- Konu Sahibi Perii_masaLii_
-
Selammlar.
Yine bi fikir icin ufakta olsa derdimi sizinle paylaşmak istedim..
Ben eşimle birlikte bi dükkan işletiyoruz..
Hemem hemen hergün çalışırız..
Cocukluktan beri tanıdığım arkadaşım var çok iyi bi dostuz diyebilirim, aynı mahallede oturuyoruz..
Sorun şu ki; arkadaşım sürekli hep mırıldanıyodu hiç izin almiyosun hiç bana zaman ayırmıyosun, artık sormayacağım belliki calışmak seni daha çok mutlu ediyo, artık sen benim için bişeyler yap, kocan sana güvenerekten mi açtı dükkanı falan dedi..
Ya sizce triplenmesinde haklı mı?
Yani herkezin bi hayat koşturması vardır diye düşünüyorum,
Ki kimse bukadar sorgulamamalı veya üstelememeli diye düşünüyorum..
Bende dedim ilerde işinde gücünde olursan bakalım sen zaman ayırabilcekmisin?
Tuafıma gitti açıkcası bunun için mesafe alması..
Bi fikri olan?
belkı senınle muhabbet etmek ıstıyordur iş yeri sizin olunca bahane uydurdugunu dusunuyor olabilir :)
eleman olsan neyse..
bitti mi dostlugunuz yani şimdi?
sürekli elbette görüşülmez. ama sanırım sende pek ızın almıyorsunYok bittiğini sanmıyorumda,
Ne yapacağımı şaşırdım, yine az da olsa işe gitmeden önce görüşürdük,
Ama sürekli izin al izin al demesi..
Selammlar.
Cocukluktan beri tanıdığım arkadaşım var çok iyi bi dostuz diyebilirim, aynı mahallede oturuyoruz..
Sorun şu ki; arkadaşım sürekli hep mırıldanıyodu hiç izin almiyosun hiç bana zaman ayırmıyosun, artık sormayacağım belliki calışmak seni daha çok mutlu ediyo, artık sen benim için bişeyler yap, kocan sana güvenerekten mi açtı dükkanı falan dedi..
Bi fikri olan?
Arkadaşını arada dükkana falan davet etsen bir kahve içsen. Ya da öğlen yemeği yeseniz beraber. Eşinden 2-3 saat izin kopar daha sakin zamanlarda. Mesela haftasonu sabah kahvaltıya gidebilirsin arkadaşına. Çalışan kadın aslında her şeye yetişir. Ne biliyim annem biriyle buluşcağı zaman ayy haftaya bilmem kimin nişanı var o geçsin konuşurz der. Ama beni bir arkadaşım arasa hemen yarın akşam yemeği yiyoruz o zaman derim. 2 saatimi alır bu.
Arkadaşın da sevgili gibi trip atmış. Belli ki çok seviyor seni. Belli ki konuşmak istiyor. Bence gönlünü al..
Sizin için önemli biri ise bir şekilde vakit ayırırdınız, yazınızda şu kadar beraber vakir geçirdik ama yetinmiyor vs şeklinde bir ifade göremedim siz dostluğunuzun üzerinize düşen kısmını yaptığınıza emin misiniz? Çok yoğun çalışan arkadaşlarımda vardı buluşamadığımız zamanlarda beni işyerlerine davet ederlerdi bir kahve içmek yeter zaten.
Bence siz haklısınızSelammlar.
Bi fikri olan?
Yok bittiğini sanmıyorumda,
Ne yapacağımı şaşırdım, yine az da olsa işe gitmeden önce görüşürdük,
Ama sürekli izin al izin al demesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?