MissPoine Guru Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2010 7.753 9.874 448 9 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi MissPoine #1 Daha önce açıldımı konu bilmem ama benim izleyipte unutamadığım dizidir , hep ağlardım izlerken. CD lerini bulsam alıcam ama bulamadım. Çok güzeldi kesinlikle. Hatırlayan var mı bilmem.
Daha önce açıldımı konu bilmem ama benim izleyipte unutamadığım dizidir , hep ağlardım izlerken. CD lerini bulsam alıcam ama bulamadım. Çok güzeldi kesinlikle. Hatırlayan var mı bilmem.
nilim Guru Kayıtlı Üye 11 Aralık 2009 4.848 103 363 Hollanda 9 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi MissPoine #2 http://www.kadinlarkulubu.com/dizil...ipte-unutamadigim-dizicemberimde-gul-oya.html konunuz ilgili bolume tasinmistir..
http://www.kadinlarkulubu.com/dizil...ipte-unutamadigim-dizicemberimde-gul-oya.html konunuz ilgili bolume tasinmistir..