İzmir 2017 Kadın Doğum Doktor Önerisi ve Fiyat bilgileri

Merhaba arkadaslar. Ozel cinarli hastanesi ile ilgili bilginiz var mi? Sanki hep sezaryan dogum yapiliyor. Normal dogum olaniniz var mi bu hastanede?

Merhaba. Ben 15 aralikta cinarlida normal dogum yaptim. Yani taze taze :) Epiduralli oldu istegim uzerine. Benim hastane ortaminda biraz kaygilatim artiyor. Doktoruma guveniyordum ama inanin hasta bakicisindan hemsiresine herkes cok ilgili ve isbirlikci. Mesela epidural takilirken anestesi uzmani rahatlatmak icin konusurken hasta bakici sacimi oksuyordu, bense tir tir titriyordum:) Bir kisiden dahi sikayet edemem. Benim odam temizdi ve sık sık da temizlendi. Gecenin her saati hemsire ve bebek hemsiresi cagirabiliyorsunuz. Bir gece yattim. 1800-2000 arasi birsey odedik. Tam bilemiyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Hepinize iyi kolay dogunlar olsun:) bu arada benim dr diisaridandi, ben nst cektirmek icin 65 tl oduyordum.

didemdou didemdou öncelikle bebeğinizle uzun mutlu sağlıklı bir ömür diliyorum.
Doktorunuz kimdi acaba sakıncası yoksa isim verebilir misiniz? Birde NST'yi nerede çektiriyordunuz, Çınarlıda mı?
Ayrıca doktor ücreti de verdiniz mi? Yoksa hepsi 2000 TL'nin içindemiydi?
Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Tesekku
didemdou didemdou öncelikle bebeğinizle uzun mutlu sağlıklı bir ömür diliyorum.
Doktorunuz kimdi acaba sakıncası yoksa isim verebilir misiniz? Birde NST'yi nerede çektiriyordunuz, Çınarlıda mı?
Ayrıca doktor ücreti de verdiniz mi? Yoksa hepsi 2000 TL'nin içindemiydi?
Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
Merhaba, nst cinarlida cektiriyordum. Doktorum Ali Baloglu. Cok memnunum her acidan. Evet doktor ucreti ayrica odendi.

bende 21 haftalık hamileyim tüp bebek tedavisi ile hamile kalabildim.geçen hafta izmire taşındık kemalpaşa da oturuyoruz.epidural sezaryan istiyorum.devlet hastanelerinde epidural sezeryan yapmıyorlamış. bana yakın yada ulaşımı kolay temiz kaliteli çok da uçuk fiyatları olmayan gebelik takibimi ve doğumumu yapabileceğim özel hastane ve doktor tavsiyelerinize ihtiyacım var. yardımcı olursanız çok sevinirim

Karsiyaka medical parkta yaptim dogumumu epidural sezeryan oldum ama normalde olsa fiyat farki yok dogumda biz fotografci paketi dahil 3250 gibi bi rakam odedik cok cok memnun kaldim doktorum zaten mukemmeldi volkan emirdar dusunen arayanlara tavsiyedir cok sakin guler yuzlu muhtesem bi doktor gece hemsiresi olsun dogum ekibi olsun gercekten hepsi cok.ilgili ve guler yuzlu ozellikle o geceki hemsire inanilmaz yaridmci oldu her cagirsimda sabirla gelip kizima da sevgiyle yardim etti

Back
X