Ben 3 yıldır Ekadom hastasıyım çok temiz ve nezih bir yer.Doktorum Ahmet Akkoca kendisinden çok memnunum . Çok bilgili , kibar ve dürüst bir doktor.herkese tavsiye ediyorum.
Ben gebeliğimin 4.ayına dek, Ege Üniversitesinden bir profösöre gidiyordum. Çok ilgili olmadığı ve sorularıma yanıt alamadığım için bir arkadaşımın tavsiyesiyle Ekadom dan Doktor Ahmet Akkocaya başladım gebelik süresince ilgi ve alakasından çok memnun kaldım Kent Hastanesinde doğumumu gerçekleştirdi.Kesinlikle seninde Doktor Ahmet Akkocadan memnun kalacağını düşünüyorum.
arkadaşlar ben Dr. Ahmet Akkoca'ya Bornova Trafik Hastanesinde muayene olmuştum.çok yoğun olmasına rağmen sakin bir kişiydi.memnun kalmıştım.Ekadomdaki yerine gitmedim.acaba SGK anlaşmalı mı bilen var mı ?
Ben Ekadoma SGK anlaşmalı iken de gitmiştim.Zannedersem 1-2 yıl anlaşmalı kaldılar.Ama çok yoğunluk olduğundan vazgeçtiler.Bence iyi de oldu şimdi Doktor Ahmet beyi daha dinç görüyorum.:):)
Bende SSK'lı dönemde gittiğimde yoğunluktan çok şikayetci idim.Neyseki iptal ettiler böyle daha iyi oldu şimdi Doktoruma daha rahat ulaşıyorum cep telefonumdan aradığımda rahat görüşebiliyorum o anda müsait değilse mesaj bıraktığımda bana geri dönüyor.kendisine çok güveniyorum bilgi açısından donanımlı bana göre ssk anlaşması yapmasına hiç gerek yoktu yeterince hastaları var
Arkadaşlar herkesin beğenisi düşüncesi farklıdır. Sizlerin duygu ve düşüncelerinize saygı duyuyoruz. Lütfen sizlerde bizimkilere saygı duyarsanız mutlu olurum. Hepinize sevgiler....