- Konu Sahibi gurbeseker
-
arkadaşlar izmir bayraklı bornova civarında sipariş üzerine pasta yapabilen uygun bir yer arıyorum nişanım var 60 kişilik modelini belirlediğim bir pasta var tek katlı onu yaptırmak istiyorum gayet sade ama ne kadar olur bilmiyorum netten baktım uçuk fiyatlar gördm hem güzel güvenilir hemde uygun yerler biliomusunuz bayrklı brnava civarına yakın olsa daha iyi teşşekr ederm smdiden
Topraktan pahali ama maddi konuda bir siniriniz yoksa topraktan dogru secim.Şölen var o da guzel bu konuda.Ama ben olsam Reyhandan yaptiririm tabi.Degil Izmir tr de reyhanin bademli incili gibi pastasi yokk.En son kuzenim nisanina yaptirmisti.Muthisti.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet biraz pahalı orası yani malum ceyz fln astım biraz kendimi ama tbi her genc kız gbi bnde bi defa yasancak olaylara önem veriorum güzel olsn istiyorum.
şölende kac kişilk yaptrmıstı ve kaca söylermisinz rica etsm
Topraktan eve harika pastalar yapıo ama bna biraz tuzlu gldi baska bi pastaneye anlaştımToraktan 10 numara.hem çok lezzetli ,taze ,farklı hem de fiyatları diğerlerinden biraz daha uygun.
topraktanı , Bravo ,Reyhan ,Özsüt gibi bilinen pastanelerle karşılaştırdığımda o fiyatını çok hak ediyor .Özsüt en pahallı olanı ve porsiyonlrında inanılmaz cimriler mesela !
Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?