Izin..

Charcoal_sessiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
11
1
1
35
Iyi geceler kızlar biraz moralim bozuk. Önce derdimi anlatayım. Çalışıyorum cuma günü izin almıştım hasta olduğum için bu sefer de bebeğim hastalandı pazartesi günü hastaneye götürdüm isyerinden 5 gün iznimin dusurmesini istedim bu sefer de mudur cuma günü izin aldim diye haftasonu birleştirdi. Oysa bi bayan bi hafta izin almıştı hastalandı haftasonu birlestirmeden iki gün izin vermişti. Canım sıkıldı kızlar izin dert değil de çifte standarta tahammülüm yok. :işsiz:

Muhtemelen müdürünüz genele bakıp öyle karar vermiştir. Bizim burada da Cuma'yı bir şekilde halledip Pazartesi izin isteyen oluyor. Böylece 1 günlük izin alıp 4 günlük izin yapıyorlar. Kural olarak bizde de birleştirme yapılır.
Ancak sizin durum farklı siz hastaneye gitmişsiniz ortada bir hastalık var. Müdürünüzün bunu iyi değerlendirmesi lazımdı. Yanlış yapmış.
Boşverin öncelikle çocuğunuzun ve sizin sağlığınız önemli. İşe başlayınca görüşürsünüz.

Haksızlık olduğunu düşünüyorsanız gidin konuşun, o kişinin durumu farklıdır ona göre karar verilmiştir, kendinizi başkasıyla karşılaştırmayın. Bazen de bu izin konuları suistimal ediliyor, ortada bir yanlış anlaşılma varsa iletişim kurmadan çözemezsiniz.

Iyi geceler kızlar biraz moralim bozuk. Önce derdimi anlatayım. Çalışıyorum cuma günü izin almıştım hasta olduğum için bu sefer de bebeğim hastalandı pazartesi günü hastaneye götürdüm isyerinden 5 gün iznimin dusurmesini istedim bu sefer de mudur cuma günü izin aldim diye haftasonu birleştirdi. Oysa bi bayan bi hafta izin almıştı hastalandı haftasonu birlestirmeden iki gün izin vermişti. Canım sıkıldı kızlar izin dert değil de çifte standarta tahammülüm yok. :işsiz:

ben 2 saat geç gelsem izin kagıdı isteniyor, iş arkadaşım haftada 2 gün gelmiyor kimsenin umrunda olmuyor. neden böyle oluyor bilmiyorum ama oluyor işte :işsiz:

kıl adam, sende ona dişini göster, eğer haklı olduğuna eminsen tabi
başka türlü anlamazlar çünkü uyuz oluyorum böyle tiplere ya :KK62:

Evet kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Müdür le konuşsam da üstüme gelir çabuk parlayan biri. Mazeret olarak yıllık izinlerimi kullanıyorum bi de diyor ki çok izin alıyorsun çok. Yaw yazın olunca hiç izin alamıyorum ki millet tatile gidiyor bütün işleri ben yapıyorum.

cuma izin kullanıp tekrara ptesi izin alırsanız mecbur gider haftasonu. doğrusu budur. ha başkasına farklı davrandılarsa ya şikayet edeceksiniz ya susacaksınız. ben sizin yerinizde olsam rapor alırdım. çocuğun hasta olması annenin hasta olmasından beter yani.

Evet kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Müdür le konuşsam da üstüme gelir çabuk parlayan biri. Mazeret olarak yıllık izinlerimi kullanıyorum bi de diyor ki çok izin alıyorsun çok. Yaw yazın olunca hiç izin alamıyorum ki millet tatile gidiyor bütün işleri ben yapıyorum.

siz ses çıkarmadğınız için yapıyor
bende çok sessizdim işleri toparlıyor olmama rağmen ik nın gözüne batıyordu her yaptığım

birgün çok sinirlendim söylendim
sonuç şuan ik hiçbirşeyime karışmıyor müdürüm de şefimde çok iyi

Back
X