S serimel Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2010 248 1 116 İzmir 3 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi serimel #1 Kızım bornovada ismi lazım değil bir kreşe gidiyor.tutumlarından hiç memnun değilim.gerekli özeni göstermiyor öğretmeni. Bana tavsiye edebileceğiniz, memnun olduğunuz kreşlerin adlarını yazarsanız sevinirim
Kızım bornovada ismi lazım değil bir kreşe gidiyor.tutumlarından hiç memnun değilim.gerekli özeni göstermiyor öğretmeni. Bana tavsiye edebileceğiniz, memnun olduğunuz kreşlerin adlarını yazarsanız sevinirim
S serimel Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2010 248 1 116 İzmir 11 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi serimel #2 hiç bornovada çoçuğunu kreşe gönderen yokmu?
N nddp Guru Kayıtlı Üye 29 Mart 2010 319 3 316 İzmir 30 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi serimel #3 Manavkuyu park anaokuluna gidiyor oğlum
F Fatmakabak Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2014 34 0 16 İzmir 31 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi serimel #4 serimel .!.: hiç bornovada çoçuğunu kreşe gönderen yokmu? Genişletmek için tıkla... ben karşiyakda oturuyorum geçen yıl manavkuyudan getirip götürüyordum ama eğer çok zorlanmıycaksanız palmiye kids gardeni öneririm atakentte okul.
serimel .!.: hiç bornovada çoçuğunu kreşe gönderen yokmu? Genişletmek için tıkla... ben karşiyakda oturuyorum geçen yıl manavkuyudan getirip götürüyordum ama eğer çok zorlanmıycaksanız palmiye kids gardeni öneririm atakentte okul.