Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası izmir atakentte bakıcı aranıyor

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

erd35

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
3
0
16
İzmir
Merhabalar;
Atakent yalı mah. oturuyorum (başkent polikliniğine yakın) Kızım şu anda 3 aylık. Deneyimli (gerektiğinde referans verebilecek, sigara içmeyen, güleryüzlü, çocukları seven bir bakıcı arıyorum. Bostanlı, Atakent ve Nergiz ve çevresinde yakın oturması tercih sebebidir. ( Çocuğunuza önceden bakıp memmun kaldığınız bakıcıları tavsiye ederseniz de sevinirim kızlar)

ben kızınıza bakmak isterdim ama sanırım yakın istiyor sunuz ben bucada oturuyorum tercü bemde var iki tanede oğlum var büyü düler ve çocukları çok seviyorum inşl hayırlı bir kişi bulur sunuz

Teşekkür ederim. evet yakın mesafede birilerini arıyorum. Umarım sizde iyi birilerini bulursunuz.

Merhabalar;
Atakent yalı mah. oturuyorum (başkent polikliniğine yakın) Kızım şu anda 3 aylık. Deneyimli (gerektiğinde referans verebilecek, sigara içmeyen, güleryüzlü, çocukları seven bir bakıcı arıyorum. Bostanlı, Atakent ve Nergiz ve çevresinde yakın oturması tercih sebebidir. ( Çocuğunuza önceden bakıp memmun kaldığınız bakıcıları tavsiye ederseniz de sevinirim kızlar)

merhaba. Aramalarını başarılı oldu mu? Bu sayede bulabildiniz mi çevrede iyi birisini?

Back
X