Bem ilk oğlumu çınarlıda güngör bey de, ikinciyi su hospital da melek hanım da doğurdum. İki doktorda iyi ama çınarlı da yoğun bakım ünitesi yok. Bu bir risk tabiki. Ama güngör bey iyidir fakat sezaryen yanlısıdır bilginize. İlk olmasının acemiliği bu durumu göz ardı etmişi. Gözde de mesut beye gidiyordum. Ama gözde hast. kalabalık ilgisiz. Üstüne bir de arkadaşımındaki sorunu mesut beyin bilip müdahale etmemesi ve 18 haftalık bebeğini kaybetmesi durumu olunca iyiki de daha önceden bırakmışım dedirtti.
Çok doktor gezdim. Sermet sağola gittim prof kendisi. Fakat sgk anlaşmalı özel hastanelerle çalışmadığı için doğumu onda yapamadım. Çok soğuk fakat teşhisleri süper bir doktordur. Medicalparka gittim doğum ücreti yüksek geldi. Hastane güzel ama.
Sın olarak doğumum melek hanımda oldu bana keşke baştan ona gitseydim dedirtti. Çok doğal ve iyi niyetli bir doktor. Teşhisleri çok tutarlı. Hastane tertemiz ilgili. Sabah 5 te suyum geldi acil hastaneye gittik. Doğuma girdiğimde herkes hazırdı. Ebe bir bayan vardı çook tatlıydı. Sabah sabah benimle çok ilgilendi. Çenem açılldı. Sorun olursa sor canım. Ayrıca metropol bana çok yakın. Orda doğum olmaması isabet olmuş. Orda doğum yapan Arkadaşım memnun kalmamıştı