Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Henüz gebe kalamadım Bornova şifada sultan hanıma gıdecektım ama orası kapanıyormuş oraya gıdenler durum nedır anlatır mısınız ne olacak kapanıyorsa başka dr ve hastane arayalım.tam da içime sinmişti orası
Ben göztepe poliklinik te serdar bey var ona gidiyorum..göztepe kapandı bornovo da görev olacakmış benimde 21 aralıkta kontrolüm var..ama cuma yine arayacağını.hastaneyi..
Ben göztepe poliklinik te serdar bey var ona gidiyorum..göztepe kapandı bornovo da görev olacakmış benimde 21 aralıkta kontrolüm var..ama cuma yine arayacağını.hastaneyi..
Valla gitmedim doktorum iyiydi hemde çok iyi ama hastanenin belirsizliğinden değiştirmeye karar verdim..
Cnk doktorla konuştuğunda hep 2 gün sonra tekrar konuşalım dedi ve kesin bir şey söyleyemiyor da..
Valla gitmedim doktorum iyiydi hemde çok iyi ama hastanenin belirsizliğinden değiştirmeye karar verdim..
Cnk doktorla konuştuğunda hep 2 gün sonra tekrar konuşalım dedi ve kesin bir şey söyleyemiyor da..