Izmir 9 Eylulu kazandim fakat sehri gezemiyorum:(

nemesis17

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013
180
11
318
Arkadaşlar ben bu sene dokuz eylul üniversitesini kazandım.Fakat adamakıllı tek bir arkadaş edinebilmis değilim henüz.Bana izmiri gezmemde yardım edecek veyahut kendiside dokuz eylülu kazanmış arkadaşlardan yardım istiyorum.bucadan nerelere nasıl gidebilirim ızmirli arkadaşlariminda yorumlarini bekliyorum.inanın sıkıntıdan çatlayacagim:'(

okulun açıldı mı ki? Geçen sene bende hiçbir yeri bilmiyordum. Merak etme zamanla arkadaş edinirsin. Yurtta mı kalıyorsun evde mi?

okulun açıldı mı ki? Geçen sene bende hiçbir yeri bilmiyordum. Merak etme zamanla arkadaş edinirsin. Yurtta mı kalıyorsun evde mi?
Daha acilmadi yarın acilacak.Umarım dedigin gibi olur.Çünkü hiçbir iz bilmediğimden takılı kaldım yurda ve canım cok sıkılıyor.Yurtta kalıyorum bu arada.Senin kaçıncı senen okulda?

Arkadaşlar ben bu sene dokuz eylul üniversitesini kazandım.Fakat adamakıllı tek bir arkadaş edinebilmis değilim henüz.Bana izmiri gezmemde yardım edecek veyahut kendiside dokuz eylülu kazanmış arkadaşlardan yardım istiyorum.bucadan nerelere nasıl gidebilirim ızmirli arkadaşlariminda yorumlarini bekliyorum.inanın sıkıntıdan çatlayacagim:'(
öncelikle hayrlı olsun cnm hangi bölüm :) izban ile istediğin yere gdeblrsn :) mesela bucadan konak otobüsüne binip kemer altına gideblrsn şirin yerden izbana binip karşıyakaya gideblrsn

Ne bu acele ne bu hemen heryeri kesfedeyim gezeyim meraki.Dur bi hic bilmedigin bir memlekete geldin okumaya ?? alis okuluna.Ogrenirsin merak etme.Kurdu bile olursun Izmirin.
haklısın fakat burda her şey o kadar çok karışıkki nasıl bi duzluge çıkacam bilemedim

Dur bi okul açılsın bulursun arkadaş.

Çok sıkılırsan izban istasyonunu bul. Ordan karşıyakaya gelebilirsin mesela. Daha bir çok yere gidersin izban ve metroyla. Kaybolma riskin de olmaz.

hiç tanıdıgınız akraba arkadaş vs. yokmu bu gibi durumlarda çok iyi oluyor işte , ablamda ankaraya okumaya gittiginde ordan bir arkadaş bulmuştu o gezdirdi ögretti her yeri , izmri bilen bir arkadaş edinin. tek başınıza dolaşmayın , izmir küçük gibi görunsede ulaşımı falan çok karışıktır , kaybolursunuz..

Otobuslerde degistigi icin ulasim biraz zor izmirde.. en mantiklisi metro ve izban i kullanman heryere gidersin kolayca:-) Hayirli ollsun okulun, yeni hayatin tatlim

öncelikle hayrlı olsun cnm hangi bölüm :) izban ile istediğin yere gdeblrsn :) mesela bucadan konak otobüsüne binip kemer altına gideblrsn şirin yerden izbana binip karşıyakaya gideblrsn
Teşekkür ederim:)sosyoloji:) Konaga gidenler Eshotlar oluyor dimi? Uzerinde ne yazan eshotlara binmem gerek.birde izbandada kent kart geçerli değil mi eshotada bastigimiz

hiç tanıdıgınız akraba arkadaş vs. yokmu bu gibi durumlarda çok iyi oluyor işte , ablamda ankaraya okumaya gittiginde ordan bir arkadaş bulmuştu o gezdirdi ögretti her yeri , izmri bilen bir arkadaş edinin. tek başınıza dolaşmayın , izmir küçük gibi görunsede ulaşımı falan çok karışıktır , kaybolursunuz..
Maalesef tek bir akraba yok ..

Canım bende ege üniversitesinden bu yıl mezun oldum işin aslı 9 eylülde neler yaparsın bilmiyorum ama arkadaş edinmek için zaten zaman gerek biraz zaman geçsin bulursun..Benimde yok arkadasım..Karşı tarafları bilmem pek ama bornova küçük park felan gayet iyidir :)karşıyaka süperdir :)

Back
X