İzmir Başkent Üniversite Hastanesi Mesut bey...

angel25

Evli Mutlu Hamile :))))))
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2007
959
5
96
43
İzmir
slm kızlar bende doğum için hastane araştırıyorum, gebelik takibimi kordonda mete bey yapıyor çok memnunum ama doğum için istenen fiyatlar çok uçuk bana uymuyo bende evime yakın bostanlı başkent zübeyde hastanesini araştırıyorum.doğumu orda yapan varmı telefonla sordum sadece sezeryan yapıyolarmış toplam 600 tl dediler..uygun ama hastane nasıl temizmi yenidoğan ünitesi varmı odalar tek kişilikmi bilmiyorum..doğumu haşmet mesut beyle yapan doktordan memnun kalan varmı..
bütün hastaneler hakkında konu açılmış bostanlı başkent zübeyde hastanesini görmedim kimse tercih etmiyomu anlıyamadım..

Son düzenleme:
geçen gün kontrolüm vardı okadar çok hamile bayan gördümkü hepside doğumu yakında olacaklardı..en azından içim rahatladı allah yüzümü kara çıkartmasın inşallah hayırlısıyla kolay ve sağlıklı sorunsuz bi doğum olur..burdan yorum yazan olmaması çok ilginç bayada hastası vardı mesut beyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…