izida Nirvana Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 68 5 621 İstanbul 22 Eylül 2006 Konu Sahibi Konu Sahibi izida #1 Çektikelrimi sizinle paylaşmak istiyorum.Ebru dışında Fotograf merkımı da paylaşmalıyım diye düşündüm.. Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Ve tabiki bizim kömürlükte yaşayan KEDİCİKLERİMİZ Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! :yes:
Çektikelrimi sizinle paylaşmak istiyorum.Ebru dışında Fotograf merkımı da paylaşmalıyım diye düşündüm.. Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Ve tabiki bizim kömürlükte yaşayan KEDİCİKLERİMİZ Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! :yes:
izida Nirvana Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 68 5 621 İstanbul 20 Kasım 2006 Konu Sahibi Konu Sahibi izida #2 Yeni karelerle yine karşınızdayım.. Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
Yeni karelerle yine karşınızdayım.. Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!