• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyilik mi kötülük mü?

1 ay kadar önce bankamatik kuyruğundayım 2 kişi vardı sırada ama işlemleri baya uzun sürdü neyse sıra bana geldi derken arkamdan bir kadın belirdi...Atm ye dogru ilerledik aynı anda
-sıra bende dedi
-yooo bende dedim
Afalladım
-ben senin önünde duruyordum dedi
:1: ben minyon tipli olduğumdan yaşımı oldukça küçük zannederler genelde...Çoğu insan şaşırır yaşımı öğrendiğinde neyse bu kadında baya iri yarı zebelllah gibi derler ya aynen öyle. baktım çantasını açıyor kartını çıkartmak için sanırım beni hiç takmadı sinek vızıldıyor sanki...
Sinirlendim
- Allah allah görülmeyecek gibi de değilsiniz ama sizi nası farketmedim acaba? dedim Elimdeki kartı takarken... O hala kartını arıyordu çantanın içinde...İlahi adalet :23:
-Boyum kısa ya çocuk zannettiniz galiba dedim, şifremi girdim
-Terbiyesiz dedi
Geri adım attı
-ben mi siz mi dedim

Sustu, sustum

şifremi girip işlemleri yaparken içimden bildiğim bütün küfürleri ettim saçını başını yolsam dedim ama iri yarı baya:27: döveyim derken dayak yemek de var... Sırayı alamayınca baya bozulmuştur zaten diye düşündüm
Sonuç işlem bitti kartımı aldım döndüm pis pis sırıtarak geçtim yanından :27:
Suratının o halini fotograflayıp sosyal paylaşım sitelerine yüklesem tık rekoru kırardı be ablacım
Gelip insan gibi
- Acelem var sıra sizde ama müsade ederseniz önce ben işlem yapabilir miyim diye sorsaydın saatlerce bekleyebilirdim seni...
Sen kaybettin

Bu hayatımdan minik bir kareydi sadece aslında iyi niyetli bir insanım ama böyle kendini çok akıllı zanneden insanlarla karşılaşınca herkesten soğuyorum resmen :47: Kimseye iyilik yapmak için parmağımı oynatmak gelmiyor içimden :19:

malesef böyle..
bende çok iyi niyetli sayılırım ama insanı enayi yerine koymaya çalışınca tepki veririm..:22:
senin yaptığında öyle olmuş gelip insan gibi söylese olacak
ama malesef hala iletişim kurmayı öğrenemedik :31:

Konu içeriği nedeniyle "İlişkiler,duygular ve hayatın içinden" başlığına taşındı.

evet canım aynen enayi yerine koymaya çalışmak :45: bu küçük bir örnek ama böyle insanlar o kadar çok ki etrafta
iyi niyetimi malesef kaybediyorum günden güne

Back
X