Sünnet izmir aydın mevsim sünneti tecrübemiz

ladym

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
713
511
103
32
Merhaba arkadaslar
izmirde oturan bi çok kişi aydın mevsimi duymuştur
reklam yapmak için yazmıyorum sadece tecrubemı paylasacagım
oğlum 6 aylıktı (suan 15 )
pahalı olmasına ragmen baska doktora gönlümüz razı gelmedi hemde yeni ev almısken Allaha şükür ki ben calısmaya baslamıstım
1400 tl istedi peşin olnca 1200 tl aldı
randevu ile gidiliyor
inanılmaz motive eden iyi enerjili ve anlayıslı bir adam
anne ve babaya bilgiler veriyor once 15-20 dk sizi rahatlatıyor büyük çocuklar için 1 hafta önceden terapi uyguluyor korkusunu yenmesi için
sonra sedyeye yatırıyoru cocugu kesnlkle yanında anne ve babası oluyor bebek olduğumuz için önüne oyuncaklarla dolu bir paravan koyuyor cocugu oyalamamızı istiyor 20 dkonceden uyuştrucu krem suruyor folyaya sarıyor
uyuşmuş olan pipiye iyne yapıyor kesim işlemini yapıyor o sırada cocuk biraz mızmızlandı acıkcası hıc aglamadı dıyemem ama katıla katılada aglamadı cok terledı yavrum kalkınca yattıgı yer ter içinde kalmısdı
sünnet 20 dk kadar sürdü sonra altını bezledık bezlemeden once bır krem doktu
ve o kremden ıkı kutu kadar aldık aloe veralı bır krem
krem santı gıbı ustune her actgnzda dokun eger kaka vs gelirse gazlı bez ve tendırdıyot gibi bişey adını unuttum ondan sürerek silin dedi. dikişleri 3 4 hafta süre ile kendilignde eriyip düşecek dedi hergün banyo ettirin dedi.
12 de sünnet oldu
4 e kadar falan uyudu sanıyorum eve gelince yorgunlukdan
aksam 9 a kadar agladı mızmızlandı cok
ertesi gün hiç bişey olmamıs gibi normaldi .
küçükken sünnet çok iyi şimdi olsa onla nasıl basederdim.
hepinize tavsiye ederim. çok iyi bir doktor.

Tebrik ederim.gözunüz aydın.ben de düşünmüyorum o dr a gitmeyi.lazerle kesim yapmıyor değil mi?

Back
X