Doğuma Hazırlık İzel ismi hakkında yorumlarınızı bekliyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

betul5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
61
5
98
Ankara
Merhaba arkadaşlar kızımız à izel ismini koymak istiyoruz ama pek kullanılmıyor sizin fikirleriniZi bekliyorum

Bence ismin sans durumuna filan da bakin mesela ü i ö gibi harfler pek sansli olmuyormus ... bide tabi sarkici izel var Allah korusun ... bencede baska isim bulun ...

Bence ismin sans durumuna filan da bakin mesela ü i ö gibi harfler pek sansli olmuyormus ... bide tabi sarkici izel var Allah korusun ... bencede baska isim bulun ...
Tabi ben de ismin şansı etkilediğini düşünüyorum. Şarkıcı izel ı hiç aklımıza getirmedik esimiş bir öğrencisinin adı izel çok akıllı ve hanim bir kızmış ondan esinlendik

Sabah sabah trafikte sirf bu konuya yorum icin girdim.)
Bence muhtesem bir isim. Sarkici izeli cook sewdigimden olabilir.ayrica ismin: karakteri ,sansi etkiledigini dusunuyorum. Sarkici izelde bence muhtesem bir insan ve karakter.

Sabah sabah trafikte sirf bu konuya yorum icin girdim.)
Bence muhtesem bir isim. Sarkici izeli cook sewdigimden olabilir.ayrica ismin: karakteri ,sansi etkiledigini dusunuyorum. Sarkici izelde bence muhtesem bir insan ve karakter.
Yoğunluğunuzun içinde vakit ayırdiginiz için çok teşekkür ederim. Çok begeniyoruz izel ismini çocuğa isim vermek çok zor bir kararmış. inşallah o da ilerde isminden memnun olur.

Benim de bir ogrencimin adiydi Izel. O da cok hanim, cok zeki bir kizdi :) tek mi koymayi dusunuyorsunuz peki, yoksa aklinizda ikinci bir isim daha var mi Izel ile birlikte?

Benim de bir ogrencimin adiydi Izel. O da cok hanim, cok zeki bir kizdi :) tek mi koymayi dusunuyorsunuz peki, yoksa aklinizda ikinci bir isim daha var mi Izel ile birlikte?
Oğlum var adı kıvanç o tek isim doğacak kızımın adı da tek olsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…