İzdivaçta Hanife'nin Reddettiği Aday, Zuhal Topal'ı Ağlattı

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.903
82.707
798
İzdivaç programında gelen taliplerini reddetmesi ile tanınan Hanife, kendisi için uzun süre dil döken damat adayını tek lafıyla yerle bir etti.
FOX TV ekranlarında yayınlanan izdivaç programında bugüne kadar kendisi için gelen talipleri beğenmeyip bir bir gönderen Hanife'nin gönderdiği son isim Zuhal Topal'ı ağlattı.

Konuşması ve düşünceleriyle hem ekran başındakileri hem de stüdyodakileri mest eden damat adayı Ersin, Hanife'nin olumsuz cevabıyla neye uğradığını şaşırdı. "Ben sizi beklemeye hazırım" demesine rağmen Hanife'yi ikna etmeyi başaramayan Ersin'in durumu, program sunucusu Zuhal Topal'ı da ağlattı.

http://m.haberler.com/izdivacta-hanife-nin-reddettigi-aday-zuhal-8347185-haberi/

Bu kizin o programa gitmesi zaten umut icindi. Birgun umutun " kimseye yar etmem seni" demesini bekliyor kiskandirmaya calisiyor. Nolur guzel ulkemin guzel vatandaslari, bu oyuna alet olmayin. Abi icin cok uzuldum. Konustukca batti su hanife. Keske bi olumsuz kararim diyip tesekkur edip yollasaydi. Keske..

Bu da ayrı bi manyak annem izlerken gözucuyla bakıyorum da ağlıyo gülüyo abartılı hareketleri var.

çok çirkin bir kız. tesettürlü bir hanıma yakışmayacak hafif hareketleri var. Gıdısı da sallanıyor. Tesettür düşünen biri olarak bu kıza bakmamaya çalışıyorum; bana da böyle yakışmazsa diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…