C Cavka Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2017 12 3 16 45 5 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Cavka #1 Merhaba arkadaşlar, 18 aylık bir kızım var ve izmire yeni taşındık. Kızımla beraber sosyalleşmek istiyoruz. Umarım bizim gibi düşünen anne/kız/oğul vardır
Merhaba arkadaşlar, 18 aylık bir kızım var ve izmire yeni taşındık. Kızımla beraber sosyalleşmek istiyoruz. Umarım bizim gibi düşünen anne/kız/oğul vardır
Minebalc Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2014 6 0 86 İstanbul 28 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Cavka #2 Merhaba bende yenı tasındım kızım 11 aylık nerden geldınız
C Cavka Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2017 12 3 16 45 28 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Cavka #3 Minebalc .!.: Merhaba bende yenı tasındım kızım 11 aylık nerden geldınız Genişletmek için tıkla... Merhaba benim kızım 19 aylıl şuan ve çanakkaleden geldik. Siz nerden geldiniz?
Minebalc .!.: Merhaba bende yenı tasındım kızım 11 aylık nerden geldınız Genişletmek için tıkla... Merhaba benim kızım 19 aylıl şuan ve çanakkaleden geldik. Siz nerden geldiniz?
Minebalc Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2014 6 0 86 İstanbul 28 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Cavka #4 Şırnakdan tayinle geldık buraya Neredesınız Kac yasındasnz İzmire alıstnz mı
C Cavka Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2017 12 3 16 45 28 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Cavka #5 Minebalc .!.: Şırnakdan tayinle geldık buraya Neredesınız Kac yasındasnz İzmire alıstnz mı Genişletmek için tıkla... Epey uzaktan gelmişsiniz Biz örnekköydeyiz şuan. Eşim izmirli o yüzden pek sıkıntı yaşamadık aslında ama yinede alışma süreci oluyor. Siz nerde yaşıyorsunuz?
Minebalc .!.: Şırnakdan tayinle geldık buraya Neredesınız Kac yasındasnz İzmire alıstnz mı Genişletmek için tıkla... Epey uzaktan gelmişsiniz Biz örnekköydeyiz şuan. Eşim izmirli o yüzden pek sıkıntı yaşamadık aslında ama yinede alışma süreci oluyor. Siz nerde yaşıyorsunuz?