izmir basmane şifa'da normal doğum yapan varmı?

neronn

❤️ oğlum ve 2 kızım ❤️
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
96
14
298
arkadaşlar basmane şifada normal doğum yapmış birileri yazabilirmii? bu hastanenin sezeryan yanlısımı yoksa normal doğum yanlısımı olduğunu araştırıyorumda..bu benim için çook çokk önemli.ona göre zamanında yeni bir doktor ve hastane arayışına girerim.ben berrin korkut'a muayene oluyorum.bu doktorlada alakalı bilgilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum kızlar

ben mine genç e gidiyorum 2 aylık hamileyim.berrin hanımda çok iyi bir dr muş.şimdi burda açık yazmak istemiyorum ama bu konuyla yakın alakası olan biri bana berrin hanımın süper olduğunu söyledi.eşi de orda doğum yapmış çok memnunlardı

ben mine genç e gidiyorum 2 aylık hamileyim.berrin hanımda çok iyi bir dr muş.şimdi burda açık yazmak istemiyorum ama bu konuyla yakın alakası olan biri bana berrin hanımın süper olduğunu söyledi.eşi de orda doğum yapmış çok memnunlardı
yaa? çok sevindim alin.içim biraz olsun rahatladı.ilk deneyimim olacağı için korkuyorumda.bende giden birkaç kişiden duyduğum kadaryla çok iyi bir kadındoğumcu olduğunu öğrenmiş ve öyle gitmeye başlamıştım.doğumumda (yapım ve sağlığım elveriyorsa) istediğim şekilde olmalı.güvenmek istiyorum açıkçası. cevabın için teşekkür ederim.bebeğin hayırlı olsun:nazar:

konu sahibi arkadaşım merhaba, basmane şifaya devam ediormusun, memnunmusun.bilgilendirirsen sevinirim..bu arada tickerlarımızda aynıymış..konuyu okuyunca bir an için benmi açmışım konuyu diye baktım

konu sahibi arkadaşım merhaba, basmane şifaya devam ediormusun, memnunmusun.bilgilendirirsen sevinirim..bu arada tickerlarımızda aynıymış..konuyu okuyunca bir an için benmi açmışım konuyu diye baktım

merhaba KARAFESLEGEN. konuyu açalı baya olmuştu cevap geldiğini görünce panikledim :)
ben 4 aydır aylık muayenemi orada oluyorum.randevu saatinden yarım saat önce orda olmama rağmen en az 1 saat daha bekliyorum.tek olumsuz yanı çook çokk kalabalık olması.onun dışında ultrasonla bakılıyo yapılacak testler varsa yönlendiriyo o kadar.daha olumlu veya olumsuz belirli bir düşüncem oluşmadı.
asıl herşey şu son 1-2 ayda ortaya çıkacak gibime geliyor.benim doğuma 2 ay kaldı.belkide bu gidişimden sonra 2 haftada bir çağırır. oraya gitmeyi düşünüyorsan seve seve bilgilendiririm. hayırlı doğumlar olsun inşallah:nazar:

merhaba KARAFESLEGEN. konuyu açalı baya olmuştu cevap geldiğini görünce panikledim :)
ben 4 aydır aylık muayenemi orada oluyorum.randevu saatinden yarım saat önce orda olmama rağmen en az 1 saat daha bekliyorum.tek olumsuz yanı çook çokk kalabalık olması.onun dışında ultrasonla bakılıyo yapılacak testler varsa yönlendiriyo o kadar.daha olumlu veya olumsuz belirli bir düşüncem oluşmadı.
asıl herşey şu son 1-2 ayda ortaya çıkacak gibime geliyor.benim doğuma 2 ay kaldı.belkide bu gidişimden sonra 2 haftada bir çağırır. oraya gitmeyi düşünüyorsan seve seve bilgilendiririm. hayırlı doğumlar olsun inşallah:nazar:

slm neronn basmane şifayı araştırırken tesadüf yazdıklarını okudum sanırım orda doğum yaptın ben de 33 haftalık hamileyim gaziemir şifaya gidiyorum kontrollere doğumum basmanede olacak ışık hanım doktorum. bana bu hastane ile ilgili bilgi verebilirsen çok sevinirim birde doğumu normal mi sezeryan mı yaptın odaları nasıl anestezi uzmanları nasıl bildiklerini paylaşırsan çok memnun olcam şimdiden tşkrler

selamlar.ben geçen temmuz ayında doğum yaptım basmane şifada.benim 2. doğumumdu mecburi sezeryandı.mine gençti doktorum.genç bi doktor ama tecrübesi ilgisi çok iyi.hatta benim üst kat komşumda berrin hanıma gidiyordu memnun kalmadı benim doktoruma devam etti.bide herkesin memnuniyetlilikleride farklıdır.ama ben cidden hastaneden personelden vede doktorumdan memnun kaldım.ikinci doğumumdu ama çok korkuyordum vede stresliydim.ameliyathaneye giderkende özeline çok dikkat ediyorlar.bazı yerlerde önlüğü giydirip alıp götürüyo.beni sedyeye yatırdıklerında heryerimi örttüler ki bu hoşuma gitti.ameliyathanede personel beni güleryüzle karşıladı.benim elim ayağım titriyodu korkuyordum.yani bıraksalar kaçıcam o derece yani.beni sakinleştirdiler konuştular öle iyi geldiki.benim belden uyuşmalı oldu.bununla ilgilide beni bilgilendirdiler.doktorum geldi hazırlanırken sohbet etti konuştu.kısacası benim için çok iyi bi doğum oldu.ayrıca temiz bi hastanede.hemşireler gece boyunca ilgilendi hiç sıkıntı olmadı.hatta ben biraz zor kalkmıştım hemşireyle annem kaldırdılar.bende çok yürüyeyim hemen açılırım diede yatmak istememiştim.koridorda yürümek istedim hemşire görünce korktu hemen öle yorma kendini yavaş yavaş hareket et die uyardı.görüpte görmezden gelmedi yani.sizede hayırlı doğumlar dilerim...:49::49:

selamlar.ben geçen temmuz ayında doğum yaptım basmane şifada.benim 2. doğumumdu mecburi sezeryandı.mine gençti doktorum.genç bi doktor ama tecrübesi ilgisi çok iyi.hatta benim üst kat komşumda berrin hanıma gidiyordu memnun kalmadı benim doktoruma devam etti.bide herkesin memnuniyetlilikleride farklıdır.ama ben cidden hastaneden personelden vede doktorumdan memnun kaldım.ikinci doğumumdu ama çok korkuyordum vede stresliydim.ameliyathaneye giderkende özeline çok dikkat ediyorlar.bazı yerlerde önlüğü giydirip alıp götürüyo.beni sedyeye yatırdıklerında heryerimi örttüler ki bu hoşuma gitti.ameliyathanede personel beni güleryüzle karşıladı.benim elim ayağım titriyodu korkuyordum.yani bıraksalar kaçıcam o derece yani.beni sakinleştirdiler konuştular öle iyi geldiki.benim belden uyuşmalı oldu.bununla ilgilide beni bilgilendirdiler.doktorum geldi hazırlanırken sohbet etti konuştu.kısacası benim için çok iyi bi doğum oldu.ayrıca temiz bi hastanede.hemşireler gece boyunca ilgilendi hiç sıkıntı olmadı.hatta ben biraz zor kalkmıştım hemşireyle annem kaldırdılar.bende çok yürüyeyim hemen açılırım diede yatmak istememiştim.koridorda yürümek istedim hemşire görünce korktu hemen öle yorma kendini yavaş yavaş hareket et die uyardı.görüpte görmezden gelmedi yani.sizede hayırlı doğumlar dilerim...:49::49:

canım benim ya :) içimi o kadar rahatlattın ki ben doktorumdan memnunum ama basmane şifaya daha önce hiç gitmedim gaziemir şifada devam ediyor kontrollerim basmane şifada olacak doğum. anestezi uzmanı ve diğer personel çok önemli bebeğim dönmedi doktorum spinal sezeryan yaparız dedi ilk bebeğim vakit yaklaştıkça korkularım artıyor yazdıkların için çok tşkr ederim inan umarım bende senin kadar memnun ayrılırım hastaneden..:49: bu arada Allah senin bebeğini de nazarlardan korusun sağlıkla büyüt canım.

merhabalar.bende şimdi berrin hanıma gidiyorum 4 aydır.kalabalık haricinde bir şikayetim yok.Berrin hanımda doğum yapan varsa yazarlarsa sevinirim.

kızlar yarın berrin hanımdan randevu aldım, bakalım nasıl ilgilenicek. yazar haber veririm size de

Nasıl geçti bakalım,bende berrin hanıma gidiyorum..

ben beğendim iyi bi doktor, yanlız hastaneyi hiç beğenmedik, çok kalabalık ve farklı siyasi görüşe sahip bi hastane, bize ters.
Otopark sıkıntısı çok fazla.
Medical park hastanesini tercih ediyorum.

ben beğendim iyi bi doktor, yanlız hastaneyi hiç beğenmedik, çok kalabalık ve farklı siyasi görüşe sahip bi hastane, bize ters.
Otopark sıkıntısı çok fazla.
Medical park hastanesini tercih ediyorum.

merhaba canım ben de 33 haftalık hamileyim medicale gidiyordum fakat en son muayenemde yani 10 gün önce hastaneye olan bütün güvenim sarsıldı ve ben de vazgeçtim medical den şimdi ise basmane şifada berrin hanıma gitmeye karar aldım tamam çok kalabalık siyasi görüş vs fakat yine medical den iyidir medical resmen cebindeki bütün parayı almak için uğraşıyorlar. fiyat almaya gittim normal doğum için 500 tl dedi sezaryan da aynı dedi genel anestezi ile fakat epidurele ise 1600 tl dedi bunun içinde çocuğa uygulayacağı hiç bir müdahale yok onun için de ayriyetten para alıyor. ben de epidurel olmak istemediğimi doktora söylediğim de ise normal doğumda da sezaryanda da biz epidurel yapıyoruz dedi yani her şekilde senden 1600-2000 tl para alacağız der gibi sgk karşılamasına rağmen bu kadar para verdikten sonra özel doktora gidip çınarlıda yaparım en azından gece sancım tuttuğunda da alo diyip gelen bir doktorum olur. neyse yinede hayırlısı olsun bence medical in sistemi daha tam oturmamış tamam çok lüx ama hepsi bu.

bende berrin hanıma gidiyorum fakat fiyatları sormaya vaktim olmadı ögrenirsen banada yazarmısın bilgilenmek isterim

Back
X