yaa? çok sevindim alin.içim biraz olsun rahatladı.ilk deneyimim olacağı için korkuyorumda.bende giden birkaç kişiden duyduğum kadaryla çok iyi bir kadındoğumcu olduğunu öğrenmiş ve öyle gitmeye başlamıştım.doğumumda (yapım ve sağlığım elveriyorsa) istediğim şekilde olmalı.güvenmek istiyorum açıkçası. cevabın için teşekkür ederim.bebeğin hayırlı olsunben mine genç e gidiyorum 2 aylık hamileyim.berrin hanımda çok iyi bir dr muş.şimdi burda açık yazmak istemiyorum ama bu konuyla yakın alakası olan biri bana berrin hanımın süper olduğunu söyledi.eşi de orda doğum yapmış çok memnunlardı
konu sahibi arkadaşım merhaba, basmane şifaya devam ediormusun, memnunmusun.bilgilendirirsen sevinirim..bu arada tickerlarımızda aynıymış..konuyu okuyunca bir an için benmi açmışım konuyu diye baktım
merhaba KARAFESLEGEN. konuyu açalı baya olmuştu cevap geldiğini görünce panikledim :)
ben 4 aydır aylık muayenemi orada oluyorum.randevu saatinden yarım saat önce orda olmama rağmen en az 1 saat daha bekliyorum.tek olumsuz yanı çook çokk kalabalık olması.onun dışında ultrasonla bakılıyo yapılacak testler varsa yönlendiriyo o kadar.daha olumlu veya olumsuz belirli bir düşüncem oluşmadı.
asıl herşey şu son 1-2 ayda ortaya çıkacak gibime geliyor.benim doğuma 2 ay kaldı.belkide bu gidişimden sonra 2 haftada bir çağırır. oraya gitmeyi düşünüyorsan seve seve bilgilendiririm. hayırlı doğumlar olsun inşallah
selamlar.ben geçen temmuz ayında doğum yaptım basmane şifada.benim 2. doğumumdu mecburi sezeryandı.mine gençti doktorum.genç bi doktor ama tecrübesi ilgisi çok iyi.hatta benim üst kat komşumda berrin hanıma gidiyordu memnun kalmadı benim doktoruma devam etti.bide herkesin memnuniyetlilikleride farklıdır.ama ben cidden hastaneden personelden vede doktorumdan memnun kaldım.ikinci doğumumdu ama çok korkuyordum vede stresliydim.ameliyathaneye giderkende özeline çok dikkat ediyorlar.bazı yerlerde önlüğü giydirip alıp götürüyo.beni sedyeye yatırdıklerında heryerimi örttüler ki bu hoşuma gitti.ameliyathanede personel beni güleryüzle karşıladı.benim elim ayağım titriyodu korkuyordum.yani bıraksalar kaçıcam o derece yani.beni sakinleştirdiler konuştular öle iyi geldiki.benim belden uyuşmalı oldu.bununla ilgilide beni bilgilendirdiler.doktorum geldi hazırlanırken sohbet etti konuştu.kısacası benim için çok iyi bi doğum oldu.ayrıca temiz bi hastanede.hemşireler gece boyunca ilgilendi hiç sıkıntı olmadı.hatta ben biraz zor kalkmıştım hemşireyle annem kaldırdılar.bende çok yürüyeyim hemen açılırım diede yatmak istememiştim.koridorda yürümek istedim hemşire görünce korktu hemen öle yorma kendini yavaş yavaş hareket et die uyardı.görüpte görmezden gelmedi yani.sizede hayırlı doğumlar dilerim...
kızlar yarın berrin hanımdan randevu aldım, bakalım nasıl ilgilenicek. yazar haber veririm size de
Nasıl geçti bakalım,bende berrin hanıma gidiyorum..
ben beğendim iyi bi doktor, yanlız hastaneyi hiç beğenmedik, çok kalabalık ve farklı siyasi görüşe sahip bi hastane, bize ters.
Otopark sıkıntısı çok fazla.
Medical park hastanesini tercih ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?