğün hafifleyecek ve rahat uyuyacaksın. Şifa olsun inşallah...Slm kızlar...
30 haftalık gebeyim, yaklaşık 1,5 haftadır doğal olarak denemediğim yöntem kalmadı. Burun akıntısı ile başlayan soğuk algınlığı simdi öksürüğe çevirdi. Geceleri uyuyamıyorum.
Sirke mi içmedim, zencefil,zerdacal, çörek otu tozunu balla karıştırıp içtim, sarimsak yuttum, ballı limonlu su içtim, pastil çiğnedim.
Canım bol bok kivi ye. Hem bebeğin için hem senin için C vitamini deposu. Çok iyi gelecekSlm kızlar...
Dr a gittim. Largopen verdi 1g lık. Kötü olursan kullan dedi ama cesaret edemiyorum. Ayrıca ıhlamur, ayva, elma, tarçın, zencefil kaynatıp içtim bana misin demedi.
Viksi deneyecegim.
Çok teşekkür ederim hepinize.
ayy nasıl okuyorsam bnde yazıları..
largopen 1 kg, vikiste oldu viski.. vallahi gözlerim büyüdü bı an
bn enfeksıyon için israr yolu antiseptığını ıçtım mecbur kalınca..parol ve buscopanda ağrım olunca kullandım..
hamilelikte kullanılan bır ilaçsa son çareye başvurursun.. ALLAH şifa versin..
Hahaha ben de viski diye okudum valla hatta hamilesin ne viskisi ? Diye çemkirmeye de hazırlamıştım kendimi
Aman kızlar Allah muhafaza. Siz böyle yazınca ben de dönüp mesaja tekrar bakıyorum yanlış mı yazdım diye.
Visk yazmak daha doğru olurdu herhalde.
Tavuksuyu çorbayı denedim bugün bol karabiberli ve limonlu birazda ev yapımı sirke.
Şimdi turp ve bal yapıyoruz yarın sabaha içmek için inşallah şifa buluruz, benim yüzümden eşimde aynı halde...
inşallah şifa bulursun canım.. geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?