İzmir bornova şifanın durumu nedir gidenler

Sleepow

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
895
1.767
113
40
Henüz gebe kalamadım Bornova şifada sultan hanıma gıdecektım ama orası kapanıyormuş oraya gıdenler durum nedır anlatır mısınız ne olacak kapanıyorsa başka dr ve hastane arayalım.tam da içime sinmişti orası

Ben göztepe poliklinik te serdar bey var ona gidiyorum..göztepe kapandı bornovo da görev olacakmış benimde 21 aralıkta kontrolüm var..ama cuma yine arayacağını.hastaneyi..
Canım durum nedır gıttın mı hastaneye nasıl calışıyo lar

Canım durum nedır gıttın mı hastaneye nasıl calışıyo lar

Valla gitmedim doktorum iyiydi hemde çok iyi ama hastanenin belirsizliğinden değiştirmeye karar verdim..
Cnk doktorla konuştuğunda hep 2 gün sonra tekrar konuşalım dedi ve kesin bir şey söyleyemiyor da..

Durum bu..

Valla gitmedim doktorum iyiydi hemde çok iyi ama hastanenin belirsizliğinden değiştirmeye karar verdim..
Cnk doktorla konuştuğunda hep 2 gün sonra tekrar konuşalım dedi ve kesin bir şey söyleyemiyor da..

Durum bu..
Peki canım yıne haberleşelimm inş ıyı olur senın ve bebişin için hersey

Peki canım yıne haberleşelimm inş ıyı olur senın ve bebişin için hersey

Ben dün itibari ile doktorumun değiştirdin..iyiki de değiştirmiştir keşke en başından beri gitseydik bile dedim..

Şimdi gittiğim.doktor karataş hastanesinde arzu akar.. Tavsiye ederim çok güleç çok samimi ve işini iyi yapan ve seven bir doktor..

Back
X