Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba elinde fazladan aptamil pregomin syneo olan var mı raporumuz bitmediği için arttıramadık anne sütü de artık çok az geldiği için daha çok mama tüketiyor ve mama yetmiyor.
Borç alarak gidiyorduk denetime girebildikleri için reçeteden bir iki gün önce bir kutu verebiliyorlar sadece ama yetmiyor maalesef. Rapor çıkartıldığında bebeğim 1.5 aylıktı şuan 5.5 aylık sütüm de çok azaldığı için emmiyor mamaya kaldık
Borç alarak gidiyorduk denetime girebildikleri için reçeteden bir iki gün önce bir kutu verebiliyorlar sadece ama yetmiyor maalesef. Rapor çıkartıldığında bebeğim 1.5 aylıktı şuan 5.5 aylık sütüm de çok azaldığı için emmiyor mamaya kaldık
Biz 1 yaşından sonra bıraktık. Elimde 7 kutu vardı dağıttım geçen hafta.. Ben Mersin’deyim. Pzt sağlık ocağına sorayım rapor devam ediyorsa 20 kutu alıp yollayabilirim size??