izmir 9 eylül üniversitesi hacalarından Cemal posacı nın hastası olan varmı aranız da

zuzuzeyno merhaba,
şu anda tüp bebek aşamasında değilim ancak Cemal Posacı`nın hastasıyım.

Ben de o doktorun adını duydum. Nasıl memnun musunuz? Hangi işlemlerden geçtiniz ve size ne teşhisi kondu. Bilgi verirseniz sevinirim.Çok üzgün ve çaresizim...

canım sorunun nedir biraz bahsedermisin bende cemal hocaya yeni başladım

Korunmadığım halde 1 yıl hamile kalamadım. Tıp merkezinde tedaviye başladım. Önce rahim ağzında yaram varmış 3-4 kere dondurma işlemi uygulandı. Daha sonra doktor ultrasonda yumurtalarıma baktı. Pko lu olduğumu söyledi. Ama bende ne adet düzensizliği var ne de kıllanma,aşırı kilo falan var. Şaşırdım ben bunu duyunca. Sonra 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum. Ama hamile kalamadım. Doktor sonra bana multikistik olduğumu söyledi. Pko dan daha iyi bir şeymiş,öyle dedi.Ama 1-2 ay dinlen aşılama yapalım dedi. Ne hormon testi yaptırdı ne de rahim filmi çekti. Buradan okuduğuma göre de aşılamanın da şansı düşükmüş. Ben İzmir'in ilçesindeyim. Öyle sürekli gelip gidemem İzmir'e işim dolayısıyla,öğretmenim. Ama yaz tatili için Cemal Bey'e gitmeyi düşünüyorum. Şimdi dinlenmedeyim. Kafam çok karışık. Eşime daha yeni test yapıldı. Onda sorun yok. 3 yıllık evliyim. Bütün arkadaşlarımın çocukları olmaya başladı. Bir an geliyor çocuğum olmayacak mı diye ağlama krizine giriyorum. Bu doktor hakkında biraz bilgi verir misiniz? Neler yaptı ilk gittiğinizde test falan yaptı mı?Sizin probleminiz nedir?İlgilendiğiniz için teşekkr ederim. Görüşmek üzere...

Merhaba baya olmuş konu açılalı ama... Ben yeni başladım Cemal Hoca ya gitmeye durumlarınız hakkında bilgi alabilir miyim umarım herkes bebişlerini kucaklarına almıştır

Korunmadığım halde 1 yıl hamile kalamadım. Tıp merkezinde tedaviye başladım. Önce rahim ağzında yaram varmış 3-4 kere dondurma işlemi uygulandı. Daha sonra doktor ultrasonda yumurtalarıma baktı. Pko lu olduğumu söyledi. Ama bende ne adet düzensizliği var ne de kıllanma,aşırı kilo falan var. Şaşırdım ben bunu duyunca. Sonra 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum. Ama hamile kalamadım. Doktor sonra bana multikistik olduğumu söyledi. Pko dan daha iyi bir şeymiş,öyle dedi.Ama 1-2 ay dinlen aşılama yapalım dedi. Ne hormon testi yaptırdı ne de rahim filmi çekti. Buradan okuduğuma göre de aşılamanın da şansı düşükmüş. Ben İzmir'in ilçesindeyim. Öyle sürekli gelip gidemem İzmir'e işim dolayısıyla,öğretmenim. Ama yaz tatili için Cemal Bey'e gitmeyi düşünüyorum. Şimdi dinlenmedeyim. Kafam çok karışık. Eşime daha yeni test yapıldı. Onda sorun yok. 3 yıllık evliyim. Bütün arkadaşlarımın çocukları olmaya başladı. Bir an geliyor çocuğum olmayacak mı diye ağlama krizine giriyorum. Bu doktor hakkında biraz bilgi verir misiniz? Neler yaptı ilk gittiğinizde test falan yaptı mı?Sizin probleminiz nedir?İlgilendiğiniz için teşekkr ederim. Görüşmek üzere...
Evt konu çok olmuş açılalı ama merak ettim burdaysanız ve Cemal hocaya gittiyseniz nasıl sonuç aldınız yazarsanız sevinirim

Evet gittim biri ilaçlarla destekli diğeri tüp bebek olmak üzere iki denememiz oldu ama ikisi de olumsuz olduğu için şuan İrenbe ye gidiyorum canım.
Benim çocukluk arkadaşım tavsiye etti çok övdü cemal hocanın sayesinde ikizleri olmuş bizim sorunumuz ne bilmiyoruz hiç dr gitmedik desem yeri yani birde eşim özeller para tuzağı diyo kafam karma karışık bugün cemal beyi aradım 300 TL muayene ücreti biz ilk etepda tüp bebek düşmüyoruz normal olma ihtimali varsa eğer öyle denemek istiyoruz eğer olmazsa en son tüp bebek

Evet gittim biri ilaçlarla destekli diğeri tüp bebek olmak üzere iki denememiz oldu ama ikisi de olumsuz olduğu için şuan İrenbe ye gidiyorum canım.
Dün aradım cemal hocayı 300 Tl diyo muayene ücreti çok uçuk fiat eşimle görüşeyim dedim kapattım teli Ege hanımı duydun mu hiç

Dün aradım cemal hocayı 300 Tl diyo muayene ücreti çok uçuk fiat eşimle görüşeyim dedim kapattım teli Ege hanımı duydun mu hiç
250 tl ydi arttırmış mııı :KK57: Seni etkilemek istemem ama keşke ilk başta İrenbe ye gitseymişiz dedik biz çok paramız gitti çünkü. İstersen farklı bir doktor ara. Ege Hanım ı duymadım canım

250 tl ydi arttırmış mııı :KK57: Seni etkilemek istemem ama keşke ilk başta İrenbe ye gitseymişiz dedik biz çok paramız gitti çünkü. İstersen farklı bir doktor ara. Ege Hanım ı duymadım canım
cnm ilk etapda tüp bebek istemiyoruz çünkü sorunun ne olduğunu bilmiyoruz yeni başlıcaz doktora gitmeyi normal hap tedavisi ile olma şansı varsa öyle denemek istiyoruz olmazsa en son tüp bebek yani

cnm benimde çocukluk arkadaşım tavsiye etti oda cemal hocanın sayesinde hamile kalmış şuan ikizleri var 9 yaşında ve 2 buçuk yaşında da bi oğlu daha var oda doğal yolla omuş yani

eşimde diyo özeller para tuzağı diye egeüniversitesinde
Ege Nazan TAVMERGEN varmış ona gitcem pazartesi randevu alcam

Arkadaşlar facebook grubundan yardımlaşsak fikirlerimizi paylaşsak daha güzel olur burda paek kimse yardımcı olmuyor bakın link var oraya tıklayıp katılın grup yeni daha

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar.cemal hocayı ben de duydum..peki islemleri nerede yapıyor?bir de tüp bebek ne kadara mal oldu cemal hocada

Merhaba arkadaşlar.cemal hocayı ben de duydum..peki islemleri nerede yapıyor?bir de tüp bebek ne kadara mal oldu cemal hocada
İşlemlerini İrenbe de yapıyor. Direkt irenbe ye gidip oradaki hocaları da aştırmanı öneririm canım hayırlısı olsun :nazar:

Back
X