İzmir Burun Ameliyatı 2020

artemis0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
13
1
1
26
Merhaba arkadaşlar. Forumda birçok burun ameliyatıyla alakalı olan konulara baktım ancak neredeyse hepsi en az 2-3 yıl önce açılmış konulardı ben de yeni ve güncel bir konu açmak istedim. Benim burnumda deviasyon var ve ben estetikle beraber deviasyon ameliyatı olmak istiyorum. Baya araştırma yapıyorum ancak buradan ameliyat olanların da görüşlerini çok merak ediyorum. Benim görüştüğüm doktorlar Mehmet Sucubaşı ve Fatih Kemal Soy. İbrahim Korhan'la da görüşeceğim. Murat Songu ve Fırat Demirtaşoğlu ile de görüşmeyi planlıyorum. Aranızda yakın zamanda ameliyat olmuş olan, bu doktorlar hakkında yorumu olan veya ameliyat olmak isteyip başka doktor önerisi olanlar yazarsa birbirimize destek olur yardımlaşırız diye düşünüyorum. :KK28:

Merhaba arkadaşlar. Forumda birçok burun ameliyatıyla alakalı olan konulara baktım ancak neredeyse hepsi en az 2-3 yıl önce açılmış konulardı ben de yeni ve güncel bir konu açmak istedim. Benim burnumda deviasyon var ve ben estetikle beraber deviasyon ameliyatı olmak istiyorum. Baya araştırma yapıyorum ancak buradan ameliyat olanların da görüşlerini çok merak ediyorum. Benim görüştüğüm doktorlar Mehmet Sucubaşı ve Fatih Kemal Soy. İbrahim Korhan'la da görüşeceğim. Murat Songu ve Fırat Demirtaşoğlu ile de görüşmeyi planlıyorum. Aranızda yakın zamanda ameliyat olmuş olan, bu doktorlar hakkında yorumu olan veya ameliyat olmak isteyip başka doktor önerisi olanlar yazarsa birbirimize destek olur yardımlaşırız diye düşünüyorum. :KK28:
Fahri mola basarili gözüküyor ama onun da verdiği fiyat kaydetmedim ama pahalı diye hatirliyorum 15 binden başlıyordu sanirim yine siz merak ediyorsanız sorabilirsiniz, ibrahim korhan da çalıştığı hastaneden sonra fiyat arttırmış ama daha makul görünüyor murat songu yu ben de yarın unutmazsam çalıştığı hastaneyi arayacağım kendi iletişim bilgilerini vermemiş çünkü

Murat Beyle sadece hastaneye gidip görüşmek mümkün sanırım. Şu anda da polikinliğinde değilmiş maalesef. 15.000₺ şahsen bana çok yüksek geliyor. Bütün doktorların fiyatları çok yüksek gerçi de.. Siz yine de eğer hastaneye ulaşıp bilgi alırsanız buraya da yazabilir misiniz?

Kbb uzmanı mı düşünüyorsunuz sadece? Eğer estetik cerrah da olabilir derseniz, kendi doktorumu kesinlikle öneririm. 18 ocak'ta ameliyatımı oldum, 5. ayı bitirmek üzereyim ve burnumdan (hala ödemli olmasına rağmen, kalın deriliyim çünkü) çok memnunum. çok seviyorum :) Doktorum da kesinlikle hem profesyonel açıdan hem de insani açıdan sizi dinlemesi, isteklerinizi önemsemesi ama aynı zamanda sizi yüzünüze göre olması gerekene yönlendirmesi vs gibi açılardan harika birisi bence. isterseniz konumu inceleyerek fikir sahibi de olabilirsiniz yaptığı burun hakkında :) aylık fotoğraf paylaşıyorum düzenli olarak :) bu arada doktorun adı Murat Melih Can ve fiyatı da öyle uçuk değil. ben ocak ayında 8.500 liraya oldum.

Sizin adınıza
Kbb uzmanı mı düşünüyorsunuz sadece? Eğer estetik cerrah da olabilir derseniz, kendi doktorumu kesinlikle öneririm. 18 ocak'ta ameliyatımı oldum, 5. ayı bitirmek üzereyim ve burnumdan (hala ödemli olmasına rağmen, kalın deriliyim çünkü) çok memnunum. çok seviyorum :) Doktorum da kesinlikle hem profesyonel açıdan hem de insani açıdan sizi dinlemesi, isteklerinizi önemsemesi ama aynı zamanda sizi yüzünüze göre olması gerekene yönlendirmesi vs gibi açılardan harika birisi bence. isterseniz konumu inceleyerek fikir sahibi de olabilirsiniz yaptığı burun hakkında :) aylık fotoğraf paylaşıyorum düzenli olarak :) bu arada doktorun adı Murat Melih Can ve fiyatı da öyle uçuk değil. ben ocak ayında 8.500 liraya oldum.
Sizin adınıza çok sevindiim ☺️ Fakat benim nefes alma sorunum da olduğu için ben özellikle KBB doktoruna ameliyat olmak istiyorum. Sadece estetik amaçlı ameliyat olmayacağım ☺️

Arkadaşlar Ercan Pınar'ı duyan, ona ameliyat olan var mı? İnternette bakındım ama hakkında yorum göremedim. Lütfen görüşmüş olan birisi fikirlerini paylaşabilir mi?

Fırat Demirtaşoğlu’na ameliyat olan var mı acaba ? Gün aldım ama kararsız bir insanım olanlardan iyi yorumlar duymak beni motive eder :)

Benim ameliyatımı Aykut Erdem Dinç yaptı. Çok memnun kaldım. 1 sene geçti ve hiçbir sorunum yok🤗

Murat Beyle sadece hastaneye gidip görüşmek mümkün sanırım. Şu anda da polikinliğinde değilmiş maalesef. 15.000₺ şahsen bana çok yüksek geliyor. Bütün doktorların fiyatları çok yüksek gerçi de.. Siz yine de eğer hastaneye ulaşıp bilgi alırsanız buraya da yazabilir misiniz?
ben murat beye oldum burun kanadımda çökme oldu deliklerim asimetrik terkar operasyon geçirmem gerekiyor

Merhaba Murat songuya ameliyat olmayı düşünüyordum ben ama yazınızı gördüm. Ne zaman ameliyat oldunuz ve sorunlar devam ediyor mu

Merhaba ameliyat oldunuz mu olduysanız kime oldunuz ve memnun musunuz

Merhaba;
Dr.mu... Tarzı çok kaba sizinle konuşurken insansınız sizin moraliniz şeklinde düşünmeden konuşuyor zaten instagram sayfasına bakarsanız burun deliklerinin çoğunu orantısız yapıyor ve burun uclari top gibi duruyor yada kemer kismi cok alçaltıyor bugun bir arkadasimda gorusmeye gitti bugun moralini bozdu kızın isteğini bile dinlememiş ben kalın derili insanları ameliyat yapmiyorum demiş yani eğer burnunuz kolaysa ve ince derili ise birseyler umun ama alacağınız sonuc birebir aynı olur diyede beklemeyin benden söylemesi ama dr. F.... yaklaşımı ve tarzı tamamen insan gibi ve sizin moralinizi cok önemsiyor asla olmayacak yapamayacağı birsey söylemiyor yaklaşımı tarzı çok iyi bende kendisine gittim gorusmeye ve işin açıkçası ameliyat sonrasında sizinle ilgilenecek bir doktor gidip gorustugunuzde anlarsınız demek istedigimi bilginize bilginize

Back
X