Izmir 9 Eylulu kazandim fakat sehri gezemiyorum:(

canım gezicek çok yer var , sana inan tek tek anlatırım gidilcek görülcek yerleride ama önce arkadaş bul derim , hiçbirinin tadı tek başına çıkmaz :))
yarın okulun açılsın , zaten arkadaş edinirsin , eh bide izmirlisini buldun mu arkadaşının zaten seni o gezdirir.
eğitim öğretim yılın şimdiden bol başarılı olsun...

Daha acilmadi yarın acilacak.Umarım dedigin gibi olur.Çünkü hiçbir iz bilmediğimden takılı kaldım yurda ve canım cok sıkılıyor.Yurtta kalıyorum bu arada.Senin kaçıncı senen okulda?
ne güzel tek derdin bu olsun canım. alışırsın yakında merak etme, ünv güzeldir

canım gezicek çok yer var , sana inan tek tek anlatırım gidilcek görülcek yerleride ama önce arkadaş bul derim , hiçbirinin tadı tek başına çıkmaz :))
yarın okulun açılsın , zaten arkadaş edinirsin , eh bide izmirlisini buldun mu arkadaşının zaten seni o gezdirir.
eğitim öğretim yılın şimdiden bol başarılı olsun...
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için:)

dokuz eylül mezunuyum.eshot un sitesini aç konum yaz ordan istedgın yere hangı otobusle gıdılıyo onu öğreneblrsn .onu geçtım ben okul çıkışı ilk senemde binıyodum otobuse ınsanlara sora sora gıdıyodum gelıyodum konaga karşıyaka ya yanı .tınazdan da dokuzçeşmelerden de bi suru otobus kalkıyo sende ızmırı gezemıyorum dersen artk

Benim canım memleketim...2 aydır izindeydim annemde yeni döndüm..şirinyerdeyiz bizde..ben suan tekirdagdayim eşimin görevinden dolayı..sana diyebileceğim tek şey hele bi alış asla vazgeçmesin ÏZMÏRÏM'den...ulaşım yenilendi o yüzden biraz karışık herşey..konak veya gümrük yazan otobüslere bin direk gidersin zaten...Forbesede gidebilirsin çok güzeldir....bu arada BÜTÜN ŞAÎRLER ÎSTANBULU ANLATIR..ÇÜNKÜ IZMIR ANLATILMAZ YAŞANIR....

Eshot,izban ne demek o_O Baya değişik terim varmış İzmirde:110:

eshot İzmir Büyükşehir Belediyesine baglı belediye ait şehir içi otobüs işletmeciligi...
İzban devlet demir yolları ve büyükşehir belediyesine ait hafif raylı tren sistemidir...

dokuz eylül mezunuyum.eshot un sitesini aç konum yaz ordan istedgın yere hangı otobusle gıdılıyo onu öğreneblrsn .onu geçtım ben okul çıkışı ilk senemde binıyodum otobuse ınsanlara sora sora gıdıyodum gelıyodum konaga karşıyaka ya yanı .tınazdan da dokuzçeşmelerden de bi suru otobus kalkıyo sende ızmırı gezemıyorum dersen artk
Dediğin gibi bende sora sora ogrendim gibi bisiy oldu :)

Back
X