iyilikten maraz doğuyormuş

• Konu Sahibi Konu Sahibi pofudukyanakli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pofudukyanakli

Ziyaretçi
dün kuzenim(26 yaşındadır) bizegelemk isteeid gel dedim 5 dk arkadaşımla görüşiyim gelyim dedi ama ngeçmisin dedm oke dedi gitti 1 saat geçti yok annesi ablası(30 bekar) aramya başladı napıcamı şaşırdım eşiminde gelemsine az kaldı ona küçük düşmek istemdim ama off eve geldiler büyük kuzenim başaldı sen bizim ailemizi dağıtmaya çalışyorsun şeytansın seni mahfediceğim küçüklüğmden beri beni sevmez birinin benle iyi anlaşmsına dayanamayan bi itp neyse
eşim geldi anlattım böyle böyle demedim sana yüz verme etme falan nereye gitti söyle öldürürm seni sen gizli kapaklı ne napıyorsun öyle gaz verdilerki okadar üzüldsü m ki kuzenimin oyununa gedlim ve eşimle konuşmuyorum çok kırıldım mafoldumben

bi şey anlamadım..........
daha acık yazarsan ve daha güzel yazarsan anlaşılacak.......
çok kötü yazmışın kelimeleri düzelt bence daha anlaşılır olcak.....
.......

Son düzenleme:
anladigim kadariyla arkadasin kuzeni buna gelmis 5 dakka arkadasimla görüseyim diye cikmis ve gelmemis, kuzenin ablasida arkadasa gelip kizmis sen ailemizi mi dagitmak istiyorsun diye...
ve arkadasin kocasida kizmis niye karisiyosun diye eh adam hakli ne diiim, karisma kimseye kuzeninde olsa , gidecekse sana gelmeden gitsin arkadasina:hulya:

madem seni kullandı bir daha evine gelmesine izin verme.evinin içerisinde kim varsa onlar önemli. eşin onlara kızdığı için sana çatmış gibime geliyor. bence gurur yapma kocanın gönlünü hoş tutki oda seni hoş tutsun bırak geriside kudursun kötükedihüso

hem daha sakin bir zamanda eşine doğruları anlat böylece tatlıya bağlansın :asigim:

Allah allah biraz gecikti diye kötü yola düşmedi ya bu kız,yaşı olmuş 26..
ıyiyi doğruyu ayırt edemeyecekmi..neden sorumlusu sen olacaksın..
Madem kızacaklar sana değil kuzenine kızsın ailesi..
Eşine de ne oluyorsa..Bizim kuzenlerimle aramızdaki mesele, karışma deseydin keşke..

keşke noktalama işareti kullansaydınız anlayabilirdik.

ee ne oldu kız ortaya çıktı mı?

Şimdi bunlar 26 yaşındaki kazık kadar kıza sahip çıkamıyorlar da size mi hesap soruyorlar.
Ben sizin yerinizde olsam hepsini kovardım.:oklava:

ne kadar saçma bi hikaye bu
(hikayeyi kırmızıdonlukızın anlatması sayesinde anlayabildim bu arada)

26 yaşına gelmiş bi kızı sen mi zaptediceksin yani sanırım bu olayın öncesindede bi durumlar varmış bu kız çok doğru bi kız dilki ailesi güvenmio ona o zaman ne die yolluolarki

ayrıca eşin nie bu kadar kızdı sana senin bi hatan yokki burda

Ailenin yaptığı saçmalık bence koskoca kızlarını tanımıyolar mı?

sende görüşme olsun bitsin zararı olan kim olursa olsun

uzak duracaksın kardeşim eğer huzurumu bozuyorsa uzak dursun zemuszemus

valla kutlarım nasıl anladınız nasıl çözdünüz.....

eger dediginiz gibiyse arkadasın derdi........aileyi dagıtacak kadar yada ablanın cıkış yapacagı kadar bir durum olmamış.....
26 yaşındaki kıza kızsın.........
koca kıza lafı geçmiyo sizemi kusuyo bu abla...........bide aileyi dagıtacaksın demiş.......
başka şeyler varda size böle diyosa bilmiyoruz.....ayrıca kocası niye kzıyorsa yada küsüyorsa buda ilginç......küsecek yer arıyordu herhalde

bide şunu yazmadan duramıyacagım..........maden dert ettin yazmış çıkmışın.......biraz dursaydın ya......
yazını düzeltsen
anlamadıgımız yerlerle ilgili daha acık şeyler yazarsan yorumumuz daha net olurdu.......

herkes gibi okuduğumdan hiçbişey anlamadım kim ne dedi neye kızdı :bbo: :olmaz:

tok karinla bidaha okudum daha iyi anladim galiba:delphin:
simdi bu kuzen pofuduka gidecegim diye cikiyor evden ama pofuduka hic gitmeden direk arkadasina gidiyo 5 dakkaliginazemuszemus...
aradan 1 saat geciyor:1no2: ablasi annesi pofuduku ariyor firar -tatlicadiarzu-eden kuzeni soruyolarhihoyyyt
pofudukta yalan söyleyerek gecistiriyo,umutla kuzeni bekleyen pofuduk ha geldi ha gelecek diye benneyaptımki bunu anlayan sinirli abla pofudugun evini basiyodelikafadulden
bu baskina sahit olan kocada nerde bu kuzen sen kesin biliyon ne haltlar karistiriyon diyo:mymeka:
kuzen sefada olan pofuduka oluyo:teselli:

Son düzenleme:
tok karinla bidaha okudum daha iyi anladim galiba:delphin:
simdi bu kuzen pofuduka gidecegim diye cikiyor evden ama pofuduka hic gitmeden direk arkadasina gidiyo 5 dakkaliginazemuszemus...
aradan 1 saat geciyor:1no2: ablasi annesi pofuduku ariyor firar -tatlicadiarzu-eden kuzeni soruyolarhihoyyyt
pofudukta yalan söyleyerek gecistiriyo,umutlu kuzen ha geldi ha gelecek diye beklerkenebenneyaptımki bunu anlayan sinirli abla pofudugun evini basiyodelikafadulden
bu baskina sahit olan kocada nerde bu kuzen sen kesin biliyon ne haltlar karistiriyon diyo:mymeka:
kuzen sefada olan pofuduka oluyo:teselli:

valla süpersin şakkıdı karmaşık konu çözme uzmanı :lepi:

konuya gelince : eh be arkadaşım ne geldi diye yalan söylersin. söyle doğruyu işte. haklıyken haksız duruma düşmüşsün. neyse; sonuç ne nerdeymiş kız bulundu mu?

acaba kendi anladımı ne yazdığını merak ediorum :bbo:

kırmızıdonlu olmasa bişe anlamıodum vala :umursamaz:

neyse konua gelirsek, şuan için yapcak bişe yok.. bidaha böle bi konuya alet olmazsın, olmamak içinde hatunla görüşmezsin olur biter.. benzer durum başıma gelmişti, bidaha görüşmemiştim kafamda rahat etmişti hihoyyyt

a.s

ne dedin sen bacıımm,ne anlatmaya çalıştın.
bişi anladıysam arab oliiimm:))))))))

Son düzenleme:
anladıysam arab olayım derder bizim burda !!!!!

şu konuyu adam akıllı anlatta bizde tartışalım dertmi değilmi diye!!!!kaydirigubbakcemile4

kirmizidonlu kiz sayesinde anlyabildim cok sükür
yahu diyemedinmi 26 yasindaki kazik kadar kadin kendinz sahip cikin hepsini kapinin önüne koyamadinmi

Back
X